Evet de ne yapayim neden gereksiz bir yorum yaptınız şimdi keza yinede olmayan aynı ürün için yazdığınız fiyatın altında bir rakam sonuçta yazdığınızın size ne faydası var bana ne faydası var
Yorum yapılmasını istemeyenler neden bu notu dikkate almazlar ki. Yorum yapan herkese fırçadan geçilmiyor bu ikinci el forumunda. Anlamadım gitti.
arkadaşım yorum yapmayan diyenmi var. sen kendini benim yerime koy stokta olmayan bir sitede bilmem nekadarmış artı stoktada olsa fiyat yine düşük neden gereksiz yorum yazarlar ben ona kızıyorum. yoksa işte şurada senin fiyatından daha ucuza var hemde stokta da mevcut deseler eyvallah diyeceğim ve bu yorumu dikkate alarak bir düzenleme yapacağım.ancak bazı lüzumsuzlar sadece msj yazmak için ilanı baltalamaya çalışmasalar dahada sevinecem.
arkadaşım yorum yapmayan diyenmi var. sen kendini benim yerime koy stokta olmayan bir sitede bilmem nekadarmış artı stoktada olsa fiyat yine düşük neden gereksiz yorum yazarlar ben ona kızıyorum. yoksa işte şurada senin fiyatından daha ucuza var hemde stokta da mevcut deseler eyvallah diyeceğim ve bu yorumu dikkate alarak bir düzenleme yapacağım.ancak bazı lüzumsuzlar sadece msj yazmak için ilanı baltalamaya çalışmasalar dahada sevinecem.
Benim sözüm genel anlamda. Sadece senin için demiyorum.
allah aşkına buraya yazıp sonrada sadece sana demiyorum diyorsun yani banada diyorsun yorum yapmak ne demektir bana bir söylermisin. stokta olmayan zaten fiyatı daha fazla olan bir sitenin adresini vermekmidir yoksa fiyatı daha ucuz vede satın alınabilir bir yer göstermek midir? deseki ben biliyorum bu cihaz yavaş kalitesiz kullanışlı değil ya da bu cihaz iyi hızlı kaliteli vs vs inan eyvallah diyeceğim ancak gereksiz yazılara birşey demeden geçmem
allah aşkına buraya yazıp sonrada sadece sana demiyorum diyorsun yani banada diyorsun yorum yapmak ne demektir bana bir söylermisin. stokta olmayan zaten fiyatı daha fazla olan bir sitenin adresini vermekmidir yoksa fiyatı daha ucuz vede satın alınabilir bir yer göstermek midir? deseki ben biliyorum bu cihaz yavaş kalitesiz kullanışlı değil ya da bu cihaz iyi hızlı kaliteli vs vs inan eyvallah diyeceğim ancak gereksiz yazılara birşey demeden geçmem
O halde ilanınızı yoruma kapalı olarak açınız. Gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum.
Hayırlı satışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: e-metin
Ben yorum yapmadan link vermiştim, şimdi yorumumu yapıyorum al sana 257 ytl kredi kartına 5 taksit stokta 0 varken senden almak mantıklı olmaz bence fiyatını indirmelisin(sadece bir vatana bakmıştım öylesine daha da fazla ararsam çıkacağına eminim) 200 ytl ye ben de alabilirim. SAygılar
@nm1
hocam verdiğiniz link usb 2.0 model. e-sata yok, firewire yok.
Ahh arkadaşım ahh saygı göstereceksen önce şu gözlerini açıpta farklı alt versiyon linkini vermesen hatta 200 e bulurum demesen olmazmıydı. illa beni haklı çıkaracaksın değil mi?