Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (1673. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (8 Mobil) - 3 Masaüstü8 Mobil
5 sn
58.404
Cevap
358
Favori
2.690.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16711672167316741675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servisin bişeyle ilgilendiği yok, suyu fazla eksiltirse uyarı verir, gidersiniz hortumdan ekleyip geri gönderirler.

Biz de buna karşı şimdilik safsu ekleyi daha sonrasında da g13 kodlu antifriz eklemeyi düşünüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: armorking2621

bilmediğimden soruyorum ben hiç bakmıyorum böyle seylere su eksiltse bız hıc bakmasak ne olur kı garantisi var onlar uğrassın

Araçlar normal kullanımda su da eksiltebilirler yağ da eksiltebilirler. Bu durumu kontrol etmek biz sürücülere düşer.Garantisi var diye kontrol etmemek ihmalkarlıktan başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 4 Ocak 2016; 17:48:54 >

Orijinalden alıntı: ognemir

quote:

Orijinalden alıntı: armorking2621

bilmediğimden soruyorum ben hiç bakmıyorum böyle seylere su eksiltse bız hıc bakmasak ne olur kı garantisi var onlar uğrassın

Araçlar normal kullanımda su da eksiltebilirler yağ da eksiltebilirler. Bu durumu kontrol etmek biz sürücülere düşer.Garantisi var diye kontrol etmemek ihmalkarlıktan başka birşey değil.

Dogru, kontrol sart.
    sabah golfe yarim kilo antifiriz ekledim 2 ayda bir eksiktiyor. 300gramda yag eksiktmis 2 ayda. Eski kullanicisi malin birisiydi iyi patlatmamis motoru diyorum

benq 511+ projeksiyon
    58'samsung led

• Abi servis aksiyonu varsa cidden çok iyi olur ya. Resmi birşey görür yada duyarsan kesinlikle haber ver valla.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Orijinalden alıntı: Maybach Music

Abi servis aksiyonu varsa cidden çok iyi olur ya. Resmi birşey görür yada duyarsan kesinlikle haber ver valla.

seat.com.tr
    SEAT | Yeni Modeller, Kampanyalar, Fiyat Listesi, Servis
    http://seat.com.tr/seat-servis/servis-aksiyonlari.aspx

Buradan sorgulayabilirsiniz.

• tmac61 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sayfada bildim bileli DSG aksiyonu var. Trim falan bişey yok. Doğru görüyorum dimi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95863144&p=10#113206492

Orijinalden alıntı: cenk_fb

quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Yeni mazot aldım.
    95 TL, 373 km. Hep İstanbul şehiriçi.
    25 kuruş mu ne yakmış

Bende 100 TL'lik benzine 300 KM gidiyorum. Daha 3000 Km'de bile değil araç. Hemde TORSİYONSUZ

Torsiyonlu diyecektin herhal

• quote:

Junkerss Kemal'in meşhur konusunda_Boyacı nickli arkadaş aksiyon olduğunu yazmış. Bende ordan görmüştüm.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95863144&p=10#113206492

İhale bana kaldı gene :)

Yarın sorayım burada paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac61 -- 4 Ocak 2016; 21:38:11 >
    Arkadaşlar 1.2 TSI kullanıcısıyım. 2013 model aracım var. Birkaç ay öncesine kadar su eksiltme sorunundan bahseden hiç yoktu. Forumun eski kullanıcıları da muhtemelen rastlamadı. Bu konu servislerce örtbas edilen bir konu olabilir. EURO 6 motorlarla ilgili bir tasarım farkı böyle bir sonuç doğuruyor olabilir. Yağ eksiltmenin belli bir mantığı var, buharlaşma vs. denilebilir. Su tamamen kapalı devre olması gerekir. Bir tek ihtimal kalıyor geriye: aracın soğutma sıvısı ısınıp genleşince -tahliye kanalı ya da hortumu adı her neyse- bir yerlerden sistem dışına çıkıyor olmalı. Ama bunun nedenini açıklamaları gerekir diye düşünüyorum. Çünkü soğutma sıvısının eksilmesi kabul edilebilir bir şey değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

quote:

Yeni mazot aldım.
    95 TL, 373 km. Hep İstanbul şehiriçi.
    25 kuruş mu ne yakmış

Bende 100 TL'lik benzine 300 KM gidiyorum. Daha 3000 Km'de bile değil araç. Hemde TORSİYONSUZ

Torsiyonlu diyecektin herhal

Bi tartışma ortamı yaratmadın bak bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seat servislerinin de satmis oldugu Omsa marka (FR paketlerde standart olan) Kapi esigi ve Sis fari cevresi siparisim geldi arkadaslar...
    Montaj sonrasi tekrar foto atarim...(n11.com'dan 80 liraya aldim iki urunu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 4 Ocak 2016; 22:17:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• virgull V kullanıcısına yanıt
    Genelde bu gibi sorunlar karşılık bulmuyor forumlarda, misal trim sesleri; kimisi çok muzdarip olup uğraşıp düzeltiyor, kimisi hiç yok diyor.

Benim tavan lambası anahtarım düştü, bijon kapakları düştü ve su eksiltti şimdiye kadar. Hepsiyle ilgili mutlaka bir yaşanmışlık var ama tek tük olunca bireysel algılanıyor.

2014 aracının soğutma suyu uyası vermesiyle ilgili konu açan bir kullanıcı vardı, Ne yaptın diye sorduğumda sattım kurtuldum demişti.

Bugün görüştüğüm doğus maslak servisi görevlisi 15.000 bakıma kadar eksiltir normal dedi. Demese şaşırırdım zaten.

Birkaç sene daha kullanıp satacağız, kabullenmekten başka çare yok. 2 lt altı her motorunda biryerinden patlak veriyor malesef

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

quote:

Orijinalden alıntı: action16

Arkadaşlar Aracım Gelmiş Bugün Gitip Gördüm

Leon FR 1.4 TSI 150 HP DSG Fiyat 76.000

ACT ve S&S Yok

Ek olarak
    Medya System Plus
    Ön-Arka Park Sensörü + Optik Park sistemi var

Aracın Lastikleri Pirelli Cinturato P7 225 45 R17 91W Acaba İyimidir ? Degiştirmek gerekirmi ?

Ek Olarak neler Yaptırmamı Tavsiye edersiniz.

SEAT LEON MK3/5F ANA KONUSEAT LEON MK3/5F ANA KONUSEAT LEON MK3/5F ANA KONU

Ben yaklaşık bir hafta önce act dsgyi teslim aldım.Açıkcası ikisinin arasındaki yakıt tüketimini merak ediyorum. Ben şu an İzmir'de hiç kasmadan 7 küsurlarda dolaşıyorum.

Aracı 22 Aralıkta Teslim Aldım Şu anda 927 Km de Kadrandaki göstergede 8.1 yakıt aldıktan sonra 7.4 gösteriyor buna (agresif ve sport mod kullanım dahil)

• quote:

quote:

quote:

ACT ve S&S Yok

Ek olarak
    Medya System Plus

Aracın Lastikleri Pirelli Cinturato P7 225 45 R17 91W Acaba İyimidir ? Degiştirmek gerekirmi ?

Ben yaklaşık bir hafta önce act dsgyi teslim aldım.Açıkcası ikisinin arasındaki yakıt tüketimini merak ediyorum. Ben şu an İzmir'de hiç kasmadan 7 küsurlarda dolaşıyorum.

Aracı 22 Aralıkta Teslim Aldım Şu anda 927 Km de Kadrandaki göstergede 8.1 yakıt aldıktan sonra 7.4 gösteriyor buna (agresif ve sport mod kullanım dahil)

Çok fark yok o zaman hatta araçla oynanacaksa egzoz vs actsiz olan daha mantıklı bi seçenek

• quote:

quote:

quote:

quote:

ACT ve S&S Yok

Ek olarak
    Medya System Plus

Çok fark yok o zaman hatta araçla oynanacaksa egzoz vs actsiz olan daha mantıklı bi seçenek

kesinlikle haklısın bide DSG olmasaydı her türlü yazılım dahil zorlanırdı

• Keşke benimde sadece suyum eksilse yada düğmem düşse :) hoş dikiz aynası düşmüştü benimde 10. gününde o gün bugündür düşmedi hiç..

bişi çizmiş ama çözemedim.. 5-6 yerde var bu izlerden sadece ön kaput üzerinde.. boyanın üstünü çok çok ince bir şekilde resimde görüldüğü izi bırakacak şekilde çizilmiş.. elle hissedilmiyor neredeyse.. cila döküp ovaladım leke değil.. ne diyorsunuz sonax falan halleder mi ? bide sadece kaputa işlem yaparlar mı ?

• dewr kullanıcısına yanıt
    Kar üzerinden eriyip düşerken çizilmiş gibi duruyor. Dediğiniz gibi derin değilse kolaylıkla halledilir. Büyük firmaları yada butik detailing yapan yerleri de deneyebilirsiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.