Şimdi Ara

Seagate 2 TB 2.5' Backup Plus Slim Harici HDD 419 TL Amazon Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seagate STHN2000401 Backup Plus Slim, Taşınabilir Disk, 2 TB, 2.5", USB 3.0, PC & Mac, Gümüş

    Amazon.com.tr üzerinde 419 TL

    Normal fiyatı bile piyasaya göre uygunken 20 TL mobil uygulama indirimi ve 50 TL Bankkart Kombo puanı ile daha da güzel fiyata geliyor.

    Ürün Linki



  • Okula 7/24 güvenlik diski lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam wd'ye göre nasıldır cihaz?İhtiyaç var.Fiyat da uygun duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seagate taşınabilir ürüne elimi sürmem bundan sonra 3tb taşınabilirim vardı ve durduk yere bozuldu. bir dünya belgem, dosyam gitti. elektronik işi şans işidir doğrudur ama taşınabilir ürün konusunda bu markaya güvenim sıfır artık. internette araştırınca da yerli yabancı, bir çok sorun yaşayan gördüm.
  • Toplam 8 tb film arşivim vardı ve seagate ile WD kullanıyordum. 2 sene sonra hepsi durduk yere bozuluyorlar. Onca arşiv, zaman, elektrik, para ve emeklerim boşa gitti. O günden bu yana harddisk almıyorum. Netflix ve Kodi işimi fazlasıyla görüyor fotoğraf arşivi içinde 230 GB ömürlük yandex diskim ve paralı olarak 200 GB Google Fotoğraflar bulut hesabı kullanıyorum. Demem o ki bana kalırsa harddisklerin zamanı geçti ya garantisi bitince ya da harddisk dolduğu zaman sapıtıyor ve tez zamanda bozuluyorlar. O yüzden önermiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MNG'nin elinden geçeceği için pek uzun ömürlü olmaz.
  • Alana kadar fiyat değişmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    aynen. benim de durduk yerde wd 2tb bozuldu. 4 senede 6 ay takılı, gerisinde kenarda yatan bir hd. boot bozulmuş sürekli okuyor, kitliyor pc yi.ilk sektor bozulup işaretleyip çalışmıştı. hata ettim devamında kullanarak. meğer kronik wd sorunuymuş. bu 2. wd kazığı oldu. bi daha almam heralde. 1tb üstü bozulmaya açık teknolojisi var. stmr mi neydi, kafa okuma tekniği falan hız düşüyor zaten küçük dosyada. bluray de ucuzlamadan öldü. 250gb disk çıksa kenara yedekleyip koysam keşke. 25gb kapasite çöp. 50~100 çok pahalı ve yetersiz. bu depolamaya ucuz 2tb+ ssd ler vs. soluk getirmezse batarya gibi tıkanmış sorunlu sektörler. indirmeden streaming çözüm değil. çoğu kaynak kaybolup gidiyor, paralı cloud da masraflı ve upload bizde sıkıntılı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.