Şimdi Ara

Season 3 episode 2 Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakindimda 5 6 tane fln private server var episode 2 buglarindan tamamen demesemde %90 95 i duseltilmis serverlar.Turk server yokmu hic season3 episode2 olan yabanci 5 6 tane server var.Hep hazirami konuo turkler bir suru 1.04h klonlari var.Hic diger versionlari yapmaya calisan ugrasan turkler yokmu ?

• gaLiba Yok
  • ben denemiştim ama başaramadım :D
  • IlleqaL-Mu yu Episode 2 Acicakti Orbay..
    Sonra Dosyalarini Yolladim..
    Yapamadi Bende Sinirlendim..
    Kaldi Oyle =))
    Yoksa Acicaktik
  • etrafta 1 tane episode 2 dolasio ama o 10larca bugu var summoner calismio yaratiklar calismio skiller calismio daha bircok sey yani acsanisda bi ise yaramas normal bugsuz episode 2 bulunmas daha heralde
  • var Frienz mu da %99 bugsuz! oynayın görün herşey çalışıyo %1 de ne çalışmıyo anlamadım bende herifler öle yazmış çünkü %99 bugsuz

Bişi İstesem :D

ben 5k expli episode2 server arıyom kolay rateli yani varsa sölermisiniz. indirip oynuyam direk.
  • tmmda onlr kendileri buglari fixliyo etrafta dolanan episode2 dosyasi buglu olan onu yukleyip kndin fixlemen gerekecek yada biri fixliyip ole surmesi lzm nete ama tabi o 5 6 serverdakiler kendileri yaptklari icin biraz zor dagitirlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Frienzde "M" Calismiyor..
    Skill Agaci Calismiyor Bildigim Kadariyla..
    Tabi Bunun 2 si Bildiklerim
  • onlar m yi özellikle iptal etmişler

çeşitli buglar oluşabilio m de
  • Benim Kendi Server Suanda Episode 1
    ELimde Suanda Elimdeki Dosyayi WebZen 950$'a satıyor.
    Elimdeki Dosyada Bug Var BugLari Yapmadan Servere Kurmayı Dusunmuyorum.

Yaptigim Zaman Foruma YayınLayacam.
  • sanırsam episode2 ye en yakın server MuAdana cünkü digerlerinde olmayan yeni episode2 haritaları orda var yeni canavarlar orda adminleride degişiklik olsun diye 3büyüklere göre lorenciayı ayarlamıslar isteyen istedigi takımın bayraklarıyla oynayabiliyor. Saolun inanıyorumki Gecende Lee admin sölemişti serverda Episode2 ellerinde varmıs buggları giderip Türkiyede ilk onlar kurucaklarmıs zaten bende inanmasam güvenmesem premium ve donate alıp kasmam bu serverda herkesin bilmesinde yarar var Kalıcı en güvenilir server Mu-Adana (mu-adana.no-ip.biz) arkadaslar herkesi bekleriz..
  • episode 1 e geçmek iin patch yapıon :) zor bişi diil die biliorum

ama episode 2 zor :) bug dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelus -- 27 Şubat 2008; 19:46:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Xeo_

sanırsam episode2 ye en yakın server MuAdana cünkü digerlerinde olmayan yeni episode2 haritaları orda var yeni canavarlar orda adminleride degişiklik olsun diye 3büyüklere göre lorenciayı ayarlamıslar isteyen istedigi takımın bayraklarıyla oynayabiliyor. Saolun inanıyorumki Gecende Lee admin sölemişti serverda Episode2 ellerinde varmıs buggları giderip Türkiyede ilk onlar kurucaklarmıs zaten bende inanmasam güvenmesem premium ve donate alıp kasmam bu serverda herkesin bilmesinde yarar var Kalıcı en güvenilir server Mu-Adana (mu-adana.no-ip.biz) arkadaslar herkesi bekleriz..

Bir cebinden cikarip digerine koymak boyLe bisi oLsa gerek..

AnLadın sen onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

sanırsam episode2 ye en yakın server MuAdana cünkü digerlerinde olmayan yeni episode2 haritaları orda var yeni canavarlar orda adminleride degişiklik olsun diye 3büyüklere göre lorenciayı ayarlamıslar isteyen istedigi takımın bayraklarıyla oynayabiliyor. Saolun inanıyorumki Gecende Lee admin sölemişti serverda Episode2 ellerinde varmıs buggları giderip Türkiyede ilk onlar kurucaklarmıs zaten bende inanmasam güvenmesem premium ve donate alıp kasmam bu serverda herkesin bilmesinde yarar var Kalıcı en güvenilir server Mu-Adana (mu-adana.no-ip.biz) arkadaslar herkesi bekleriz..

AnLadın sen onu

ben anladım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

quote:

quote:

AnLadın sen onu

ben anladım :)

Zaten bi onLara anLatamadım

Anti-Fake

• özellikle vurgulamışın okadar....

anlamayanın zekasından şühe ederim :)

nese ben fazla girmiyim konuya...

yeteri kadar düşman var :) firewall engellemeye bıktı onlar saldırmaya bıkmadı
  • UzatmayaLım bencede ders cikaracak tipLer deiLLer zaten.

ServerinLe iLgiLi Xoßi'nin bir sozu wardı onu soyLeyebiLirim;

Zoruna gidenin borusuna gitsin

BaşarıLar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -By_LoRD-

Benim Kendi Server Suanda Episode 1
    ELimde Suanda Elimdeki Dosyayi WebZen 950$'a satıyor.
    Elimdeki Dosyada Bug Var BugLari Yapmadan Servere Kurmayı Dusunmuyorum.

Yaptigim Zaman Foruma YayınLayacam.

episode 2 yi webzen 950 dolarami satio hemde buglu halini ben buna gulerm.Etrafta ztn buglu olan episode2 dolasio indirebiliosn ama herseyi buglu oldugu icin calismiyor.
  • Benim elimdede 1.0l client var webzen satmıyo bile hey yavrum hey değerini siz düşünün artık
  • quote:

UzatmayaLım bencede ders cikaracak tipLer deiLLer zaten.

ServerinLe iLgiLi Xoßi'nin bir sozu wardı onu soyLeyebiLirim;

Zoruna gidenin borusuna gitsin

BaşarıLar.

teşşkürler :) sevdim lafı koycam anasayfaya :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.