Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.300
Cevap
358
Favori
2.621.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle katılıyorum, güzel bir ses sistemi bile arabayı sevdirebilir..Benim için o derece yani..Ama bu videoya bayıldım:)

şimdi bunu izliyordum.

marteltoryoutube
    Seat Leon FR 2013 media interior
    http://www.youtube.com/watch?v=u8o0zYd7FpA

• şöyle söyleyim..tabi ki illa ki bir farkı vardır..olmalı da zaten.yoksa 650 tl ye de çok sağlam bir ses sistemi taktırılır.sadece bu sub-woofer kısmı gözüme küçük geldi.
    yaklaşık boyutu bir hoparlör kadar! ses sistemi ni taktirıp kullanan birileri olsa da bizi şöyle güzelce bilgilendirse

bu arada 2010 leonum daki orjinal ses sistemi bile bir çok araçtan üstün... o yüzden kaliteli olduğun dan bir şüphem yok
  • Araçları gelenlere hayırlı uğurlu olsun. Resimleri bekliyoruz.
    Bundan sonraki geminin ne zaman geleceği veya gelebileceği hakkında bilgisi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Kesinlikle katılıyorum, güzel bir ses sistemi bile arabayı sevdirebilir..Benim için o derece yani..Ama bu videoya bayıldım:)

şimdi bunu izliyordum.

http://www.youtube.com/watch?v=u8o0zYd7FpA

Bu video çok iyidir :) Sesin kaliteli olduğu Youtube videosundan bile belli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya Şehir İçi İş Çıkışı

Leon 1.2 tsi

• Araç ilk önce gemiyle Yunanistan da bir limana iniyor, ismini unuttum limanın. Liman kontrolleri yapıldıktan sonra gümrük işlemi için TR'ye giriş yapıyor. Süreç maalesef Yunanistan a araç indikten sonra 4-6 işgünü içerisinde gerçekleşiyor.
    Bayide ki satışçılara güvenmeyin bilgisiz ve geçiştirmeci pek dikkate almamak lazım yoksa sinirleriniz bozulabilir (genelleme yapıyorum, işini iyi yapanlara saygım sonsuz, kusura bakmasınlar).

Yeni plaka sistemi ile aynı gün yada ertesi gün aracın plakası vs ve araç teslimi yapılıyor.

Herkese yeni araçları hayırlı olsun.. Kazasız, belasız, dikkatli sürüşler..
  • quote:

Bence Fırat'a bir sor, eski ile yenini uyup uymayacağını o bilir Sert-aç, ayrıca elinde gözlük kabı olacaktı...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-leon-vw-golf-jetta-orjinal-gozluk-kabi-119106661/detay

Abi olay ne ben tam anlayamadım Gözlük kabı isteyenmi var acaba? Yeni sipariş verdim 10güne falan gelir. Yeni Ppedal setlerimde yolda..

Bu arada isteyen olursa rcd310 ve üzeri ile uyumlu bizim copa plus araçlarda da olan Bluetooth sistemi ve optik park sensörüde temin edebiliyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

Bence Fırat'a bir sor, eski ile yenini uyup uymayacağını o bilir Sert-aç, ayrıca elinde gözlük kabı olacaktı...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-leon-vw-golf-jetta-orjinal-gozluk-kabi-119106661/detay

Abi olay ne ben tam anlayamadım Gözlük kabı isteyenmi var acaba? Yeni sipariş verdim 10güne falan gelir. Yeni Ppedal setlerimde yolda..

Bu arada isteyen olursa rcd310 ve üzeri ile uyumlu bizim copa plus araçlarda da olan Bluetooth sistemi ve optik park sensörüde temin edebiliyorum artık

Elindekiler yeni leonlara uyuyomu kardesim tam olarak..fiyatnedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sert-aç

Yeni Leonda tam dikkat etmedim ama gaz pedalı sanırım bizimkiler gibi aşağıdan değilde yukarıdan geliyormuş? Eğer ki o şekilde ise sizin araçlara, diğer ilanlarımdaki ibiza pedal seti uyacaktır. Gözlük kabıda bizim araçlarda sunroof olan modellerde montaj yeri var, sunroofsuz araçlarda yer yok. Eğer ki sizin araçta şoför tarafında tavanda tutacak kol var ise gözlük kabı sizinkinede uyacaktır. Fiyatlar ilanlarımda yazdığı şekildedir yalnız temin ettiğim yerde ufak fiyat değişiklikleri oluyor ara sıra ve döviz kurundaki değişikliklerden dolayı fiyatlarda çok ufak değişiklikler yapabilirim ilerleyen zamanda Şimdilik ilanda yazdığı gibidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-ibiza-cordoba-polo-golf-7-pedal-seti-119088250/detay/

• quote:

quote:

Yeni Leonda tam dikkat etmedim ama gaz pedalı sanırım bizimkiler gibi aşağıdan değilde yukarıdan geliyormuş? Eğer ki o şekilde ise sizin araçlara, diğer ilanlarımdaki ibiza pedal seti uyacaktır. Gözlük kabıda bizim araçlarda sunroof olan modellerde montaj yeri var, sunroofsuz araçlarda yer yok. Eğer ki sizin araçta şoför tarafında tavanda tutacak kol var ise gözlük kabı sizinkinede uyacaktır. Fiyatlar ilanlarımda yazdığı şekildedir yalnız temin ettiğim yerde ufak fiyat değişiklikleri oluyor ara sıra ve döviz kurundaki değişikliklerden dolayı fiyatlarda çok ufak değişiklikler yapabilirim ilerleyen zamanda Şimdilik ilanda yazdığı gibidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-seat-ibiza-cordoba-polo-golf-7-pedal-seti-119088250/detay/

Kardesim pedal istemiorum sadece gozluk kabi..aracta sunroof yok olmaz mi yani

• emsılcımden sımdı bır maıl aldım motor no dahıl bırcok bılgı var arac su an IntTransfer 5F1 LEON asamasında yazıo ne demek bu arkadaşlar
    bide 5F12F2 LEON 1.6 TDI CRI 105 hp Style 2013 S Seat N/B4B4 Beyaz (O.Beyaz) S/AH Kumaş döşeme CLH 241516 Teknik Belge Sayı Model Yılı 2013 su bılgıler var burda led paket tanımlanmısmı anlamadım

• Beni de satış temsilcim aradı yarın işlemleri başlatacakmış... çarşamba teslim edecekmiş.. Parayı havale yapmam için banka bilgilerini gönderdi açıklama kısmına ne yazmalıyım ? Bu arada trafik sigortası içinde para yatırmalı mıyım yoksa onu biyere benmi ödeyeceğim yardımcı olursanız sevinirim..
  • Dün Seyrek gediz üniversitesi garajında bir yeni leon fr gördüm aramızdan mı acaba ?
  • quote:

Bahsettiğim, şoför tarafında tavanda tutacak kolu varsa onun yerine gözlük kabı olur. Orayı bir kontrol etmeniz lazım. MK2 Leonlarda orda tutacak kolu sadece sunrooflu araçlarda var. MK3 Leonlarda hepsinde varmı yokmu bilemiyorum. Bir kontrol edin isterseniz, ona göre gelen gözlük kaplarından birini size ayırabilirim.
  • quote:

quote:

Bahsettiğim, şoför tarafında tavanda tutacak kolu varsa onun yerine gözlük kabı olur. Orayı bir kontrol etmeniz lazım. MK2 Leonlarda orda tutacak kolu sadece sunrooflu araçlarda var. MK3 Leonlarda hepsinde varmı yokmu bilemiyorum. Bir kontrol edin isterseniz, ona göre gelen gözlük kaplarından birini size ayırabilirim.

Bunu araca sahip arkadaslardan bekliorum artik aracim henuz gelmedi cunki

• Diğer donanımları bilmiyorum ama fr da sunroof lu modelde el tutacağı var digerinde yok. Benim direkt dikkatimi çekmişti.

• emsılcımden sımdı bır maıl aldım motor no dahıl bırcok bılgı var arac su an IntTransfer 5F1 LEON asamasında yazıo ne demek bu arkadaşlar
    bide 5F12F2 LEON 1.6 TDI CRI 105 hp Style 2013 S Seat N/B4B4 Beyaz (O.Beyaz) S/AH Kumaş döşeme CLH 241516 Teknik Belge Sayı Model Yılı 2013 su bılgıler var burda led paket tanımlanmısmı anlamadım
    Arakadaslar 1 saattir arastiriorum bulamadim bi cvp verinde rahatliyayim

• kısa ve güzel bir yeni leon reklamı

SEAT Switzerlandyoutube
    New SEAT Leon - das Duell
    http://www.youtube.com/watch?v=z6piUm-6Uks
  • Firatcim, Sert-ac isimli arkadas gozluk kabi soruyordu yeni kasaa icin bende senin bu konuda ustad oldugunu soyledim
    Bu arada Firatcim bu optik park sistemi olayini tam olarak anlamadim biraz bilgi verir misin?

• quote:

Firatcim, Sert-ac isimli arkadas gozluk kabi soruyordu yeni kasaa icin bende senin bu konuda ustad oldugunu soyledim
    Bu arada Firatcim bu optik park sistemi olayini tam olarak anlamadim biraz bilgi verir misin?

Teşekkür ederim abicim, kendi çapımda uğraşıyorum bende işte

Optik park, fabrikadan direk park sensörlü gelen araçlarda olan park sensörü. Serviste sonradan takılanlar gibi dış kısmı tamponun dışında olmuyor, tampona gömülü oluyor. Optik olayının manasıda, park sensörünün kendine ait bir modülü var ve geri viteste müziğin sesini kısıp teyip ekranında mesafeyi parça parça gösterebiliyor, ekranda göstermesi olayı VW lerde standart olarak var. Bizim araçlarda (copa plus ve FR Paketlerde) Vag-Com ile açarak oluyor.

MK3 Leonlarda optik park dedikleri olay için sanırım ekstra ücret alıyorlarmış. Eğer ki arka park sensörü aracın üzerinde fabrikadan geldiğinde varsa, teyip ekranında mesafe göstermesi büyük ihtimalle Vag-Com ile açılabilir, boş yere para vermeyin. Bir araç üzerinde denemek lazım önce tabiki

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.