Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
18
Favori
45.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maktoyu

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

merhaba arkadaşlar. 2014 ibiza 1.2 style dsg için fiyat alan var mı ?

tahmini ne kadara alınabilir ?

2007-2008 civic mi yoksa sıfır ibiza mı sizce ?

2014 model 0 km ibizami ?

2014 model fiyat listesi var seat ın listesinde. ellerinde kalan 2014 model araçları satar firmalar ocak,şubat,mart ayında.

2014 ibiza hic bir bayide kalmadi belkide 2014 model araba bile kalmadi

bayilere sormadım 2014 kaldı mı bilmiyorum. bu kadar emin konuştuğunuza göre kalmamıştır galiba.

o zaman sorumu 2015 olarak düzeltiyim. çok bir farkı yok.

geçtiğimiz yıllarda yılın ilk aylarında önceki yıla ait modeller ucuz fiyata satılıyordu. o yüzden 2014 dedim.

Bu sene çok cuzi bir zam yaptilar 2015 modellere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bcanm B kullanıcısına yanıt
    2015 ibiza DSG kullanıcısıyım. dolu dolu araba için bence ibiza gayet iyi. ben araba alırken en önemli 3 kriterim vardı geniş bagaj, otomatik vites ve düşük yakıt ekonomisi. şu anda bu kriterleri arabalar içinde sağlayan en iyisi ibiza STdir.

vergi avantajı var, performans harika, sürmeye doyulmuyor :) eklediğiniz ekstralarla yıllarca arkaya bakmadan binilir. ve piyasada ST arabalara olan ilgi gün geçtikce artıyor. zamanı geldiğinde elden çıkartmanız gerektiğinde çok zorlanmayacaksınız bence.
  • ********** SATILIK IBIZA **********
  • bende 4-5 gün önce teslim aldım 2015 1.2 TSI DSG aracımı.

Hakikaten konfor ve performans olarak çok iyi bir araç, yakıt ekonomisi olarak henüz bir yorumum olamayacak ancak şunu söyleyebilirim ki 50-60 km hız ile giderken araç 7. viteste ilerliyor ve hiç zorlanmıyor. Zaten zorlandığındada size hiç hissettirmeden 6 ya veya 5 e çekiyor.

Yalnız benim tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak, kullanım klavuzunda bulamadım : yol bilgisayarında sürekli aracı ne kadar süredir kullandığımı gösteriyor, oysaki ben kalan yakıtla ne kadar km daha gidebileceğimi veya yakıt sarfiyatını görebilmek istiyorum. Nasıl ayarlayabilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkances F kullanıcısına yanıt
    Silecek kolunun uc kismindaki dugmeleri kullanarak yol bilgisayari ekranindaki degerlerin (sayfalarin) arasinda gecis yapabilirsin. Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullan aracini, Ibiza gayet iyidir.

Dostum bende aynıyım aracı 3 hafta önce aldım seninkiyle aynı.

Süspansiyondan çok memnun değilim çok sert geldi bana açıkçası.

Daha önceden 97 model audi a3 vardı o bile daha konforluydu diye anımsıyorum.

Yakıt tüketimi 6-7 maksimum çok çok iyi bence hem otomatik hem benzinli bir araç için.

Tek sorunum süspansiyon benim onun haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Kolçak eksikliği yaşadım onuda 120 TL'ye bardaklık kısmına oturan kolçak alarak çözdüm çok güzel oldu.

Hayırlı olsun
  • falcon84 F kullanıcısına yanıt
    size de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

süspansiyon konusunda pek birşey söyleyemeyeceğim zira bu benim ilk arabam, daha önce hep onun bunun arabasını kullandığım için bir kıyaslama yapymıyorum.

kol dayamayı nerede taktırdınız ? benimde ihtiyacım var. bardaklığa oturtunca yeteri kadar sağlam oluyor mu, çıkma ihtimali var mı ?

Dostum valla pek kipirdamiyor zaten ona gore biraz agir yapmislar bak telefonu yaziyorum kargoyla da yolluyorlar 0 (216) 589 29 77

• falcon84 F kullanıcısına yanıt
    ben istanbul'da oturuyorum. seatclub forumunda birileri daha yazmış, aynısından beylerbeyi tarafında takan biri varmış. 125 TL imiş, seat club'a üyeyim dersen 100 Liraya bırakıyormuş, takıyormuşda. Merakımdan sormuştum, yinede teşekkür ederim.

• Arkadaşlar selam, uzun süredir piyasayı inceliyorum. Sonunda 1.2 TSİ İbiza dsg alma konusunda hemen hemen netleşti fikrim. İçinizde uzun zamandır kullananlar var tecrübenizle bir kaç soru hakkında bana fikir verebilirseniz sevinirim

1- wv Polo için 16 v kullanıyor, İbiza 8 v. Bununla ilgili fikriniz nedir ?

2- arabayı Sıfır almayı düşünüyorum. Style paket için 45 bin istiyorlar sizce fiyat nasıl ?

3- rodaj ve sonrası dönem için şehir içi Yakıt tüketiminde korkunç rakamlar duydum, 10-12 lt gibi. Sert kullanmadan yoğun trafikte kullanacak Olduğum düşünüldüğünde bu tüketim Değerlerini siz Görüyor musunuz ?

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayradenizz

Arkadaşlar selam, uzun süredir piyasayı inceliyorum. Sonunda 1.2 TSİ İbiza dsg alma konusunda hemen hemen netleşti fikrim. İçinizde uzun zamandır kullananlar var tecrübenizle bir kaç soru hakkında bana fikir verebilirseniz sevinirim

1- wv Polo için 16 v kullanıyor, İbiza 8 v. Bununla ilgili fikriniz nedir ?

2- arabayı Sıfır almayı düşünüyorum. Style paket için 45 bin istiyorlar sizce fiyat nasıl ?

3- rodaj ve sonrası dönem için şehir içi Yakıt tüketiminde korkunç rakamlar duydum, 10-12 lt gibi. Sert kullanmadan yoğun trafikte kullanacak Olduğum düşünüldüğünde bu tüketim Değerlerini siz Görüyor musunuz ?

Şimdiden teşekkürler

Merhaba. Ben de 2014 model 1.2 TSI DSG Style sahibiyim. Nacizane cevaplarim su sekilde:
    1- Silindir basina dusen subap sayisinin daha fazla olmasi ne kadar etkili olur tartisilir ama benim bunca yillik tecrubeme gore cok da bir fark yaratmayacaktir. Polo 90 bg, ibiza 105 hp ve ayrica 0-100 km/h hizlanmasi da 9.8 saniye ki bu cok harika.
    2- Piyasadaki fiyat / performansi en iyi olan arac bence ibiza. 45000 tl lik fiyat, digerlerinle kiyaslayinca gayet uygun.
    3- Yakit tuketimim, cok agirlikli sehir ici kullanimina ragmen ortalama 7.5 litre. Bu anlamda cok memnunum. Bir de dsg nin keyfi bambaska :) Uzun yolda da 5 litrelere dusmek hic de zor degil ayagimiza biraz hakim olursak. Tavsiye ederim kesinlikle. Hayirli olsun.

• Bilgi için teşekkür ederim.. Bildiğim kadarıyla 16 valf olması Yakıt tasarrufu ve belli bir devirden sonra ivmelenme konusunda fark yaratıyor. Tabi uzmanı Değilim..

Bu arada ikinci eli nasıl, kolay satılabiliyor mu ?

• Yeni fabia da cok guzel araba olmus

• Kayradenizz K kullanıcısına yanıt
    merhaba,

ben de 1 haftalık ibiza 1.2 TSI DSG sahibiyim. araç henüz 150 km'de. yakıt sarfiyatı olarak, turbo beslemeli motor olduğu için çok yoğun trafikte 14'leri bile görebiliyor.
    ya da benim araç daha çok yeni olduğu için bu kadar yüksek gösteiyor fakat sahil yolunda 60-70 ile giderken 6.9 a kadar düştüm. onun haricinde istanbul şehir içi ortalama 8,5-9,5 arası değişiyor.fiyat olarak bence de piyasada bu fiyata alınabilecek en uygun ve en donanımlı araç bu. ben 45.300 TL'ye ERYA'dan park sensörü hediyeli aldım fakat servis yoğunluğundan dolayı park sensörüm 1 hafta gecikmeli olarak bugün takıldı, çok problem değil. siz de mutlaka park sensörünüzü hediye ettirtin. onun haricinde vites geçişleri vs. mükemmel, kesinlikle hissettirmiyor. ışıklardan bi kalkıyorsun 10 saniye sonra ekrana bakıyosun 7. vitese geçmiş bile, halbuki düz vites kullansan en fazla 3'te gidersin. ses sistemi mükemmel. çok memnunum ama bence tek eksisi amortisörler çok sert, en ufak biyere girdiğinizde hopluyorsun ve insanın içini acıtıyor. polo hakkında bir bilgim olmadığı için bir kıyaslama yapamayacağım ama polo'dan daha iyi ve seri olduğuna eminim zira S modunda neredeyse koltuğa yapışıyorum. başka sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atabilirsiniz, çok taze bilgi dolu bende :)

Aslinda size sensoru hediye etmemisler para ile satmislar
    45.000 tl araba zaten onlarin taktigi sensor 50 liralik sensor

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatı 45.900. 45.000 TL'ye nerede satıyolar dostum ? istanbul'da satmadıklarına eminim. tüm bayileri gezdim, en kral pazarlığı yaptım. hiçbiri 45.300'den aşağı düşmedi. Erya hem park sensörünü taktı hemde evime çok yakın diye oradan aldım. siz nerede buldunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkances

Liste fiyatı 45.900. 45.000 TL'ye nerede satıyolar dostum ? istanbul'da satmadıklarına eminim. tüm bayileri gezdim, en kral pazarlığı yaptım. hiçbiri 45.300'den aşağı düşmedi. Erya hem park sensörünü taktı hemde evime çok yakın diye oradan aldım. siz nerede buldunuz ?

Ben size cok rahat bulurdum simdi soylesemde birsey degismez aracinizi almissiniz hayirli olsun allah kaZa bela vermesin

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yardım isteyebilirim senden. Biraz önce yenibosnada altura gittim. Park sensörü+Bluetooth + kol dayama paketi için 1.400 tl istediler. Kol dayama ve park sensörü ok ama bluetooth çok gerekli değil. Ya da boş kol dayama ve park sensörü de olmasa da olur, dışarıdan da kolaylıkla ucuza halledilebilir diye düşünüyorum.

Nasıl yardımcı olursun bana ?

Bu arada 1.2 vw 90 hp dsg için de 48.000 tl fiyat verdiler. Ama tabi 160 nm tork var Polo da.

Haziran'dan itibaren İbiza lar da 90 hp ve 160 nm tork olacakmış. Karbondioksit salınımı sebebi ile Avrupa'da mecburiyet gelmiş vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayradenizz

Dostum ben yardım isteyebilirim senden. Biraz önce yenibosnada altura gittim. Park sensörü+Bluetooth + kol dayama paketi için 1.400 tl istediler. Kol dayama ve park sensörü ok ama bluetooth çok gerekli değil. Ya da boş kol dayama ve park sensörü de olmasa da olur, dışarıdan da kolaylıkla ucuza halledilebilir diye düşünüyorum.

Nasıl yardımcı olursun bana ?

Bu arada 1.2 vw 90 hp dsg için de 48.000 tl fiyat verdiler. Ama tabi 160 nm tork var Polo da.

Haziran'dan itibaren İbiza lar da 90 hp ve 160 nm tork olacakmış. Karbondioksit salınımı sebebi ile Avrupa'da mecburiyet gelmiş vs.

Olay su aslinda vag grubu kanun geregi euro 6 motora gecti 2015 yili sonu itibariyle euro 5 motor araba uretemeyecen firmalar
    105 ps olan motor euro 6 olunca 110 ps oldu poloda ama 110 ps sadece highline donanimda var highline tr'ye gelmiyor pahali oldugu icin

Bu bahsettiginiz 1400 tl olan fabrika cikisimi var bir paketmi sonradanmi eklenmis

Aceleniz yoksa yeni fabia bekleyin yeni fabia 1.2 tsi 110 ps dsg olacak

• İbiza opsiyon listesi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.