bu media playeri aldım bazı sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim...
1: net bağlantısını kablosuz yaptım pc nin içini görmek için youtube ye falan çok rahat giriyor ama pc ile bir türlü bağlantı yapamadım benden "net user ıd ve net passworld istiyor"
bu bilgilerime nerden ulaşabilirim
2: mkv merge gui programını bilirsiniz altyazıları str filmlere gömmek ve başka işlemler yapmak için ben hep altyazı gömme işini yapıyordum ancak; bazı mkv leri açmıyor altyazı ve ses geliyor ancak görüntü gelmiyor pc de izliyorum hiç bir sorun yok playerde bilgi tuşuna bastığımda unknown viideo diyor yani bilinmiyen format bunu geri programla düzelte bilirmiyim
yahu yokmu cevap okadar media player kullanan arkadaşlar var aşşa yukarı zaten aynı mantıkta çalışan cihazlar 2. sorunu hallettim 1. soruma cevap verirseniz çok sevinirim...
windows 7 ni paylaşım ayarları biraz sıkıntılı güvenlikten dolayı baya bir karmaşık yapmışlar, paylaşım izinleri açmanız gereken bir sürü yer var, dün akşam biraz baktım, bende bugün bir kablosuz bağlantı için usb adaptör alıcam, sanırım bende aynı problem aday olucam sizinle:) ama çözeriz elhamdüllah.
bakın bunu buldum şimdiden , ingilizce biliyorsanız dediğim gibi paylaşım izinlerinden falan bahsediyor zamanım olmadığı çeviremedim(:
Network and Wi-Fi Connectivity
Seagate FreeAgent Theater+ HD media player offers 10/100 mbps Ethernet port out of the box for wired connection to LAN and Internet. In addition, an optional FreeAgent Theater+ Wi-Fi Adapter USB 802.11n dongle is available for $59.99, and can provide wireless access to the LAN and Internet. Setting up a network connection is automatic on DHCP environment. For secure wireless connection protected by WEP, WPA or WPA2, user need to enter the security key through device’s Settings menu.
To access and stream music and video files over network, the folders must be shared through Windows File Sharing protocol (WFS or Samba), or user can use a media streamer, which detectable over uPnP, and network attached storage (NAS) devices. FreeAgent Theater+ HD supports logging into the password-protected shared folders, and will automatically prompt for credentials when required. No special software is required on the freeAgent Theater+ HD or the computer. For a fast network (connected via wired LAN cable), a HD video files can be streamed directly over the networked drive. The ability to grab files over network allows user to playback media stored on a computer directly without having to copy the files over to the external USB drives connected to media player. However, on a wireless network, the speed is slow for a HD video files, in particular 1080p video, even on a wireless-N network.
hocam sanırım modeme ve pc ye sabit ıp vermem gerekecek ben onu anladım bir kaç bu işlerden anlayan arkadaşlarımada sorudum... modeme aynı zamanda dreambox da bağlı olduğu için ne olur ne olmaz vaz geçtim... hdd ile idare edecem varsın pc nin içini görmesin haa direk görseydi süper olurdu ancak; hdd yi tekrar bi derledim topladım ve pc içinde bana ne lazımsa attım öyle izliyorum şimdi...
yanlız dikkatimi çeken bir çok media player paylaşılıyor burda ilginçtir bu playere ne dir ne değildir diyen soran bile olmadı...
yinede player düşünen arkadaşlar varsa düşünürlerse bu cihazı elimden geldiğince anlatmaya çalışırım kısaca benim izlenimlerim cihaz çok güzel diyebilirim tavsiye ederim yani...
EN SONUNDA SEAGATE'İN KENDİ FORUMUNA BAKMAK AKLIMA GELDİ, BAKIN AŞAĞIda sizinle aynı problemi yaşayan biri sorunu şu şekilde çözmüş, inşallah hallolur,
This is for Windows 7 users having the NetuserID & Password problem and Logon Failed when trying to access shared files.
After spending almost a week Googling to find a solution, I may have gotten lucky. I am now able to log into my network using the standard user ID and password setup in my PC. I can now access all shared drives and folders. I can't say which of these or all worked but here they are. Suggestions I used are: 1. In Network & Sharing under HomeGroup Connections, click on "Use user accounts and passwords to connect to other computers", instead of Allow Windows to manage homegroup connections.
2. This one surprised me. In Network & Sharing click under Password protected sharing "Turn on password protected sharing".
3 . In IE "Tools - Internet Options, go to Connections - LAN Settings and click on "Automatically detect settings". Don't know if this on helped but I was desperate.
4. Go to Start –> Run –> compmgmt.msc. From the left hand pane, select Local Users And Groups –> Users In the right hand pane, right click Guest and go to properties. Check “Account is disabled” option.
Again, I'm not sure which did the trick but, I at this point, I don't care.
cihaz oldukça iyi tavsiye ederim tabi sizin beklentileriniz nedir bilmiyorum... bir de şu pc yi görme işini çözebilseydik çok daha iyi olcaktı
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
quote:
Orijinalden alıntı: cıkcıkhüsnü
Bende bu playerden almayı düşünüyorum.
İzlenimleriniz nasıl...
cihaz oldukça iyi tavsiye ederim tabi sizin beklentileriniz nedir bilmiyorum... bir de şu pc yi görme işini çözebilseydik çok daha iyi olcaktı
Pc görsün görmesin dert etmem USB den bağlansın yeter :)
Kaliteli AVİ ve MKV formatlarını HD olarak izletsin ve sesi ev sinema sistemine versin beklentim bu...
anladım ozaman beklentilerinizi oldukça karşılayacak bir media player ama şimdi fiyatı nedir bilmiyorum yada buna muadil başka bir altarnatif varmı araştırmak lazım beklentileriniz optimum düzeyde onun için bu ayarda her media player işinizi rahatlıkla görür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme