Şimdi Ara

Season One Championship, Fnatic(EU) Kazandı!! (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.249
Cevap
0
Favori
19.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Tryndamere

quote:

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Turnuvaya damgasını vuran olaylardan biri, yeni hero açıklandı: HotShotNidaleeGG

quote:

Orijinalden alıntı:
    Tamat: So going into this game, do you think that bans and the picks could've been a little bit better ?
    Radeon6870: Uhmm I should, we should definitely ban HotShotnidaleeGG. He basically kicked my brudda in the ass. My brother was bring da lee singa.

hahah ne guldum ya :D::D:D hotshotnidaleegg

Tamat olayı anlamamış sanırım gülümseme bile yok

Ayıp olmasın diye kasıyo kendini o. Bu arada neden hotshot'ın nidalee oynıyamadığını açıkladı adam yani. percent yerine people dese daha iyi olcak tabi o ayrıda :P

• Dayi ingilizcen yoksa sallama bari. Hotshot'in nidalee'sini banlamayarak nasil bi hata yaptiklarin adamin kardesini lane'de ezdigini ve bu yuzden jungler'in surekli o lane'i rahatsiz etmesini ve bu arada bigfatjiji'nin free farm kastigini soyluyo.

Orijinalden alıntı: Ryze

Dayi ingilizcen yoksa sallama bari. Hotshot'in nidalee'sini banlamayarak nasil bi hata yaptiklarin adamin kardesini lane'de ezdigini ve bu yuzden jungler'in surekli o lane'i rahatsiz etmesini ve bu arada bigfatjiji'nin free farm kastigini soyluyo.

Dostum, what was the most difficult thing about overcoming nidalee in that game?
    dedikten sonra dediklerini dinle. we had to spend 2 or 3 percent to catch nidalee falan diyo. :) İngilizcen yoksa konuşma bari de biliyo sansınlar. Orda anlatmaya çalıştığı şey, 2-3 kişi yollamak zorunda kaldıkları ve diğerlerinin farm yaptığı o sırada.

Hani söylemeye çalıştığı şu, Nidalee Lee Sin'i ezdi, Bu adamın lane kamp yapması gerektiği(Yani kamp yapan kendisi, SV değil, SV 1 kez falan geldi o oyun zaten), Lane kamp yapınca zaten exp ve gold konusunda daha da geriye düştükleri ve nidalee'nin daha çok ezmeye baslayıp daha güçlü hale geldiği, sonrasında da nidalee durdurmak için 3-4 kişi göndermek zorunda kaldıklarını söylüyor. Tabi ki bu sırada Rumble ve diğerleri de free farm yapıyolar.

Hani bana ingilizce öğretmeye çalışmadan önce cidden bi daha falan dinle derim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Haziran 2011; 23:36:32 >

• Haci benim dedigimi tekrarlamissin zaten baya kasmissin ama ya. 1.mesajini oku bak hotshot'a nidalee oynayamiyo demissin. O yuzden acikliyim sana yanlis anlama dediydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

3. maçı izleyemedim hiç bir yerde 3. maçı bulamıyorum ya ilk 2 maç var ya da bütün maçların toplamı tek bir yerde var. Yardım edecek varsa çok iyi olurdu.
    Shushei turnuvanın en iyi oyuncusuydu ama o kıza çakmadı ya artık gözümde değeri kalmadı

Shushei değil ki o adam, Shushei Fnatic bi kere, aAa nın kujaa'sı o

Season One Championship, Fnatic(EU) Kazandı!!

Orijinalden alıntı: BuKaHero

Şampiyonun son görüntüleri basına sızdı. Profesyonel oyunculuğa geçersem sebebi sen olucaksın şuşeey

Season One Championship, Fnatic(EU) Kazandı!!

Nika yutacak neredeyse

• Nikasaur sağdaki mi ya benzetemedim Ağzı kulaklarında
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.