Şimdi Ara

SE K750i çok temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok temiz ufak bi çiziği var resmi yok 700 civarı resim çekildi sıkıldım nokia ya geçcem n80 alcam o yüzden satıyorum fiyat 600 ytl çok ciddi alıcıya pazarlık belki olur orj hafıza kartı HİÇ başka marka takmadım kutu full prog vs. de yok stock bi 750 işte garantili faturalı 1.5 sene falan kalmıştır garantisi joystik ve kulaklıkda bişiy yok

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırı 580 kusur nette.
    ben kvk lı ful kutulu 430 sattım bılgın olsun.bırazdan cevaplar dokulur 600 fıatına
  • quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

çok temiz ufak bi çiziği var resmi yok 700 civarı resim çekildi sıkıldım nokia ya geçcem n80 alcam o yüzden satıyorum fiyat 600 ytl çok ciddi alıcıya pazarlık belki olur orj hafıza kartı HİÇ başka marka takmadım kutu full prog vs. de yok stock bi 750 işte garantili faturalı 1.5 sene falan kalmıştır garantisi joystik ve kulaklıkda bişiy yok

he he he şakadır bu yawww şakaaaaaaaaa

• Ya, sahiden olsa olsa şakadır değil mi?

Eğer öyle ise asıl biz geldik dolmuşa/tufaya iyi mi?..
  • TABİ YA KESİN SAKADIR BU...

KAMERA NEREDE BEN ŞİMDİDEN EL SALLICAM
  • n80 almayı düşünüyomuşsun ben sana 2,500 ytlye n80 satarım sen bu fiyata bu cihazı satarsan burdan
  • yorum yazmak yasaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ÇOK TEMİZ GALAXY S9 ********
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: amcebey

Ne 580'i canım kardeşim? Al sana Sony Ericsson K750i Cep Telefonu(Genpa) Havale ile: 554.36 YTL!

http://www.stoktanal.com/index.php?p=show&pid=122&k_id=41

Hayır, korkuyorum bir gün piyasayı bilmeyen, araştırmak için zamanı/donanımı olmayan bir arkadaşımız bu tip bir ilana çarpılıp tufaya gelecek diye!

İnsanlar dürüst-güvenli alışveriş yapılsın diye 2. el bölümü koymuş siteye! Başka amaçla kullananları takip edip alıcıları uyarmak gerek!

sen uyarmaya devam et bende şikayet etmeye

• Yarbay rütbesindeki bir arkadaş böyle birşey yapıyorsa artık ne diyelim :) Ben 700 veriyorum yok mu artıran
  • bu satış bitmiştir.

konuda mesajı olan tüm kullanılar için gerekli işlemler yapılacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.