Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2871. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.029
Cevap
358
Favori
2.605.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28692870287128722873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba
    Elektrik tesisatından kaynaklı bir arıza çıkarsa, garanti dışı kalır falan diyorlar ama hiç bir şey olmaz.
    Nerede ikamet ediyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cturkmen1453 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Aracınız hayırlı olsun.
    Yetkili servis Full link için çok para istiyor. Boşuna o kadar para vermeyin. Gidin iyi bir iş yerinde yaptırın. Benim aracımda da bazı gizli özellikler var ve her yıl bakımı yetkili serviste yaptırıyorum. Ancak gizli özelliklere hiç bir şey olmadı.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

İstanbul'da yaşıyorum. İşinin ehli varsa Avrupa yakası veya Anadolu yakası fark etmez benim için, her türlü yetkili veya özel servise açığım.

• goretzka G kullanıcısına yanıt
    Avrupa Yakası Kocasinan Mahmutbey Caddesinde Vural Elektronik var. Yılların ustası ve işinin ehlidir.

• Kamera iptaliyle geliyor benim cupra leon izmirde kamera taktiran var mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt

Merhaba bende izmirden aldım aracımı kamera iptali bende yok ne zaman teslim alacaksınız aracı?

• kral_37 K kullanıcısına yanıt
    Yarin alicam hocam hepsinde kamera iptali var deniyor sizde nasil yok anlamadim :)

• Merhaba arkadaşlar
    2017 dizel 115 Hp leon mevcu,
    Periyodik yağ bakımına sokucam malzemeleri kendim alıp ustaya değiştirtmek istiyorum.
    Usta man orijinal fitrelerini bulman hemen hemen imkansız hepsi sahte replikadır dedi.
    Castrol 5-30 yağ/ hava-polen-yağ-mazot fitresini hangi siteden orjinalini alabilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• thelord03 kullanıcısına yanıt

hocam facebookta mekato var veya n11de google yaz ulaşırsın ,orjınal urunler satıyor yağıda lique moly tavsiye ederim ben geçen hafta öyle bakım yaptırdım

• thelord03 kullanıcısına yanıt
    Opelimize yıllarca bu siteden ürünler aldık ve hiç pişman olmadık. Eğer ürün yansanayi ise muhakkak açıklamalarında yazıyorlar.

https://www.onlineyedekparca.com/kategori/periyodik-bakim-urunleri

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık güvenle alacağım bir ustaya değiştirtirim.

• lektonstar kullanıcısına yanıt

hocam merhaba ben aracımı yeni aldım 2017 1,6 tdi dsg style,yanlız bunda full link açık ama youtubede video izlenmıyor o özellk nasıl aktif ediliyor

Full link ile Youtube izleyemezsiniz. Hareket halinde bir şey izlemenin kazaya sebebiyet verebileceğinden sistem izin vermiyor. Bununla ilgili birkaç üçüncü parti uygulamalar var. YouTube dan araştırın bulursunuz. Ayrıca Carlinkit gibi bazı cihazlar var. Vagcom işi ile ilgilenen bir yere danışın, yardımcı olurlar.
    Ben carlinkit plus cihaz aldım. Telefonda ne yapabiliyorsanız bu cihazla hepsini yapabiliyorsunuz. Bu cihazla ekrandan tüm uygulamaları açabiliyorum. Ayrıca cihaz kablosuz olarak bağlantı kuruyor. Araca binip multimedyayı açınca hemen devreye giriyor. Kablo derdim de kalmadı.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Şu firma ile bir görüşün isterseniz. Az önce Instagram'da bir paylaşımlarını gördüm. Hareket halinde video izleme paylaşmışlar.

https://vaggarage.com.tr/

• Selam arkadaşlar
    1.6tdi aracıma ağır bakım yaptırıcam ama nedense yetkili servisler telefonu açmıyor. Yakın zamanda yaptırıp fiyat bilgisi paylaşabilecek var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rabadashhx kullanıcısına yanıt

Yetkili servis bana zizibu indirimiyle 10500 fiyat verdi,Triger kayısı,V kayısı,yağ ve filtre değişimi için ama bunların içinde antifriz ve devirdaim değişimi yok,durumuna bakacakşarmısuoma göre değişirlermiş onlarda değişirse 12000 çıkar ortalama,bende parçaları kendim aldım 9a falan mal oldu sanayide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler.Sol ön cam otomatik olarak açılmıyor fakat otomatik olarak kapanıyor diğer bütün camlar normal olarak çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? kontak açık aşağı doğru 3-5 saniye bastım olmadı,araba çalışırken 3-5 saniye bastım yine olmadı.ODB eleven cihazla tarattığım zaman herhangi bir elektiriksel arıza gözükmüyor.(orda bütün arızalar gözüküyor)

• kisyari kullanıcısına yanıt
    Hocam kontak yarı açıkken sürekli basılı tutarak tam indirip tam kaldırın, kaldırdıktan sonra düğmeyi bırakıp hemen birdaha çekin 3-5 sn. Düzelmesi lazım.

• onatba O kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim bir daha deneyeyim

• Merhabalar,

Bugün 3 yıldır kullandığım 2017 model 1.6 TDI Leon aracım sadece 1.5 km gidip park edip araçtan indiğim anda far kısmından yanmaya başladı . Sokaktaki komşuların yardımıyla yangını zar zor şekilde söndürebildik.

Araçta herhangi bir uyarı ışığı bile yanmıyorken, bildiğim kadarıyla iç tesisat ve kablolar dahil orjinal halindeyken böyle yangın çıkması normal bir durum mu ?

Aracın hiç bir bakımını eksik etmem, son 2. bakımı yetkili servis , son bakımı (km dolmadan yıl dolduğundan) Bosch Car servisinde yaptırmıştım.

Kasko bulunması nedeniyle aracı yetkili servise çektik oradan durum ve hasar daha net olacaktır. Sizce bu durum üretici kaynaklı sorun olarak yetkili servise söylemeli miyim ?

Yani hiç bir dış etken yokken, aracın motoru daha ısınmamışken yangın çıkması ve yanması hiç normal gelmedi.

Bir de yetkili servis Kartal Doğuş Oto'dan bu görünen kısımlar için ne kadarlık bir hasar kaydı işlenir tahmininizi alabilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 28692870287128722873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.