Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (1125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
58.300
Cevap
358
Favori
2.621.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bende aranıza katılıyorum. 13 şubatta 1.2 tsi style manuel aracımın siparişini vermiştim ve mart sonunda geleceği söylenmişti. Bu zaman diliminde aracı gelecek olanlar varsa ve hangi gemiye bindiğini veya bineceğini öğrenen varsa burada paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leoncucan L kullanıcısına yanıt
    Bagaj üzerinde yok hocam. O +2 hoparlör A sütunlarında. Ufacık tefecik şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: _boyacı

Bagaj üzerinde yok hocam. O +2 hoparlör A sütunlarında. Ufacık tefecik şeyler

Hadi ya bagaj uzerinde hoparlor yoksa hiç iyi olmamiş.ses kalitesi hakkında şüphem olmaya başladı

Hocam benim araçta Seat Sound sistemi yok. Yani 4 hoparlör + 4 tweeter var. Ve ses kalitesi muhteşem. Mesela 3.20'lerin standart ses sistemi kötü o seviyeye göre, Harman Kardon şart. Eksik kalıyor yoksa araç. Ancak bu araçta paran fazla gelmiyorsa Seat Sound ses sistemine gerek yok. CD veya USB ile hiç denemedim, eski iPad'imi arabaya mp3 çalar yaptım bluetooth bağlantısı ile. Şarkıları da indirip atmıyorum, Spotify premium üyelik ile (Enpara ile aylık 5 lira) en yüksek kalitede iPad'e indirip çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz. Zaten işte, cepte her yerde müziği Spotify'dan dinlediğim için 5 lira az bile bu muhteşem uygulamaya. Sonuç olarak; Seat Leon standart ses sistemi + bluetooth özellikli Spotify kurulabilen herhangi bir cihaz + Spotify premium ile yüksek kalite çevrimdışı kullanılabilir şarkılar = 5400 liralık BMW Harman Kardon seviyesine yakın ses kalitesi. Seat Sound'la illaki daha iyi oluyordur kalite ama demekki o zaman direkt Harman Kardon seviyesi oluyordur. Ama dediğim gibi standartı bile fazlasıyla iyi ses sisteminin. Olay hoparlör sayısı değil gerçekten.

• BasicWarrior kullanıcısına yanıt
    Köseköyün ilerisi dediğiniz yeri tam anlamadım hocam. Kolaylı dan alamamamın tek sebebi ellerinde ürün olmaması değil ürünün fotoğrafıda yoktu. Yani şimdi siparişle satılan bir ürünü keyfe keder getirin demeye çekindim. Ürün fotoğrafını isteyecekti arkadaş sağolsun ama akşam dönüşte outlet trafiğine girme cesaretini kendimde bulamadım. Kandıra yoluna yöneldim o da öylece kaldı. Ama tasarımı omsa ile aynı imiş. Junkerrs üstteki mesajların birinde fotoğrafını koymuştu sağolsun. O fotoğraf referans kabul edilebilir. Yolum düşerse keleşlere uğrayıp bi fiyat alıcam. Verilen sözler gün içinde geçerli böylr yerlerde aksi bir durumda çok çabuk çark edip yok canım biz öyle demedik siz yanlış anlamışsın çok rahat diyorlar.

Hocam araçta müzik dinlemeyi seven biri olarak beni gayet memnun ediyor diyebilirim. Aracım style ayrıca fr değil. Aklınızda fr varsa onun standart ses sistemi daha iyi. +2 tweeter var malum. Ama dediğim gibi ben hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Hocam benim araçta Seat Sound sistemi yok. Yani 4 hoparlör + 4 tweeter var. Ve ses kalitesi muhteşem. Mesela 3.20'lerin standart ses sistemi kötü o seviyeye göre, Harman Kardon şart. Eksik kalıyor yoksa araç. Ancak bu araçta paran fazla gelmiyorsa Seat Sound ses sistemine gerek yok. CD veya USB ile hiç denemedim, eski iPad'imi arabaya mp3 çalar yaptım bluetooth bağlantısı ile. Şarkıları da indirip atmıyorum, Spotify premium üyelik ile (Enpara ile aylık 5 lira) en yüksek kalitede iPad'e indirip çevrimdışı dinleyebiliyorsunuz. Zaten işte, cepte her yerde müziği Spotify'dan dinlediğim için 5 lira az bile bu muhteşem uygulamaya. Sonuç olarak; Seat Leon standart ses sistemi + bluetooth özellikli Spotify kurulabilen herhangi bir cihaz + Spotify premium ile yüksek kalite çevrimdışı kullanılabilir şarkılar = 5400 liralık BMW Harman Kardon seviyesine yakın ses kalitesi. Seat Sound'la illaki daha iyi oluyordur kalite ama demekki o zaman direkt Harman Kardon seviyesi oluyordur. Ama dediğim gibi standartı bile fazlasıyla iyi ses sisteminin. Olay hoparlör sayısı değil gerçekten.

Hocam belli ki seat sound lu bir araç dinlememişsiniz, deneyene kadar ben de ne kadar iyi olabilir ki diye düşünüyordum ama yaklaşık yarım saat seat ses sistemi olan araçla normal 4+2 hoparlörlü standart ses sistemini karşılaştırınca 750 liraya fazlasıyla değecek bir fark olduğunu anladım. Standart hali de kötü değil baya güzel ama seat sound başka birşey dolayısıyla 750 liraya eklettim soranlara da kesinlikle tavsiye ediyorum.

• serdaragorn S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim standart olarak bahsettiğim sistem FR'ın sistemi bu arada, Style'ınki değil. FR'ın ses sistemi Style'ınkinden bir üstte. Ve dediğim gibi CD veya USB'den denemedim hiçi belki onlarda fark ediyordur. Ama bluetooth ile Spotify'ın yüksek kalitedeki şarkılarını dinlediğinizde başka hiç bir sisteme gerek kalmıyor. Arabaya binen herkes bunu onaylayıp iniyor.

Yani bir 750 liram var neyi ekletsem araca diyorsanız, diz hava yastığını ekletin. Allah korusun bir kaza anında ilk parçalanacak yer dizleriniz olacak. Benim aracımla ilgili tek keşke dediğim konu o. Bekleyemeceğim için olan araçlardan birini aldım ve diz hava yastığı yok. Sırf bunun için bile aracı sıfırıyla değiştirmeyi düşünüyorum fark ödeyip. Sonra 5.8" ekran alınmalı. Hem dokunmatiği daha iyi, hem animasyonları geçişleri vs. Yeni sürüş asistanı paketi alınabilir. Bunların hepsi Seat Sound'dan daha mantıklı opsiyonlar. Hepsini aldınız hala harcayacak paranız kaldı cebinizde o zaman alırsınız Seat Sound'u bana göre. Bir BMW standart ses sistemi kötülüğünde ses sistemi olsa araçta onu da önlere alırdım kafamda. Ama gayet iyi bir standart ses sistemi var FR'larda. Style'lardaki de çok farklı değildir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cesc_ -- 25 Mart 2015; 11:47:15 >

• Arkadaşlar merhaba sonradan seat sound taktırabilyomuyuz... Benim stepne 18 ve 5.8 inç ekran var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

4 hoparlor + 2 twitr olmali hocam.4 + 4 fr larda yada sonradan ekletilenlerde var.peki 4 hoparlor aracin neresinde ön ve arka kapilarda mi?

• Arkadaşlar style donanımdaki multimedya sistemine iphone bağlantısı yaptığımızda telefon rehberini ekranda görebiliyormuyuz

• Fr modeli icin genellikle standart gelen opak renk ve beyaz rengi tercih ediyorlar sanirim. Sahibinden uzerinden satilan araclarin hemen hemen hepsi bu renklerde. Alor mavi cok siritir mi sizce fr icin ? İleri de satmak istersem rengi avantaj mi olur dezavantaj mi ?

• Sürücüsünü En İyi Koruyan Arabalar...

Arabalar.com.tr
    Sürücüsünü En İyi Koruyan Arabalar
    http://www.arabalar.gen.tr/surucusunu-en-iyi-koruyan-arabalar-h4395.html

golf var bizim aslan yok...

liste başıda volvo sonuda volvo

1- Volvo V40 (Test Yılı:2012 / Puanı:98)

2- Alfa Romeo Giulietta (Test Yılı:2010 / Puanı:97)

3- Volkswagen Golf (Test Yılı:2009 / Puanı:97)

4- Mercedes-Benz B Serisi (Test Yılı:2011 / Puanı:97)

5- Chevrolet Cruze (Test Yılı:2009 / Puanı:96)

6- Ford Grand C-Max (Test Yılı:2010 / Puanı:96)

7- Seat Alhambra (Test Yılı:2010 / Puanı:96)

8- Ford Ranger (Test Yılı:2010 / Puanı:96)

9- Hyundai Santa Fe (Test Yılı:2012 / Puanı:96)

10- Opel Mokka (Test Yılı:2012 / Puanı:96)

11- Mercedes-Benz M Serisi (Test Yılı:2012 / Puanı:96)

12- Mercedes-Benz GLA Serisi (Test Yılı:2014 / Puanı:96)

13- Opel Astra (Test Yılı:2009 / Puanı:95)

14- BMW 5 Serisi (Test Yılı:2010 / Puanı:95)

15- Chevrolet Aveo (Test Yılı:2011 /Puanı:95)

16- BMW 3 Serisi (Test Yılı:2012 / Puanı:95)

17- Audi A3 (Test Yılı:2012 / Puanı:95)

18- Maserati Ghibli (Test Yılı:2013 / Puanı:95)

19- Saab 9-5 (Test Yılı:2009 / Puanı:94)

20- Volvo XC60 (Test Yılı:2009 / Puanı:94)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 25 Mart 2015; 13:12:14 >

• gkhns kullanıcısına yanıt
    çok şık durmuş.. montajı kolay mı ? güle güle kullan ..
    Öndekiler kapılarda hocam ama arkadakilere inanın hiç bakmadım :) Tweeterlar da nerede bilmiyorum ama ön cama yakın göğüs üstünde var sanırım. Ses kalitesi beni mutlu ettiği için yerlerini hiç araştırmadım. :)
  • ÇİKO07 kullanıcısına yanıt
    sağolasın; bantları açıp yapıştırıyorsun;çok basit sadece hizalamanı önceden yap; ona göre yapıştır.
  • Az once soktum gitti. bugun arkdasımın a3 une tekrar baktım. Oraya uygun birebir uyumlu aynı bagaj rafı gibi sert ama halı kaplı bir sey koymus fabrika. Bizim a3 ile platform aynı. Muhtemelen bagaj uyar. Musait zamanda deneyip parcanın kodunu filan bulup siparis edecegim. Bituself kapı icinde titreyen parcaya ve plastige guzel ama bagajı kaplamak is degil. Satarken adam acıp bakacak gıcık kapacak. Bituself yerine dosemecide halıfleks kaplatsam daha iyi

Bir de aldıgım ikinci urun acı bir koku veriyordu. Once kapıya yaptıklarımda sıfır koku vardı. Arkadasın aracını da inceleyince cok yapısmadan sokeyim dedim. Zor cıkıyor meret.

Simdi tertemiz oldu. Eskisinden temiz oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 25 Mart 2015; 15:32:21 >

• Arkadaşlar haziran başı gibi oluşturduğum aracı sipariş etmeyi düşünüyordum fakat dün 2. el bir leona rast geldim. Hatasız-boyasız, Kırmızı, 2013 model, 35.000 km'de, fr paket, 18" jant, 5.8" ekran, yolcu koltuk altı göz-orta konsol klima altı kapağı, arka difüzör, spoiler gibi orjinal ekipmanlar dolu. 55.000-55.500 liraya alınabiliyor araç.
    Yalnız bir kaç sorum olacak arkadaşlar.
    Araç nasıl bu fiyata alınır mı? Km'den dolayı trim yüzünden beni yorar mı? 5.8" ekran ile 5" ekran farkını nasıl anlayabiliyorduk, resim üzerinde ya da canlı olarak? Şurasına burasına bak dikkat et diyebileceğiniz noktalar nelerdir?
  • sHiM kullanıcısına yanıt
    Fiyatı normal. Ancak 2013 lerde led ve sunroof standart degildi. 58 bin tl liste fiyatları vardı. Sunroof 2 bin tl led paket 3 bin tl idi. Yani diger opsiyonlarla birlikte 65 e filan almıstır zamanında.

Km biraz fazla ve trim konusunda yorabilir. Cunku 2013. Yani 2015 lerde iyilestirme yaptıysa fabrika 2013 araca yansımamıstır bunlar. Ama sans. Belki hic ses yoktur. Cogu kullanıcı ses yok diyor.

5.8 ekranın kenarında 8 tus vardır. 5 te ise 6 tane. 5.8 media sisteme sahip. İpod girisi geri gorus kamerası baglanma imkanı filan var

• quote:

Orijinalden alıntı: junkerss

Fiyatı normal. Ancak 2013 lerde led ve sunroof standart degildi. 58 bin tl liste fiyatları vardı. Sunroof 2 bin tl led paket 3 bin tl idi. Yani diger opsiyonlarla birlikte 65 e filan almıstır zamanında.

Km biraz fazla ve trim konusunda yorabilir. Cunku 2013. Yani 2015 lerde iyilestirme yaptıysa fabrika 2013 araca yansımamıstır bunlar. Ama sans. Belki hic ses yoktur. Cogu kullanıcı ses yok diyor.

5.8 ekranın kenarında 8 tus vardır. 5 te ise 6 tane. 5.8 media sisteme sahip. İpod girisi geri gorus kamerası baglanma imkanı filan var

Bu arada 5.8" ekran yokmuş o zaman ben yanlış görmüşüm. Araçta sunroof ve ön arka full led farlar da var yazmayı unutmuşum. 2013'de fr plus paket diye geçiyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Ne diyorsun hocam alınır mı alınmaz mı fiyat-donanım skalasına göre? Haziranda sıfır leon sipariş versem yaklaşık 65.000-70.000 TL bandında olacak. Minimum 10.000 TL kredi çekmem gerecek ayrıca da.

• 
Sayfa: önceki 11231124112511261127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.