Şimdi Ara

Seat Ateca 1.6 TDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
7.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle teşekkür ederim hocam. Dizel istediğimi belirttim ve artı olan şeylerde vergi diliminden etkileneceğimi belirtmediler dikkat de etmemiştim. Biraz aceleye geldi alma kısmı. Hayırlısı olsun artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın Doğum Uzmanı K kullanıcısına yanıt
    Bakın moralinizi bozmak istemem ama seat her zaman volkswagenin alt markasıdır.Aralarında kalite,prestij,konfor farkı çok fazla malesef.Belkide yapabileceğiniz en yanlış seçimi yaptınız ama olabilir herkes hata yapabilir.Olan olmuş artık.Peki bütçenizi 300 bin civarına çıkarabilme olanagınız varmıydı?

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Üniversite + 2-3 sene en fazla. Sonra bakıyorsun yaş 30 a dayanıyor. Çocuğun üniversiteye başlayınca 50 ye dayanmış oluyorsun. Evladınla arkadaş gibi olabilmek için yaş farkını biraz düşük tutmak lazım. Umarım hayatını planlayacağın bir eşin olur zaten sonrasını o planlıyor sen sadece ayak uyduruyorsun Çocuk istiyorum dersin nöbetim var der, zaten haftada şu kadar saat çalışıyoruz der. Öteler biraz daha. Amacı seninle çoluk çocuğa karışmadan az daha tadını çıkarmaktır. Sonra kendi yaşını farkeder der ki bir evladım olsun yapalım mı artık diye. Ha bi de hamilelik sürecinde bana gelmeyecekmiş hanımefendi Bana bayan doktor baksın diyor bi de pişkin pişkin... Hayat yaşanmaya değer hocam. Tez vakitte bul ruhunun eşini. Ömür bu akıp gidiyor kapıl bir güzelin aşkına kur evini...

• Moueson kullanıcısına yanıt
    ÖTV den önce 200-250 ye çok rahat alım gücü ayırabiliyordum. Ancak son zamlardan sonra o civarda bi bütçe benim için bile gereksiz geliyor. Yanlış anlaşılsın istemem eşimde doktor. Alım gücü açısından Allaha şükür gücümüz var ama çocuğumun geleceğini kurmak varken o kadar parayı bir arabaya vermek fazla geliyor. Gayrimenkul ve tarla arsa işlerini o paralarla yapıyorum. Uzun vadede getirisi olucak şeyler. At kenara dursun gibisinden. 300 bin araca vermek yerine 300-350 civarı arsa veya lansman fiyatından yeni dairelere girilebilir.

Hmm.Maddi durumumuz iyi diyorsun ama bence bütçeniz araç için çok düşük kalmış.Eger bütçeniz 300-400 bin arası olsaydı Range Rover önerildim.Bence kullandığınız araç iş yerinde olsun günlük hayatta, toplantılarda size prestij sağlayacak bir şey olmalıydı.Ama herkesin ekonomik gücü aynı değil malesef sizde ekonomik sebeplerden atecaya razı olmuşsunuz.Neyse size hayırlı olsun.

• seatı bilmeden kullanmadan kötüleyen çok olmuş ama fiyatına göre iyi ve donanımlı arabalar üretiyor. bende 2016 ibiza var ve memnunum. altecaya gelince, arkadaşımın aracı ile Ankara-İstanbul yaptık. Gözüme çarpan yol sesini biraz fazla alması oldu. Onun dışında güzel araç daha siz de bir sürü şey eklemişsiniz oldukça iyi bir hale gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 4 Mayıs 2017; 2:4:20 >
  • Hayırlı olsun kazasız belasiz kullanmaniz dileğiyle.

• Death Time kullanıcısına yanıt
    Benim için de ilk deneyim olucak Seat. Fikrinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim hocam. Hayırlısı olur inşallah

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim üstad

• 150 bin seat'e para mı verilir
  • Ne gereksiz yorumlar var yahu burada...

Yok Seat'e o para verilir mi yok şöyle olur mu 150k manuel araç mı olur.

Öncelikle kazasız belasız sürüşler.

Kur farkı vergiler bu fiyatlara bizi alıştırdı sen 80k'ya b sınıfı araç alıyorsun artık bu fiyatlar segmente göre normal fiyatlar.

Aracı tam kontrol etmek istiyorsan manuel araç alırsın. Otomatik konfor işidir tercih meselesi yani...

Ayrıca garanti sonrası DSG'nin ne yapacağı belli olmaz. Alıcı belki araçtan çok memnun kalacak ve 10-12 sene binecek? 10-15 bin maliyet fiyatlarıyla uğraşmaktansa uzun süreli rahat düşünmek iyidir.

Seat, VW nin alt markası fakat Ateca çok tok duran bir araç Tiguan ve 3008'in yanında bende burdayım diyen bir araç öyle ezilip büzülmez.

Son olarak araçla ilgili detaylı konunuzu bekliyor olacağım iyi günlerde kullanın...

• Kaplan261 kullanıcısına yanıt
    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Araç elime ulaştığında detaylı incelemesini yaparım. Forumda iyi niyetli kötü niyetli bir çok insan var buna alışmak gerek. Gidip 300-500 bin verip araba alsam bu özelliği yok o para eder mi diyecek insanlar var. Hayırlısı diyelim. Manuel konusunda aynı düşüncelere sahip olmamız beni sevindirdi. Tekrar teşekkür ederim hocam düşünceleriniz için.

Şahsım adına golf'e göre bile daha kaliteli hissettirmedi sadece daha geniş ve ekran bölgesinin biraz daha sıkı olduğunu söyleyebilirim golf'e göre ancak markalar arası konumlandırmada da vag'ın tutumu mevcut haliyle tiguan, ateca yanında biraz daha iyi olacaktır, ateca'nın da üzeceğini düşünmüyorum, belli kalite altına zaten inilmiyor. Aklıma takılan seat'daki yalıtım seviyesi düşüklüğü, belki bir yalıtım isteyebilir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 4 Mayıs 2017; 5:22:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun , şık bi araba almışsınız . Ben şahsen tasarımını beğendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadın Doğum Uzmanı

İnşallah üstadım. Hayırlısı olsun

• Şöyle bi yorumlara baktımda herkes kötülemiş seatı falan. Millet eski ötv düzenine göre baktığı için 150 fazla geliyo, ama yeni ötv düzenlemesinden dolayı böyle. Aynı donanıö tiguan 160bin fln. Araçta gayet iyi, bizzat kullanıyorum. Heö sportif hisleri bile çok hoşuma gidiyo. Bu fiyata c-suv denilen modelde böle performans pek bulunmaz. Bazı donanımları attın mı zaten araç 125 bin civarı. O kadar opsiyonda 25bin etmiş gayet normal.

• Renault symbol olmuş 70-80 bin lira 150 bin lira seat ateca için çok değil bence. Ayrıca araç tiguandan ve skoda kodiaq dan çok daha sportif duruyor. Bu arada hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadın Doğum Uzmanı

Hiç 2. El araç almadım. Genelde satarken doktor ünvanı temiz ifadesi yarattığı için elden çıkarmakta zorluk çekmedim. Titiz temiz biriyim. Araçları 30-40 bin olmadan çoğu zaman satıyorum. Yeni heyecan aramış oldum diyelim Suv alanında. Diğer alanlarda Cla, C serisi, BMW 3 serisi, CC gibi araçlar kullandım. Artık daha çok aile ortamı açısından düşünüyorum. Araç iç hacmi olsun konfor olsun. Deli dolu zamanları üniversite ve sonrasında yeteriyle yaşadım. Artık durulma zamanı :)

valla millet kek ne diyelim. bir arkadaşım doktor ve püfür püfür sigara içer. leş gibi kokar arabası. o araba alınır mı şimdi doktor arabası diye?

manuel vites ve konfor. nasıl olacak o iş? 3008 diyen arkadaş bu bakımdan mantıklı şeyler söylemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Şahsım adına golf'e göre bile daha kaliteli hissettirmedi sadece daha geniş ve ekran bölgesinin biraz daha sıkı olduğunu söyleyebilirim golf'e göre ancak markalar arası konumlandırmada da vag'ın tutumu mevcut haliyle tiguan, ateca yanında biraz daha iyi olacaktır, ateca'nın da üzeceğini düşünmüyorum, belli kalite altına zaten inilmiyor. Aklıma takılan seat'daki yalıtım seviyesi düşüklüğü, belki bir yalıtım isteyebilir araç.

150bine cip alıyor. nasıl daha kaliteli olsun? arkadaşımda opel antara vardı zamanında tuş kalitesi clio seviyesindeydi. daha kaliteli olabilmesi için 200-250 binden başlaması lazım.
  • Öncelikle hayırlı olsun hocam bende ateca düşünüyorum da 1.6 tdi yın otomatiğinin olmaması beni geri iten sebeblerden biri acaba bayide otomatiğinin gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgi verdiler mi ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.