Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (1013. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.270
Cevap
358
Favori
2.619.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yağına bakın. bir ihtimal eksilmiş olabilir tamamlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

quote:

Orijinalden alıntı: Geh

Ben genellikle rampa başladıktan sonra alıyorum ihtiyaca göre artırıp azaltıyorum. Eğer rampa çok dik değil ve araç kendini idare ediyorsa hiç değiştirmiyorum..

Benim asıl demek istediğim rampa çıkarken Dsg ye zararı oluyor mu?
    Önceden derlerdi, rampa da vitesi bire yada ikiye çek falan diye. O yüzden dediydim.

Bana serviste rampada" s" e Alıp kullanmam tavsiye edildi. Yani son gaz köklencek yerlerde gereksiz zorlama yapmanın alemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tracksster T kullanıcısına yanıt
    Öyle bi rampa var mı yaşadığınız yerde??

En mantıklısı rampada manuele almak. Rampa bitince zaten geri otomatiğe alırsınız..

• Video yeniden hortlamış..
    ilk bulup paylaştığımda test diye buna denir demiştim kendi kendime..demekki sadece ben izlememişim...

• orlando23 kullanıcısına yanıt
    Telefondan girdiğim için özel msjı bulamadım. Özelden bi cep yazarsanız paspalar içun bi paslaşalım..
    arabayı satacam ama eksik binmek istemiyodum zaten..

• SCT de her ağızdan bi ses çıkıyor. Oradaki muhabbetleri genelde dinlemekle yetiniyorum. 2 3 tane işi bilen ağbi var. Onlara sorulacak sorularda zaten araba ile direkt servise gidilecek cinsten. Diger konular geyik muhabbeti halinde geçiyor. Junkerssi hem bu tarafta hem o tarafta görmek mümkün. Saolsun köprü görevi görüyor. Burda bulunan birşeyi oraya iletirken orda olan bir yeniliğide hemen burdan paylaşıyor. dolayısı ile sct de çok fazla takılmaya gerek kalmıyor

Ben kapılardan ses geliyor derken. Millet bende tık yok. Senin araç 2. El o yüzdendir diyordu. Bitüselfi çekince başta junkerss olmak üzere 2 3 arkadaş yaptı verimde aldı. junkers bu çözümüde imzasına ekledi ise bundan sonra sorun yaşayacaklar için bi rehber olur.
    buradaki yazıları okuyunca seat leon ne problemli araçmış diye düşünmeyin. Biz LEON cuyuz. Ciddi manada arabayı izliyor ve dinliyorum. Benim duyduğum sesleri servisteki usta duymadı. Arabayı tanımak ve normalin dışındaki herşeye müdahale etmek boynumuzun borcu
    Takırtı tukurtu için seattan leondan vazgeçme derim. Opele olan bi hayranlığın var yanlış anlamadı isem yazdıklarından. Ancak 2012 astra j kullandım 15 gün kadar. Arka inanılmaz bir şekilde dar. Zaten 1.6 dizel otomatik konbinasyonu yok yanlış bilmiyorsam. 1.6 dizel motorları da bi garip. Opel motoru yapıyor ancak motordan verim alamıyor. Bişiler eksik bunu kendileridE biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32CD2DF4A -- 14 Şubat 2015; 17:05:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: junkerss

Koltuk icinde airbag oldugu icin cıkma ve saglam bulmak zor.

Surada referance leonu dosemisler. Guzel olmus
    http://www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=600

Resimler ile bir fikir sahibi olmak çok zor döşeme konusunda. Lakin forumda OTO DERI DÖŞEME diye aratırsanız ART CAR diye bir yer çıkacak O konuyuda uzun zamandır takip ederim. arkadaş işinin ehli bir insan. Yaptığı işler gayet başarılı.

• İsin piri ora zaten de. Resimli olarak bu vardı

• İşinin piri ve makul fiyatlı bi yer. Aracıma bi işlem yaptırmasam bile tanışmak istediğim bi işyeri..

Bu arada aracımın satılması durumunda oluşturduğum araç..
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Screenshot 2015 02 14 17 25 39
    http://hizliresim.com/8l867V

Resmi çekmiş bulundum. Diz hava yastığının 2.si iptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-32CD2DF4A -- 14 Şubat 2015; 17:32:28 >

• 2 gündür start stop çalışmıyor açıp kapattım ama nafile fikri olan var mı 1.6 tdi dsg

• quote:

İşinin piri ve makul fiyatlı bi yer. Aracıma bi işlem yaptırmasam bile tanışmak istediğim bi işyeri..

Bu arada aracımın satılması durumunda oluşturduğum araç..
    http://hizliresim.com/8l867V

Resmi çekmiş bulundum. Diz hava yastığının 2.si iptal.

Bunda arka süspansiyon bağımsız mı peki bilginiz var mı?

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen değil. Onu bayiden soracağım. Kendi işlerimi halledince..

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir arıza var mı? Yoksa hic devreye girdigine mi denk gelmediniz?

• 18" jantn gider buna

• araba 600 km oldu baya sakin kullandım yavaş yavaş devir yükseltmeli miyim rodaj için ? bazen arabayı çalıştırınca bir süre yolcu airbagi sarı renkte yanıp sönüyor o normal midir ?
  • 17 yi bile zor kabullenirim. 18 deme bana

Ama bi yandands yaza kadar actlerin 2. Elleri baya düşer diye düşünmüyo deilim. Şöyle 5 10 binde bi 2. Elde alınır.

• quote:

17 yi bile zor kabullenirim. 18 deme bana

Ama bi yandands yaza kadar actlerin 2. Elleri baya düşer diye düşünmüyo deilim. Şöyle 5 10 binde bi 2. Elde alınır.

Bildiğim kadarıyla daha act leopar teslim edilmedi.yaza kadar 3-5 aylık Araçlarda 2. Ele düşmez.düşsede vag grubu Araçları zaten o kadar 2.elde ucuz olmuyor.en fazla 5 bin daha ucuza alınabilir belki.hatta şuanda bile sıfırından Pahalı olan 2. Eller var.ama ben daha bir yıl olmadan 5-10binlerde araç almayı düşünmem.o kadar kısa sürede 0arabayı satan adamının bi memnuniyetsizliği vardır araçtan.sorunlu bi araca denk gelme olasılığı yüksek.5 fazla verip Sıfır almak daha mantıklı bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

quote:

Bildiğim kadarıyla daha act leopar teslim edilmedi.yaza kadar 3-5 aylık Araçlarda 2. Ele düşmez.düşsede vag grubu Araçları zaten o kadar 2.elde ucuz olmuyor.en fazla 5 bin daha ucuza alınabilir belki.hatta şuanda bile sıfırından Pahalı olan 2. Eller var.ama ben daha bir yıl olmadan 5-10binlerde araç almayı düşünmem.o kadar kısa sürede 0arabayı satan adamının bi memnuniyetsizliği vardır araçtan.sorunlu bi araca denk gelme olasılığı yüksek.5 fazla verip Sıfır almak daha mantıklı bence.

Aynen öyle.
    İkinci El dizel otomatik led paketli araçlar DOD da 64 küsüre satılıyordu.
    Ben de sıfırını 69'a aldım.
    4-5 bin TL için ikinci ele girmeye gerek yok bence. Hele ki otomatik Dsg intihar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: vfnv

quote:

Aynen öyle.
    İkinci El dizel otomatik led paketli araçlar DOD da 64 küsüre satılıyordu.
    Ben de sıfırını 69'a aldım.
    4-5 bin TL için ikinci ele girmeye gerek yok bence. Hele ki otomatik Dsg intihar olur.

• sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://sahibinden.com/199641725

Şu arkadaş nasıl bir kafada ben çözemedim araçta hiç bir opsiyon yok opsiyonla 62 bine aldım diyor. 25 bin hasar kaydı var 47 ye ilana koymuş sıfır fiyatı 49 haberi yok galiba.

• 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.