Şimdi Ara

>>> SE Xperia™ RAY | 1 GHz | Android 2.3 | 3.3'' Bravia Engine | 8 MP Exmor R' - HD 720P < (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.116
Cevap
27
Favori
260.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

ya arkadaslar teli aldım alalı sinyal problemi var telefonda. milletin 3 diş çeken yerde benimki 0.

böyle bi problemi olan var mı?

basit bişey ama, 3g açık olabilir mi? ondan dolayı 1 diş çekiyor olabilir.
  • Arkadaslar telefon OTG yolu ile klavye ve mouse ile kullanilabiliyor. Bilgisayar ile baglantimi kesebilirim artik, ekran kucuk olsa da ise yariyor. Verdigim paralarin hepsi helali hos olsun bu telefona.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTG nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

OTG nedir?

Gerekli yazılım yüklendiğinde mini usb girişine takılan bir çevirici ile telefona klavye mouse gamepad takılmasını sağlayan teknoloji.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

OTG nedir?

On The Go kelimesinin kisaltilmisi hocam. Bir kablo yardimi ile telefona flash bellek, fare, mouse gibi aygitlar baglayabiliyor sunuz. Simdilik tek sorun klavyeyi ingilizce klavye olarak algilamasi.

• bunu kullanabilmek için gerekli olan yazılım nedir?
  • quote:

bunu kullanabilmek için gerekli olan yazılım nedir?

Root yetkisi yeterli hocam. Kernel degistirerek de yapabilirsiniz. Ben FlyKernel 0.4 kullaniyorum.

Bu arada aldigim kablo bu
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-s-arc-s-sola-usb-host-otg-kablo-67547104

Bizim telefonlara da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 26 Kasım 2012; 12:31:02 >
  • teşekkür ederim...
  • Arkadaslar 3g nasil kapanio peki

• quote:

Orijinalden alıntı: amt dg

Arkadaslar 3g nasil kapanio peki

Ayarlar-mobilağlar-şebeke modu-yalnızca gsm i seç

• Arkadaşlar benim telefonum 4.0.3 te kaldı. yeni günellemeyi görmüyor. SL numarası 1254-5687. 4.0.4 veya 4.1 i görmüyor. pc ye bağladığım halde. aynı sorunu yaşayan varmı? bi yardımcı olursanız çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Arkadaslar telefon OTG yolu ile klavye ve mouse ile kullanilabiliyor. Bilgisayar ile baglantimi kesebilirim artik, ekran kucuk olsa da ise yariyor. Verdigim paralarin hepsi helali hos olsun bu telefona.

Aslında bluetooth'la da klavye-fare bağlanır. Yalnız telefonda hdmi çıkışı olmadığı için telefonun ekranıyla yetinmek zorunda kalıyorsunuz.
  • Arkadaşlar kamerada video çekimin bitrate hızı sony tarafından 6mbps ile sınırlandırılmış durumda. Bu durum 2.3.4 ve 4.0.4 sürümlerinde aynı, ayrıca 4.0.4 sürümünde sesi de mono yaptılar. Yani bu sıkıştırma yüzünden telefonun kamerası ulaşabileceği kapasitesinden çok daha düşük kalitede çekim yapıyor.

Bir süredir xda forumlarından keşfettiğim kamera modunu kullanıyorum. Bu modda kamera bitrate hızı 14mbps ve ses 256kbps stereo kayıt yapılıyor. Yani bu yazılım, telefonun donanımını sonuna kadar kullanmış oluyor. Böylelikle eskisine göre çok daha kaliteli videolar/fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

Kamera modu:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791746

Yüklemek için root ve cwm gerekiyor.

• Root bilmeyende aynı benim gibi böyle oturur

• Arkadaslar bu root ayarlarini yapanlar ve yapmayanlar arasindaki fark nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Root bilmeyende aynı benim gibi böyle oturur

ben de senin gibiyim dostum.. yalnız değilsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amt dg

Arkadaslar bu root ayarlarini yapanlar ve yapmayanlar arasindaki fark nedir ?

Root yaptığında cihaza tam erişim yetkisi kazanmış oluyorsun, ekstra modlar ve geliştirmeleri yükleyebiliyor, cihazın mevcut yazılımındaki gereksiz uygulamaları kaldırabiliyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Telefonun ilk drop testini bilincli olmasa da yaptim arkadaslar. Yaklasik bir bucuk metreden sag ust kisim dik olacak sekilde serbest dusus yapti telefon. Cizik veya catlak yok. Ekran ve kasa saglam, donanim da saglam. Delikli kilif ise yaradi sanirim.

evet ben de bir test yaptım.
    170 cm den kalebodur temin üzerine düşürdüm her hangi bir iz bulunmuyor. Silikon kılıf vardı tabi.:D
  • arkadaşlar, iyi geceler, bir sorum olacak, ray var bende, son yazılım yüklü güncel, telefon hafızasına kayıtlı telefon nolarından bazıları elimde olmayan nedenlerle siliniyor, sık sık konuştuğum tf.nosunu lazım olduğunda aramak için tf. defterinde kişiler listesinde aradığımda ilgili tf. nosunun olmadığını görüyorum.Her zaman olmuyor, arasır oluyor. Tekrarından kayıt etmek zorunda kalıyorum. Bir bakıyorsun listede başka bir tf.nosunun silindiğini görüyorsun....Bilgisi olan cevap verebilirmi...iyi geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Xperia Ray Cihazini Satan Varmi :) ?

http://forum.donanimhaber.com/m_66414964/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66414964

İlan benim.

hocam çektiğin fotoları inceledim de hangi programla çektiniz onları. valla çok hoşuma gitti resimler. yoksa çekenden mi kaynaklanıyo

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.