Şimdi Ara

Seagate Harici Hdd, Kendiliğinden devre dışı kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    500gb seagate harici hdd'mi bir süre önce eski bir bilgisayara taktım, ardından klasörler kaybolup kısayol gibi görünmeye başladı, bir kaç işlemin ardından sorunu çözdüm, ama hala virüsten kurtulamadım sanırım..
    Şimdiki sorun şu ki, hdd'yi bağladığımda tara ya da taramadan devam et seçenekleri çıkıyor herhangi birini seçince aygıt devre dışı kalıp ardından tekrar bağlamışım gibi ses geliyor ve tekrar soruyor, hiçbirini seçmeyince normal devam ediyor, bir kaç klasöre girince tekrar takıp çıkartmışım gibi oluyor.. Virüs programlarıyla taramayı denedim, tarama belli bir yere geliyor ardından aygıt devre dışı kalıp tekrar takılmış gibi aynı olay tekrarlıyor.. Seagate dashboard'dan test dedim, %10'da kaldı ve aygıt çıkarıldığından test sürdürülemedi dedi..

Recycler klasöründe bir kaç virüs benzeri dosya vardı, hepsini sildim.. Değişen bir şey olmadı..
    Bu arada sabahtan beri araştırıyorum bir örnek bulamadım, umarım yardımcı olacak birileri çıkar, çok zor durumdayım, içinde çok değer verdiğim dosyalar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.