Şimdi Ara

SEASONIC 850 WATT 80 Plus Gold Eksen garantili 1,5 Aylık (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaslar merhabalar, Seasonic 850 watt gold plus guc kaynagımı satışa çıkartıyorum, satma nedenim masaüstu bilgisayarımı laptop alacağımdan dolayı parca parca satmaktayım.

Ürün 17.05.2013 Eksen bilgisayar garantili faturalı full kutulu kusursuz bir üründür , Dünyanın en kaliteli,güçlü ve en sessiz psu markası.

Ürün toplamda 5 yıl garantilidir, anlıyacagınız ömürlük bir psu.Tamamiyle modüler yapıya sahiptir gereksiz kablo v.s kasanızın icinde yer almaz ve 4 ekran kartını besliyecek güce sahiptir.Sistem bilesenleriniz her ne olursa olsun bu psu ile overclock sınırlarını aşabilir, hicbir güc sorunu olmadan ve fısıltısını dahi duymadan bütün sisteminizin güvenle enerjisini sağlayabilirsiniz.

FİYAT: SATILDI

(Diğer parçalara dükkanımdan ulaşabilirsiniz)

Kısaca Teknik Özellikleri:

Güç Değeri: 850W 
    Verimlilik: 80Plus Gold sertifikalı (%90'a kadar verimlilik)
    Tip: ATX12V & EPS12V
    Max. Çıkış Değerleri: +3.3V: 25A , +5V: 25A , 12V: 70A , -12V: 0.5A , +5Vsb: 3A
    Koruma:Aktif PFC (%99), Aşırı Akım/Güç/Gerilim, Düşük Gerilim, Kısa Devre, Yüksek Sıcaklık Koruması.
    Soğutma sistemi: Sanyo Denki marka 12cm ultra sessiz fan Boyutlar: 150 X 160 X 86 mm 
    Garanti: 5 yıl
    Ürün Kodu: SEA-X-850
    Üretici Kodu: SS-850KM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_shop -- 15 Temmuz 2013; 23:37:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: just_shop

Arkadaslar merhabalar, Seasonic 850 watt gold plus guc kaynagımı satışa çıkartıyorum, satma nedenim masaüstu bilgisayarımı laptop alacağımdan dolayı parca parca satmaktayım.

Ürün 05.17.2013 Eksen bilgisayar garantili kusursuz bir urundur, Dünyanın en kaliteli,güçlü ve en sessiz psu markası.

Ürün toplamda 5 yıl garantilidir, anlıyacagınız ömürlük bir psu.Tamamiyle modüler yapıya sahiptir gereksiz kablo v.s
    kasanızın icinde yer almaz ve 4 ekran kartını besliyecek güce sahiptir.Sistem bilesenleriniz her ne olursa olsun bu psu ile overclock sınırlarını aşabilir, hicbir güc sorunu olmadan butun sisteminizin güvenle enerjisini sağlayabilirsiniz.

Kısaca Teknik Özellikleri:

Güç Değeri: 850W 
    Verimlilik: 80Plus Gold sertifikalı (%90'a kadar verimlilik)
    Tip: ATX12V & EPS12V
    Max. Çıkış Değerleri: +3.3V: 25A , +5V: 25A , 12V: 70A , -12V: 0.5A , +5Vsb: 3A
    Koruma: Aktif PFC (%99), Aşırı Akım/Güç/Gerilim, Düşük Gerilim, Kısa Devre, Yüksek Sıcaklık Koruması.
    Soğutma sistemi: Sanyo Denki marka 12cm ultra sessiz fan Boyutlar: 150 X 160 X 86 mm 
    Garanti: 5 yıl
    Ürün Kodu: SEA-X-850
    Üretici Kodu: SS-850KM

Fiyat ?

• İlan düzenlendi
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Elbette var hocam
    Ekleme: Bilgisayar bilesenlerini koruma, garanti süresi, sessizlik , kapasitör ve pcb farkı sıcaklık dayanamı, %100 modüler olması v.s v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just_shop -- 11 Temmuz 2013; 10:43:33 >
  • Güzel ürün, hayırlı satışlar. 220 liraya Raidmax 1200W 80+ Bronze 1 yıldır kullanılmış kaçırdım kafamı duvarlara vuruyorum.
  • Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seasonıc cok guzel bır urun 750 w sını kullanıyorum bugun 7950 yı takıp oc ledım fanı donmedı bıle ısı hıc yok ses sıfır... cok memnunum ben 750 sını eksenden 400 e almıstım sen 850 sını ıyı satıyorsun almasaydım 750 snınkını alırdım... hayırlı satıslar..
  • Kasa toplayan cogu arkadas her nedense butun parcalara parayı basarda guc kaynagini atlar yada yternce arastrmaz,oysaki sistemin kalbi niteliginde psu lar, maksat binlerce watt guce sahip olması degil sistemi ne kadar dengeli besleyebildigi anlık guc ihtiyacına nasl bir karsılık verdigi voltaj sapmaları,calismasi sonucu olusan gurultu sistemi koruma kriterleri v.s v.s.... iyi dilekleriniz icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.