Şimdi Ara

Seagate 640 GB vs. Seagate 500 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın yeni hdd alacağım. seagatein 500gb lık 32 ön bellekli ürününü düşünüyordum sonrasında 640ı gördüm. özellikle hepsiburada da aradaki fiyat az ve uygun bir fiyatta.performasn oalrak 500lük beğeniliyor baya diye biliyorum. aynı durum 640 içinde geçerli midir?

ayrıca bazı yerlerde 500gb lık ürünün 16 ön bellekli olanı 32den daha pahalı. sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper24 -- 15 Ağustos 2008; 21:57:44 >

• 500gb 32mb ile 640gb 32mb onbellek arasında performans farkı pek yok.Sana kalmıs hangisini alırsan al ancak 640gb lıklar fazla bilinmio performansları.16 ön bellekli olanları salla düşünme bile neden pahalı die fiyatı
  • ewt 640 lıklar pek gundeme gelmedı ama forum da sankı gormustum 500 lukle aynı perfonmansa yakındı.ara bulabılırsın olması lazım ama 640 lık almak cok daha mantıklı 500 lukle az fıyat farkı var bende almayı dusunuyorum aynı hdd ama okul acılcak para lazım oluyo annemdende koparamayınca ortada kalmamak ıcın almıyom gayet guzeldır 16mb lıkları bos ver arkadasın dedıgı gıbı
  • ST3640323AS Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 640-GB Hard Drive

Temel Özellik ve Yararları
    SATA 3 GB/sn arabirimi
    Maksimum kapasite ve güvenilirlik için dikey kayıt teknolojisi
    32 MB ön arabellek
    Ultra hızlı performans
    Üstün güvenilirlik
    115 MB/sn maksimum sürdürülebilir veri aktarım hızı
    RoHS (tehlikeli maddelerin sınırlandırılması) ile uyumlu

Teknik özellikler
    Kapasite 640 GB
    Model Numarası ST3640323AS
    Arabirim SATA 3.0Gb/s NCQ
    Önbellek 32 MB
    Garantili Sektörler 1,250,284,896
    Fiziksel
    Yükseklik (maks.) 26.1 mm
    Genişlik (maks.) 101.6 mm
    Length (max) 146.99 mm
    Ağırlık (tipik) 543 gram
    Performans
    Dönüş hızı 7,200 rpm
    Ortalama Gecikme 4.16 msn
    Ortalama okuma arama süresi <8.5 msn
    Ortalama yazma arama süresi <9.5 msn
    Güç
    Maksimum başlangıç akımı, DC 3.0 amp

Uygulamalar
    Genel amaçlı PC'ler
    Performans PC’leri
    Oyun PC'leri
    İş istasyonları
    Masaüstü RAID
    Kişisel harici depolama aygıtları

bende bundan alıcağım ama ne zaman kim bilir :D çok iyi bir hard disk. şuanda fiyatı çook uygun. hemen al derim. ne olarak kullanacaksın bunu sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerozcan -- 16 Ağustos 2008; 15:10:39 >

• pci karta takıp normal ana hdd olarak kullanmak istiyorum. anakartım ide destekli çünkü. ama önce şuanki ide hdd deki problemi çözmem lazım. içinde 3-4 yıllık arşiv var..konu da açtım ama kimse bir şey yazmıyor. bilgisi olanlar lütfen yardm etsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_25674103/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.