Şimdi Ara

Seafight gibi bir oyun yazmak ? Neyle yazıyorlar programlama dili nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Seafight adobe flash player ile tarayıcı üzerinden oynanan bir oyun. Eklemem gerek 2-3 sene önce en çok oynanan oyunlardan biri olduğu bile söylenebilir.Sorum şu ki böyle bir oyunu ne üzerinde yazıyorlar neyle yapıyorlar kısacası Adobe Flash ile mi yazıyorlar. Youtube'tan 2009 videolara bakabilirsiniz.Cahilliğime verin merakımdan soruyorum.

iyi geceler iyi forumlar.

• https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Seafight#Kullan.C4.B1m_ve_Programlama

Oyun Adobe Flash ile programlanmıştır ve Adobe Flash Player'a sahip herhangi bir web tarayıcısı ile oynanabilinmektedir. Yaziyo hocam zaten genellikle animasyonlu oyunlar flash tabanli ama kings age, the west vs. Php javascript kullaniliyo ama bu seafight'ta javascript yada php kullanilmadigi anlamina gelmez js, php vs. Kullaniliyodur bence.Bunlari tahminen soyluyorum ne yazikki benimde pek bi bilgim yok o yuzden yaniltmak istemem de sizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun görsel kısmı flashla yapılıyor fakat ağ (network) kısmı actionscript ile yazılıyor.
  • dostum oyunun iç kısmı yani senin oynadığın kısım flashplayer ile yazılıyor veriler levelin exp felan onlar php ile yapılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.