< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler üstad. şimdilik bir typ-c usb dönüştürücü alıp, müzik verileri için kullanıyorum. Araçla ilgili olarak; poco x3 pro telefon android auto bağlantısı bazen kopuyor ki telefon dibinde olmasına rağmen. Araç ekranı müzik vs. çalsa bile bazen kapanıyor ki bu durum vos gurubunda da varmış, götürdüm yetkili bayii bir şey gözükmüyor güncelleme ile düzelir denilerek sonlandırıldı. Park algılaması ilginc; şeritli boş yerler çok ise park yerine dikey değil direk seçim yapıyor şerit algılama yok yer algılıyor ve bu durumda en az iki araba yeri kaplayacak şekilde seçim yapıyor ve iptal edip kendim park yapıyorum. İki araç arası parkı çok güzel yapıyor. Araç 2015 fr plus şimdilik kullanımı iyi durumda. Eski araç citroen c4 picasso 2016 ile kıyaslama değil ama ondan buna geçince araç biraz küçülmüş oldu ve sol ön kapıdan giriş ve çıkışlarda koltuk ayarı yapsam da sıkıntı oluyor, kapı eşiğine sürtme alan dar ise kapıyı tam açamıyorsam kapı altındaki saklama yerlerine sürtme oluyor. 1.0 motorun getirdiği kalkma ve devirlenme gaz pedalına yüklenmezseniz zayıf kalıyor. Tek sol ön kapıdan kilit açma kapama olmasını kabul edemedim. Henüz ön camlar için cam rüzgarlığı yok. Tam uzun yol yapmadım ama yaklaşık 30 gidişli 30 gelişli yarı şehir içi yarı şehir dışı gözüken akan trafikte 5.0 görüyor, genelde sakin kullanırım. Arabanın haritasının ücretsiz dahili olması iyi olurdu. İçeri ses anlamında pek iyi değil ama citroen de aynı durumda idi. Bu ve benzeri durumların T-roc, T-cros, Tiago vs. araçlarda da olduğunu forumlarından okudum. Sanırım vw grubu aynı üretim kaynaklı sorunlar ama düzelebilecek durumdalar. Araç keyifle sürülebilecek bir araç |
|
Ben 2021 modelini kullanıyorum, multimedya 5 yılda belki 1 veya 2 defa takılıp kapanmıştır pek sorun yaşadığımı hatırlayamıyorum. Sadece eski telefonumun Snapdragon 8 gen1 işlemcisi bluetooth ile görüşmelerde bazen sorun çıkartıyordu ama telefon kaynaklıydı. 1.0 motor 200 torkun sayesinde başarılı bence. Araçta tek kişiyken ekstra çok bir yük yoksa 1.5 abileriyle gayet yarışıyor. (2024 1.5 e-tsi Tiguan ile 165km ye kadar kafa kafaya gidmişliğimiz var) Son hız 187km de kalıyor 1.0 hacimden dolayı. Aracın kapı altı marşpiyelleri tam korumuyor, o sebeple marşpiyeller sürekli kirli ve inip binerken paçaları kirletebiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|