Bildirim
Seagate FreeAgent yedek Parça...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben kutusundan kurtulmaya çalışıyorum.yani kasaya taktırmak istiyorum.eğer başarırsam hayrıma sana gönderirim. -
Teşekkür ediyorum., senin yapmaya çalıştığını ben yaptım. Kutusunu kırıp içindeki hdd yi çıkartıp bilgisayara taktım. Tabii ben bunu foruma yazarken harici hdd lerin içinde normal internal hdd olduğunu bilmiyordum. Yine de teşekkürler. -
halletiğine sevindim.merak ettiğim kutusunu kırdıktan sonra e-sata olarak mı bağladın yoksa sata/sata2 olarak mı çıkışı var. -
İçinden bildiğimiz sata bağlantılı hdd çıktı direk bilgisayarın içine monte edip sata bağlantısı ile bağladım. Eğer kutusunu kırarsan sen de göreceksin. Gerçi seagate sağlam yapıyor bayağı ben kırıyım derken elimi kestim... Sağlık olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X