Şimdi Ara

Seagate Laptop SSHD Hybrid SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünü kullanan var mı ? arkadaşlar masaüstüne windows 8 kurduğumdan beri hddden takır takır sesler geliyor 7 senelik hddmi değiştirmek istiyorum.http://www.hepsiburada.com/liste/seagate-laptop-sshd-hybrid-ssd-500gb-5400rpm-8gb-nand-mlc-sata3-25-sabit-disk-st500lm000/productDetails.aspx?productId=bd303273&categoryId=100221

http://www.youtube.com/watch?v=OPFp2F-GIDM şekildeki gibiyse hızı ve fiyatı mantıklı geldi almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 12 Temmuz 2013; 23:36:20 >

• AC@DC kullanıcısına yanıt
    senin youtube linkteki degerlendirmeler abartı bu kadar hızlı değiller,sonuçta mekanik disk hala var içinde ssd yi ön bellek olarak kullanıyor,bir ssd hızına çıkması mümkün degil.aşağıdaki linkteki inceleme daha gerçekçi.

Seagate Momentus XT Solid State Hybrid Drive
  • ssd almak daha mantıklı diyonuz
  • Ssd al simdiki,hddni bi hdd kutusuna koy harici hdd gibi kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatıyorum ancak benim 128 gb kingston SDD diskim var. HDD diskim bozulunca almıştım. Ancak 128 gb günlük dosyalarımı takip ederken yetmiyor. Yukarda bahsedilen ürün vatan bilgisayarda 180 tl'ye veriliyor. Böyle bir ürün alsam mı yoksa standart bir HDD mi alsam yedek disk olarak.
    Bir yandan şunu da düşünüyorum lap topum eski ve 1-2 yıla kadar değiştirbilirim. Bir -iki yıl için böyle bir ürün almak gerekir mi yoksa gereksiz bir harcama mı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl@Ck[Dr@GoN]

Konuyu hortlatıyorum ancak benim 128 gb kingston SDD diskim var. HDD diskim bozulunca almıştım. Ancak 128 gb günlük dosyalarımı takip ederken yetmiyor. Yukarda bahsedilen ürün vatan bilgisayarda 180 tl'ye veriliyor. Böyle bir ürün alsam mı yoksa standart bir HDD mi alsam yedek disk olarak.
    Bir yandan şunu da düşünüyorum lap topum eski ve 1-2 yıla kadar değiştirbilirim. Bir -iki yıl için böyle bir ürün almak gerekir mi yoksa gereksiz bir harcama mı olur.

bence git harici disk al. depolamayı onun içine yaparsın. sonra laptobunu değiştirirsen bile o harici HDD seninle kalır, kullanmaya devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkayacioglu

quote:

Konuyu hortlatıyorum ancak benim 128 gb kingston SDD diskim var. HDD diskim bozulunca almıştım. Ancak 128 gb günlük dosyalarımı takip ederken yetmiyor. Yukarda bahsedilen ürün vatan bilgisayarda 180 tl'ye veriliyor. Böyle bir ürün alsam mı yoksa standart bir HDD mi alsam yedek disk olarak.

bence git harici disk al. depolamayı onun içine yaparsın. sonra laptobunu değiştirirsen bile o harici HDD seninle kalır, kullanmaya devam edersin

Harici diskim var ancak ben tak çıkar yapamadığım için sürekli bilgisayara takacağım birşey istiyorum. Onu da cd sürücüsüne takıcam. Yoksa usb kablo ile sürekli, bağlantı yapamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihkayacioglu

quote:

Harici diskim var ancak ben tak çıkar yapamadığım için sürekli bilgisayara takacağım birşey istiyorum. Onu da cd sürücüsüne takıcam. Yoksa usb kablo ile sürekli, bağlantı yapamıyorum.

kardeşim o zaman karar sana kalmış, eğer depolama alanının az olması seni rahatsız ediyorsa, hdd al. hem 2 yıl az bir süre değil, bolca kullanırsın onu. yok ben dayanırım, sorun olmaz dersen cebinde kalsın paran. hem yen alcağın pc laptop olursa çıakrtıp takabilirsin onu

• hort olacak ama; bu hybrid disklerde genelde 8gb ssd söylenmiş. windows kurulumu yaparken 8gb lık bölüme kurulum yapamıyoruz muhtemelen. Hangi bölümü ssd ye yazacağını neye göre karar veriyor ?
  • Gerçekten performanslı mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.