Şimdi Ara

Seal & Unseal ( İtem Mühürleme )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hack ve soygun girişimine karşı alınan yeni önlemlerdir. Seal mühürlemek, kilitlemek anlamındadır ve bir itemi veya eşyayı kilitlerseniz hiçbir şekilde banka veya çantanızdan dışarı bırakamaz ve satamazsınız. Açtırmak için unseal yani mührünü bozmak gerekmektedir. Şimdi size mühürlemeyi ve açmayı biraz olsun anlatmaya çalışacağım.

Seal ( Mühürleme İşlemi )

Öncelikle herhangi bir tavernadan seal tools alıyoruz. ( 150.000 gold ) Daha sonra üzerine sağ tıklıyoruz ve bir ekran açılıyor. Mühürlemek istediğimiz eşya ve hayvanları kutucuklara yerleştiriyor ve şifreliyoruz.

Şifreleme işlemi bitince "OK" diyoruz ve karşımızda mühür işleminin bittiğine dair bir pencere geliyor.

ve işlemi bitiriyoruz. Mühürlenmiş itemlerin üzerinde ufak bir kilit iconu çıkıyor.

Unseal ( Mührü Bozma İşlemi )

Tavernadan aynı şekilde unseal tools (1.000.000 gold ) alıyor ve aynı işlemleri tekrar ediyoruz. Şifresini bozmk istediğimiz itemleri alıyor ve şifrelerken koyduğumuz parolayı yazıyoruz.

İşlem tamamdır... Kolay gelsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 5 Haziran 2007; 16:27:52 >

• ya bedava olmalıydı bence bu hizmet zaten soygun gibi birşey özellikle düşük levelli arkadaşlar için 1.15m bu yaf
  • Ya merak ediorum itemları seal liosunda adam itemları almaz adamını lvl 1 yapar sürekli ölerek

sonrada paranı alır gider

sonra gelde tekrar lvl kas

lvl 1 ken dragon armor giyiosun

aslında çok hoş olurdu he

bi ara denemek lazım
  • Zaten deniycem onu ben 56 lık char üzerinde 4-5 günde zaten 55 oluyosun zor bieşy değil ama yapmazsam çatlarım.
  • guzel...
  • Teşekkürler dostum yeni birşey daha ögrendim..
  • eline sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnventory ve inn hostes bugu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ellerıne saglık cok guzel bılgıler
  • emeğine sağlık güzel bi çalışma gerekliydi bence
  • ben butun kıyafetlerı ve sılahı ve 100 lvl peti muhurluyemıyorum nasıl hepsini kilitliyebilirim ayrı ayrı kılıylenmıyor sadece 1 tane kullanabılıorsun 8 bolum alıyor ama ben koyamıyorum 8 bolumude acaba 2.5 m ye alınanlamı kılıtleniyor Latch yani ?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.