Şimdi Ara

Seat İbiza mı Vw Polo mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
17.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.2 TSİ DSG İbiza'nın Polo'dan daha performanslı hatta daha az yakıcağını düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Corvette.

@cnbzkrtt, Golf bakıyordum yalnız sadece full paketi vardı oda 43000 TL şahsen jazz yerine golfü tercih ederim. Ancak 33000 TL civarı bakıyorum, yeterli gelir bana fazla uçmayım.

@only-e30, Reference modeli çok boş (Yol bilgisayarı, Hız sabitleyici,elektrikli arka cam,deri direksiyon,otomatik klima gibi bazı eksikleri var) style modeli ile donanım olarak ciddi fark var. Ancak araçta esp,yolkuş kalkış desteği yok, Sıkıntı orada.

@ByZeR0 , Sizin araç makyajsız olan kasadanmı ? yoksa sportourer mı ?

43000 tl full golf derken? Heralde ikinci el bahsediyorsunuz ki benim dedigim arac dediginiz araclara alternatif olarak sifir oneriydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG G2 ROM/MOD USER
    ——
    V-alve
    T-iming
    E-lectronic
    C-ontrol
  • quote:

@cnbzkrtt, Golf bakıyordum yalnız sadece full paketi vardı oda 43000 TL şahsen jazz yerine golfü tercih ederim. Ancak 33000 TL civarı bakıyorum, yeterli gelir bana fazla uçmayım.

@only-e30, Reference modeli çok boş (Yol bilgisayarı, Hız sabitleyici,elektrikli arka cam,deri direksiyon,otomatik klima gibi bazı eksikleri var) style modeli ile donanım olarak ciddi fark var. Ancak araçta esp,yolkuş kalkış desteği yok, Sıkıntı orada.

ibizalarda 900 TL ile esc ve yokuş kalkış desteği var..haa türkiyeye gelmiyor derlerse onu bilemem.
    http://www.seat.com.tr/carconfigurator/Configurator/YeniSeatim.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrtt

quote:

43000 tl full golf derken? Heralde ikinci el bahsediyorsunuz ki benim dedigim arac dediginiz araclara alternatif olarak sifir oneriydi.

Full den kastım şöyle; Trendline nın donanımlı modeli(rcd510,spor paket,16'' jant) , Comfortline modeli de gerçi 43700 TL . Fiyatlar sıfır Golf C sınıfı, Jazz b sınıfı. Jazz da güzel ama o fiyatı haketmiyor bence hondanın fiyatları çok yüksek.

SEAT İBİZA 1.2 TSI 105 HP DSG STYLE (2015)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

ibizalarda 900 TL ile esc ve yokuş kalkış desteği var..haa türkiyeye gelmiyor derlerse onu bilemem.
    http://www.seat.com.tr/carconfigurator/Configurator/YeniSeatim.aspx

Türkiyedeki araçlarında standart olarak yok. Sipariş üzerine 3 ay sonra geliyormuş. 3 ay bekleyemem malesef beklesem golf'ü beklerdim ama şu 2 hafta içinde almayı planlıyorum.

SEAT İBİZA 1.2 TSI 105 HP DSG STYLE (2015)

• Bende ibiza mı polo diye arasında çok gittim geldim aralarında çok az fiyat farkları vardı eşimle birlikte hem poloyu yakından gördük hemde ibiza yı. türkiyede Ww çılgınlığından dolayı 2. eli az zarar görmesi sebebiyle poloya aklım gidiyordu ancak yeni ibizayı görünce polodan daha güzel durduğunu gördüm eşimde ibizanın kasasına bayılınca ve özellik olarak ibizanın daha dolu olması sebebiyle ibiza aldık. ocak 3 de teslim alacam inş.

Orijinalden alıntı: grafmaster

Bende ibiza mı polo diye arasında çok gittim geldim aralarında çok az fiyat farkları vardı eşimle birlikte hem poloyu yakından gördük hemde ibiza yı. türkiyede Ww çılgınlığından dolayı 2. eli az zarar görmesi sebebiyle poloya aklım gidiyordu ancak yeni ibizayı görünce polodan daha güzel durduğunu gördüm eşimde ibizanın kasasına bayılınca ve özellik olarak ibizanın daha dolu olması sebebiyle ibiza aldık. ocak 3 de teslim alacam inş.

hayirli olsun...
    ibiza hangi donanim hangi motor secenegi ve nekadara anlastiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 'emre'

quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

Bende ibiza mı polo diye arasında çok gittim geldim aralarında çok az fiyat farkları vardı eşimle birlikte hem poloyu yakından gördük hemde ibiza yı. türkiyede Ww çılgınlığından dolayı 2. eli az zarar görmesi sebebiyle poloya aklım gidiyordu ancak yeni ibizayı görünce polodan daha güzel durduğunu gördüm eşimde ibizanın kasasına bayılınca ve özellik olarak ibizanın daha dolu olması sebebiyle ibiza aldık. ocak 3 de teslim alacam inş.

hayirli olsun...
    ibiza hangi donanim hangi motor secenegi ve nekadara anlastiniz?

ben polo 1.2 trident ile seat ibiza 1.4 ref kıyaslamıştım. polo 29100 e bırakıyorlardı. seat ibizayıda sigortası dahil 27850 ye aldım. antalyada yaşadığım için istanbulda yaşayanlardan daha tuzluya aldım. maslak doğuşta 27300 e alınabiliyormuş.

• Polo daha seksi gibi sanki
  • Bence Ibiza çünkü Polo'da olmayan 1,2 lt 105 HP TSI turbo motora sahip. Bu motor bu araçta hem performans hem de yakıt tüketimi anlamında çok iyi geri dönüşler sunuyor. Hem de fiyat olarak Polo'dan daha uygun.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.