Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
261.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strafor

Bende şahsen kılıfsız kullanıyorum. Telefon zaten estetik, hafif ve küçük. Ayrıca kılıfa gerek yok. Ekran için film var, arka kapak zaten satılıyor gittigidiyor.com 'da . 10-15 lira bişey. Neden kılıf kullanalım ki ? Hem ısınmasına olumsuz etki edebilir ayrıca.

Gittigidiyor'daki arka kapakların link'ini verebilir misiniz? Ben bulamadım da hep kılıf çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano -- 22 Şubat 2012; 15:04:57 >
  • Sonunda ray alarak bende aranıza katıldım..850 liraya aldım sizce iyimi fiyatı..Androidde yeniyim telefona direk yüklenmesi gereken uyg ve güzel oyunlar hangileridir acaba?

Birde şu öndeki led renklerini nerden ayarlıyoruz? beni tel de led ışığı böyle çok sönük ve sanki üzerine toz toplanmış gibi yanıyor neden acaba?
    Şu medya sunucusu olan bir şey var onu nasıl kullanıyoruz çözemedim de pek..Kullandıkça artık deneyimlerimi paylaşırım burda
    sorularıma cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
  • Oyun olarak Fruit Ninja - GT Racing Motor Academy ( 700 küsür mb ama harika oyun! ) - Drag Racing - Angry Birds
  • Ben işim nedeniyle telefonu biraz korumam gerekiyor . Bu yüzden hem silikon kılıf hemde cüzdan kılıf kullanıyorum
    masabasi işi olanlar veya öğrenci olanlar sadece ekran koruyucu kullanmaları doğal :)
    Yada telefonu tamamen saran görünmez skinguard koruyucularda kullanılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

Cihaz RAY olup hiç bir ayar yapılmamıştır.

Resimlerin kalitesini bilmiyorum ama resimlerin çekildiği ortam moto cross parkuru gibiymis. Burayı motorla geçmeyi çok isterdim. Cross motoru olan arkadaşlar bilir böyle ortamlar çok keyifli olur. Acaba hangi ilde çekildi bu fotoğraflar.

Alıntıları Göster

Resimlerin kalitesini bilmiyorum ama resimlerin çekildiği ortam moto cross parkuru gibiymis. Burayı motorla geçmeyi çok isterdim. Cross motoru olan arkadaşlar bilir böyle ortamlar çok keyifli olur. Acaba hangi ilde çekildi bu fotoğraflar.

gerçekten güzel bir yer sırf huzur bulmaya gidiyorum. Yer istanbul beşiktaş yıldız parkı. Motorla gezmek istiyorsan belgrat ormanını tavsiye ederim bu karşın 10 katı kadar büyüklüğü vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: volcano

quote:

Orijinalden alıntı: strafor

Bende şahsen kılıfsız kullanıyorum. Telefon zaten estetik, hafif ve küçük. Ayrıca kılıfa gerek yok. Ekran için film var, arka kapak zaten satılıyor gittigidiyor.com 'da . 10-15 lira bişey. Neden kılıf kullanalım ki ? Hem ısınmasına olumsuz etki edebilir ayrıca.

Gittigidiyor'daki arka kapakların link'ini verebilir misiniz? Ben bulamadım da hep kılıf çıkıyor...

Ben de göremedim gittigidiyorda. Herhangi bir sitede arka kapak satışı gören varsa link atsın arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_c

ebay de varmış. Beyaz ve gold da var.

http://www.ebay.com/itm/Original-battery-Back-Cover-SONY-Ericsson-Xperia-Ray-ST18i-blcak-/110747141340?pt=PDA_Accessories&hash=item19c90b44dc#ht_2671wt_1163

Kardeş burdan nasıl alış veriş yapılır kargolama geliş süresi ve ücreti nasıl biliyormusun kapak 5 dolar diyor bize ne kadara maliyeti olur şu ebaydan hiç birşey anlamıyorum ya

• merhaba arkadaşlar uzun zamandır hep okuyorum fakat bugün bir şey sormam gerekti ne yazıkki ekran kilitliyken kendi kendine açılıp geri kapandığı için 62 derlemesini yükledim ve o eski ekran kilitlenme efekti gitti bildiğiniz gibi onu nasıl geri getirebilirim ya da bu güncellemeyi kaldıraiblir miyim?
  • Orijinalden alıntı: sahinvatansever

gerçekten güzel bir yer sırf huzur bulmaya gidiyorum. Yer istanbul beşiktaş yıldız parkı. Motorla gezmek istiyorsan belgrat ormanını tavsiye ederim bu karşın 10 katı kadar büyüklüğü vardır

Eyvallah dostum :) gerçi cross culara heryer parkur :) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinvatansever

quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_c

ebay de varmış. Beyaz ve gold da var.

http://www.ebay.com/itm/Original-battery-Back-Cover-SONY-Ericsson-Xperia-Ray-ST18i-blcak-/110747141340?pt=PDA_Accessories&hash=item19c90b44dc#ht_2671wt_1163

Kardeş burdan nasıl alış veriş yapılır kargolama geliş süresi ve ücreti nasıl biliyormusun kapak 5 dolar diyor bize ne kadara maliyeti olur şu ebaydan hiç birşey anlamıyorum ya

Dostum ben de alisveris yapmadim hic bu siteden sans eseri buldum o yuzden bisey diyemicem ama bilgisi olan arkadaslar vardir diye dusunuyorum yardimci olurlar.

• Arkadaşlar Xperia S beklerken diğer modelleri araştırdım ve Ray çok hoşuma gitti, gün içerisinde çok fazla modele baktım ve kafam çorba gibi. Bana bu modeli seçme konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

Ray, android 4 'e yükseltilebilecek midir ? gsmarena 'da o şekilde yazıyor.
    Hdmi benim için hiç önemli değil, detaylı bir compare nereden yapabilirim tüm Se modelleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fever2006

Arkadaşlar ara ara sormak durumundayım.. Bu telefonu vodafone hattı ile kullanan arkadaşlar bana özel'den ulaşabilirler ise çok sevinirim.. Ahize cızırtısi ile ilgili bi sorunum var ve operatör kaynaklı olup olmadığını netleştirmem gerek

Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: UluMemo

quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

@ yimust Panoramik resim anlatımın için çok teşekkür ettim

Arkadaşlar, ben telefonuma 62 derlemesine güncellemek istiyorum pc companion programı ile fakat 4 gündür sürekli uyarı aldım:http://a1202.hizliresim.com/u/p/2x6z1.png

Sony Ericsson sunucusu aşırı yüklü diyor sürekli, benden kaynaklı bir sorun değil dimi? 4 gündür 7/24 aşırı mı yüklü bu meretin sunucusu

Sony Ericsson'un sitesinden "Update Service"yi indirip onunla güncelleyebilirsiniz.

Kardeş link falan verebilecen mi bu update servisi için? bir de bu update service'i telefona mı yoksa bilgisayara mı indireceğiz?

• arkadaşlar yukarıda da yazmıştım ama bir cevap alamadım, nette de bulamadım. yasaklı sitelere girmeyi nasıl yapıyorsunuz. set dns adlı bir program indrip dns ayarlarını yaptım ama demo. 2 günde bitti.yardım pliiiiz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay -- 23 Şubat 2012; 20:04:57 >
  • @speedyc
    http://www.sonymobile.com/global-en/tools/update-service/

@uraltay
    Ayarlar>Kablosuz özelliği ve ağlar>Kablosuz Ayarları
    Bu sayfadayken menü tuşuna bas, gelişmişe gir. "Statik IP kullan" seçeneğini etkinleştir. Buradan dns 1'i 8.8.8.8, dns2 8.8.4.4 yap.
  • Android 4.0 ICS Güncellemesini ilk alacak telefonlar arasında yer alıyor Ray(Mart sonu)
  • Ray Alacak, Almayı Düşünen, Kullanan, Araştıran vs vs vs..
    Arkadaşlar her kafadan bir ses ama telefonu tam anlamı ile kullanan yada hakikaten tam test edipte açıklayıcı bir yorum okumadım, ve eklemek gerekirse herkes bi yerine yönelmiş kimi kamerası, kimi şarzı, kimi ekranı yani kim neyi merak etmişse ya çok övmüş yada yerden yere vurmuş bu nedir yani dört dörtlük mutlaka değildir ama burada yardım edileceği yerde bir arkadaş şarzı çok iyi süper vs derken diğeri berbat birgün bile gitmiyor demiş, ben söyleyeyim yerden yere vurulacak hiçbir sorunu yok telefonun yada alanın Pişman Olabileceği Hiç Bir Sorunu Yok..! Yani SORUN YOK, Dizaynı suçsa başka telefon al bu kibar, ekranı küçükse başka telefonu al bu tipe bu ekran, sesi azsa w serisi play serisi al bu telefon zamanın K serisi bunu böyle değerlendirip objektif bakılsa kimsenin kafası karışmayacak. Olmasını beklediğiniz özelliği ya kullanamamak yada bulamamaktan kaynaklı eksiler verilmiş hepsi o.

Gelelim incelememe, Ericsson; Sony Ericsson olalı başka marka kullanmayan ve Her modelini en az 2-3 gün süreli, favori modelleri de bıkana kadar kullanmış biri olarak yazıyorum, isteyen yorumuma göre alır isteyen almaz, ama Gerçekleri beklentilerimi taraf tutmadan yazıyorum.

Telefon Gerçekten göze hitabı konusunda mükemmel dizayna sahip ve kozmetik konusunda kolay kolay eskimeyeceğini belli ediyor, bu boyutlar ve hafiflikte bir telefonda Bravia Engine Ekran ( Gerçekten Mükemmel ) teknolojisi ve 8 MP Exmor Sensörlü HD kamera var, bu sizin dağa denize çayıra gidip Profosyönel optik makinelerin yaptığını yapabileceği anlamına gelmiyor, günlük kullanımda özel günlerde berbat resimler yerine kaliteli resimler yada videolar alabileceğiniz anlamına geliyor. Ses konusundada gayet yeterli bir gücü ve gerçekten çok kaliteli bir sesi var, xloud teknolojisini ilk defa bu telefonda gördüm ha aç-kapada bir fark göremedim ama :) şimdiye kadarki telefonlarımda en net parlak sesi aldığım telefon. Kulaklığın kalitesi, mp3 müziğin bitrate' i khz' si, kullandığınız müzik programının (powerAmp, Winamp, MPlayer vs) eko ayarı tabiiki sesi güzel yada kötü etkileyebilir ama orjinalde hiçbir sorun yok, Ekran parlaklığına gelelim, X10 Mini sonrasında X10i kullandım, ekran ışığı netliği aynı gibi geldi önceleri ama NEO dan çoooook üstün, ben yanlış okumadıysam aynı ekran teknolojisi var deniliyor, ama 3 ayrı arkadaşın elinde NEO var ve bu telefonun ekran parlaklığı onlardan bariz farklı, 3 telde bozuk hatalı olamaz ya, hatta arkadaşla yan yana Angry Birds açıp giriş ekranındaki Hd resminden farkı birebir gördük, arkadaş resmen hayran kaldı, ve ben de tabii ki. Dokunmatik hassayiyeti okadar güzelki dikey ekranda msj yazarken mini ve x10i den çok daha rahat yazdım, hata önce dikey sanal tuş takımında yazdım, sonra klavyeden denemeler yaptım, ekranın darlığı biraz daha dikkat gerektiriyor hepsi o, ama bu telefonun boyutlarına göre tasarımına göre daha iyisi olmaz bence gayet yeterli, diğer bir konu ve aslında en önemlisi Şarz meselesi, önce genel kullanımımı anlatayım, çok rahat 2 saat civarı günlük toplam görüşme, arada 10 sms, wirelles ağ olan yerde Mutlaka ama mutlaka ağa girip marketi kurcalama ki bu 1 saat yada 2 saatte olabilir gün içerisinde, ihtiyaç anında weri trafiğini etkinleştirip hat üzerinden kısa süreli internet mail vs bakınma, müzik videolar yarım saat bakınma diyelim ve aklıma gelen son olarakta dolmuşta ve boşlukta oyun oynama pişti, angr yada race tarzı. ha bu arada ben teli hiç kapatmam sadece uyumadan önce uçak moduna alır sabah çıkarım donma vs yaşar isem telefonu kapatır açarım ve Task Killer mutlaka kullanırım, işim olmayan uygulama neden açık kalsın ki :). 6 aydan fazla X10i kullandım ama hiç ikinci gün öğle saatlerine dayandıramadım bu performansta, fakat Ray 'ı özellikle sabah %90 larda şarzdan çektim ve yeni bir telefon elimde olduğu için çok daha fazla kurcaladığım aynı performansta kullandığım halde şu an % 35 lerde, gerçekten pil performansı çok iyi, zaten k.kılavuzunda sık sık şarz edin yazıyor :) al usb kablosunu yanına gittiğin yerde tak bir pc yada laptoba çok çok kurcalıyor hiç kapamıyorsan, Kamera konusunda da , güneşi yani ışığı arkanıza aldıktan sonra kalitesine kimse bişey diyemez bunu bastıra bastıra söyleyeyim, özellikle modlu çekimlerde de gerçekten çok güzel geliştirmişler, X10i de mesela elin hafif titremesi sebebiyle çok bulanık resimler çekmiş yeniden çekmek zorunda kalmıştım, ama bu makinede daha bulanık resim çekmeyi bırak ışık sorunu bile yaşamadım, ve gerçekten loş ortamlarda özellikle 60 watlık sarı ampül altında bile (arkadaşın işyeri teknik servisinde) mükemmel kalitede resimler çektim sadece deneyeyim diye,

Sonuç, Alacak arkadaşlar yada memnuniyetsiz arkadaşlar :) beklediğiniz özelliğe göre değil, telefonun verdiklerine göre yorumlayın :) Sormak istediğiniz her türlü soruya açığım, Umarım yardımcı bilgilerle unutmadan birşeyler verebilmişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetGeaR -- 23 Şubat 2012; 22:09:29 >

• Arkadaşlar selam. Bu telefonu bilgisayara bağlayıp modem gibi kullanabiliyomuyuz? Öyleyse ek bi program falan yüklemek gekiyomu? Şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: uraltay

arkadaşlar kaç gündür telefona kılıf arıyorum. kapaklı kılıf almak istiyorum ama gerçek deri olup olmadıklarını bilmiyorum. deri kapaklı kılıf kullanan veya deri kılıf önerisi olan yok mu? linkteki gibi bir ürün !
    http://www.ereyon.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?productID=10008284

arkadaşım ben aşağıdaki linkte olan telefon kılıfını ebay tan sipariş verdim 16 gün içinde ptt eve gelip teslim etti... toplam 5.88 dolar....
    kılıf çok güzel, yalnız kapağı kapatan tutamaç mıknatıs yardımıyla kapadıyor, bilmem mıknatısın ekrana bir zararı olurmu, gayet güzel kılıf estetik duruyor, bilgine....

http://www.ebay.com/itm/CROCODILE-FLIP-LEATHER-POUCH-CASE-COVER-SONY-ERICSSON-XPERIA-RAY-ST18i-BLACK-/110818354582?pt=PDA_Accessories&hash=item19cd49e596

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 24 Şubat 2012; 3:23:09 >

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.