Şimdi Ara

Seagate 1TB Barracuda SATA 3.0 64mb Windows puanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden Seagate Barracuda 320 gb kullanıyordum ve puanı 5,9'du. Geçen Seagate 1TB Barracuda Sata 3.0 64 mb hard disk aldım ama puanı yine 5,9 :S Arasında fark olur diye düşünüyordum. Anakartımda iyi; ASUS M5A97 EVO R2.0. Neden böyle olduğunu anlatırsanız sevinirim. Özellikle bu hard diski kullananlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 5 Aralık 2012; 13:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Arkadaşlar önceden Seagate Barracuda 320 gb kullanıyordum ve puanı 5,9'du. Geçen Seagate 1TB Barracuda Sata 3.0 64 mb hard disk aldım ama puanı yine 5,9 :S Arasında fark olur diye düşünüyordum. Anakartımda iyi; ASUS M5A97 EVO R2.0. Neden böyle olduğunu anlatırsanız sevinirim. Özellikle bu hard diski kullananlar.

Genelde ssd haric tum hdd lerin alacagi maksimum puan 5.9 dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Arkadaşlar önceden Seagate Barracuda 320 gb kullanıyordum ve puanı 5,9'du. Geçen Seagate 1TB Barracuda Sata 3.0 64 mb hard disk aldım ama puanı yine 5,9 :S Arasında fark olur diye düşünüyordum. Anakartımda iyi; ASUS M5A97 EVO R2.0. Neden böyle olduğunu anlatırsanız sevinirim. Özellikle bu hard diski kullananlar.

Achi moduna alıp,format atın.Sonra birdaha deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal puan.Şaşırmaya gerek yok,Güle güle kullanın.
  • Tamam, teşekkür ederim cevaplar için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.