Şimdi Ara

>>>SE Xperia Mini & Mini Pro||ANA KONU|| (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
16
Favori
107.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mini pro elime geçti sormak istediğim birşey var çok minimal sol kenarlarda boşluk var gibi normal dimi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

mini pro elime geçti sormak istediğim birşey var çok minimal sol kenarlarda boşluk var gibi normal dimi bu

arkadasım 5 - 6 mesaj yukarıda bu konu ıle ılgılı paylasılan yazılar var onlara bakarsan fıkır sahıbı olursun ama sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

Orijinalden alıntı: ADAC25

quote:

Orijinalden alıntı: Gultekin_01

İgo navigasyon proğramını netten indirmiştim kullanıyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım...

Igo navigasyon programın tam sürüm mü? Linki paylaşır mısın? Hangi siteden indirdiğini.

Igo için Google'a igo myway android yazarak arama yaptırın arama sonuçlarında 3. sıradaki linkten indirin buradan link vermek yasak bende kurdum kullanıyorum. Google'dan arama yaptırarak ulaştım.

tşk.ederim...
    indirip kuruyorum şimdi....

• quote:

Orijinalden alıntı: DorSey

quote:

mini pro elime geçti sormak istediğim birşey var çok minimal sol kenarlarda boşluk var gibi normal dimi bu

arkadasım 5 - 6 mesaj yukarıda bu konu ıle ılgılı paylasılan yazılar var onlara bakarsan fıkır sahıbı olursun ama sorun yok

telefonu kutusundan açtıgımda farkeder farketmez buraya koştum sim kart bile takmadım üst konuları inceleme fırsatı bulamamıştım :) sorun olmadıgını mantıgıma kabul ettirdim teknolojik aletlerde biraz obsesifim :)
  • beyler mini pro da güncelleme çıkıyor güncellerken elektrik kesilirse sakata gelir miyiz :)
  • Güncelleme yapınca 2.3.3 ile gelen ve benim çok beğendiğim ekran kapanış animasyonu gidiyor. Geri yüklemenin yolarını aradım ancak maalesef bulamadım
  • Bahsi geçen adresten telefona IGO myway yükledim ancak telefon çok kasılıyor... Yani program içerisindeki hareketler, menü geçişleri falan yavaş oluyor.

1 saattir uğraşıyorum çözemiyorum da, SD karta yükledim uygulamayı...
  • Vallahi telefonda iki ayrı navigasyon programı yüklü birisi igo birisi Sygic ben tavsiyede bulunacak olsam Sygic derim. Aynı şekilde google'a aratılarak bulunabilir. telefonu kasmıyor ve görselliği igo'dan daha iyi
  • Peki bu igo da kasma durumu sizde de var mı?
    1Ghz işlemci, 205 adreno GPU ve 512mb ram olan cihazda nasıl olurda kasar anlamak mümkün değil.
  • quote:

quote:

quote:

telefonu kutusundan açtıgımda farkeder farketmez buraya koştum sim kart bile takmadım üst konuları inceleme fırsatı bulamamıştım :) sorun olmadıgını mantıgıma kabul ettirdim teknolojik aletlerde biraz obsesifim :)

sorma arkadasım ya bu teknolojik aletler adamı kanserde eder kralda eder... nasıl bır sey bende anlamadım ama galiba denılen dogru teknoloji işi elektronik malzeme şans işi..bazı arkadaslarda ölü piksel ve kendi kendine reset sorunu falan olmustu forumda belkı gormussundur... ben alalı 2 hafta falan oldu boylebır sorun yok..galıba ben sanslıyım sende yenı almıssın anladıgım kadar ıle umarım bu sorunlarla karsılasmazsın hayırlısı ıle kullanırsın telefonunu

• quote:

beyler mini pro da güncelleme çıkıyor güncellerken elektrik kesilirse sakata gelir miyiz :)

vallah sakata gelırmısın bılmıyorum ama... ben şimdiye kadar hiç gelmedim.. bu telden once samsung galaxy ace ım vardı neredeyse canım sıkıldıkca rom custom rom falan degıstırır yuklerdım... hep onerılen boyle durumlarda seydır telefonu usb den ayırın pili hafıza kartını ve sim kartı telden cıkarın 5 - 6 dakika bekleyın ondan sonra tekrar hepsını gerı takın ondan sonra tekrar yuklemeye baslayın dıye..benım basıma bır kere gelmıstı bunu yapmıstım sorun olmadı.. bu telefon ıcınde bu durum gecerlıdır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Peki bu igo da kasma durumu sizde de var mı?
    1Ghz işlemci, 205 adreno GPU ve 512mb ram olan cihazda nasıl olurda kasar anlamak mümkün değil.

o bahsi gecen siteye bende baktım hatta programı ındırdımde pc de duruyor telefona ındırme fırsatım olmadı.. şöyle bir şey olabilirmi o sitede 320 480 ekran çözünürlüğünde programın apk si var onumu yukledın acaba telefona. cunku buyuk paketten cıkan apk sanırsam galaxy s için galaxy ace ınde ekran cozunurlugu fazla
  • quote:

quote:

o bahsi gecen siteye bende baktım hatta programı ındırdımde pc de duruyor telefona ındırme fırsatım olmadı.. şöyle bir şey olabilirmi o sitede 320 480 ekran çözünürlüğünde programın apk si var onumu yukledın acaba telefona. cunku buyuk paketten cıkan apk sanırsam galaxy s için galaxy ace ınde ekran cozunurlugu fazla

320x480 ekran çözünürlüğünde olanı indirdim. Bir de siz deneyebilir misiniz?
  • ince uç şarjları çok arıyorum telefonlarda mini pronun tepesindeki şey ya elimde kalacak ya da her yeri tırnak çizikleriyle dolacak çok hassas bir plastik. var mıdır bunun da yedeği :)
  • Vallahi o bahsi geçen plastik kısmı bende hiç sevmiyorum.
    Yani bu giriş,çıkış soketlerini dış etkenlerden korumak için estetik olmak koşuluyla daha işlevsel bir çözüm bulamıyorlar mı?
  • quote:

Vallahi o bahsi geçen plastik kısmı bende hiç sevmiyorum.
    Yani bu giriş,çıkış soketlerini dış etkenlerden korumak için estetik olmak koşuluyla daha işlevsel bir çözüm bulamıyorlar mı?

arc da mesela adam açık bırakmış uyduruk bir plastik kapak gereksinimi duymamış.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar malum sitede linklerde aşağıda bir yerde arkadaşımın belirttiği gibi 320x480 çözünürlük için başka bir apk var harita doyaları ile gelen apk yerine bunu yüklerseniz sorun çözülecektir.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar malum sitede linklerde aşağıda bir yerde arkadaşımın belirttiği gibi 320x480 çözünürlük için başka bir apk var harita doyaları ile gelen apk yerine bunu yüklerseniz sorun çözülecektir.

Ben o bahsi geçen alttaki linkten 320 x 480 apk'sını indirdim ancak içerisinde sadece kurulum dosyası olan .apk var. Map ve opi dosyaları mevcut değil. Zaten dosya boyutu da 10-15mb gibi küçük birşeydi.

Bende bu 320 x 480 apk'nın yanına, asıl link içerisinde bulunan maps ve opi dosyalarını ekledim ve yüklemeyi tamamladım. Program sorunsuz açılıyor ancak gel gör ki kasıyor resmen.

Sizde de durum böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 29 Aralık 2011; 11:41:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben o bahsi geçen alttaki linkten 320 x 480 apk'sını indirdim ancak içerisinde sadece kurulum dosyası olan .apk var. Map ve opi dosyaları mevcut değil. Zaten dosya boyutu da 10-15mb gibi küçük birşeydi.

Bende bu 320 x 480 apk'nın yanına, asıl link içerisinde bulunan maps ve opi dosyalarını ekledim ve yüklemeyi tamamladım. Program sorunsuz açılıyor ancak gel gör ki kasıyor resmen.

Sizde de durum böyle mi?

Önceki kurulumu kaldırdınız mı ? Bende çok kasma olmadı ancak zaten ağırlıklı olarak igo yerine Sygic kullanıyorum hem daha stabil hem görsel olarak daha zengin PM ile bilgi veriyorum.

• @Yusufcan

Dostum ben zaten önceki kurulumu hiç yapmadım, tek kurulum yaptım o da 320 x 480'lik apk dosyası olan. Kurulumdan sonra maps ve poi olmadığı için doğal olarak program çalışınca açılışta "harita bilgisi eksik" gibi bir uyarı veriyordu.

Sonra gittim ilk linkteki 108Mb lık dosyayı indirdim yanlız içerisinden sadece maps ve POI klasörlerini aldım. Program sorunsuz bir şekilde çalıştı ancak gel gör ki kasıyor...

Sygic dün indirdim ancak geç saatte, 560mb lık güncellemeyi görünce yapmadım. Bugün akşam yapacağım.

Benım için IGO veya Sygic sorun değil, sorun olan neden kasıyor???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 29 Aralık 2011; 12:18:50 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.