Arkadaşlar DB3150 platformundaki telefonları modifiye etmek için gerekli ücretsiz yazılım için çalışmalar hala devam ediyor ama halen ücretsiz modifiye yapılamıyor. Bunun için ek cihaz yada ücretli yazılımlara ihtiyaç var ama en kolayı ve ek masrafsızı Setool Box fiyatı yaklaşık 150 $ aldıktan sonra telefonunuzu modifiye edebilirsiniz.
200 milyona usb kablo, yok artık !!! o kablo kesin konuşuyodur, yoksa 5 kuruş verilmez...
şimdi 200 milyonluk stereo bluetooth kulaklık alın demesini biliyosun olaylarına girme, o bambaşka birşey...
@_extreme_ Benim söylediğim kablo değil tek kabloyla olacak birşey değil. 150 $'a olan box set resmini ekliyorum aşağıya. Ama zaten ben alın demiyorumki ben dayanamadım aldım diyorum
Hem bu arada sen kulaklık için iyice gaza getirdin, ama daha parayı denkleştiremedik, en kısa sürede alcam o kulaklıktan haberin ola ya ds970 yada ds980 emin değilim
quote:
Orjinalden alıntı: SE_GuRu
quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
quote:
Orjinalden alıntı: SE_GuRu
Arkadaşlar DB3150 platformundaki telefonları modifiye etmek için gerekli ücretsiz yazılım için çalışmalar hala devam ediyor ama halen ücretsiz modifiye yapılamıyor. Bunun için ek cihaz yada ücretli yazılımlara ihtiyaç var ama en kolayı ve ek masrafsızı Setool Box fiyatı yaklaşık 150 $ aldıktan sonra telefonunuzu modifiye edebilirsiniz.
200 milyona usb kablo, yok artık !!! o kablo kesin konuşuyodur, yoksa 5 kuruş verilmez...
şimdi 200 milyonluk stereo bluetooth kulaklık alın demesini biliyosun olaylarına girme, o bambaşka birşey...
@_extreme_ Benim söylediğim kablo değil tek kabloyla olacak birşey değil. 150 $'a olan box set resmini ekliyorum aşağıya. Ama zaten ben alın demiyorumki ben dayanamadım aldım diyorum
Hem bu arada sen kulaklık için iyice gaza getirdin, ama daha parayı denkleştiremedik, en kısa sürede alcam o kulaklıktan haberin ola ya ds970 yada ds980 emin değilim
Modlarken bu kabloların hangisi kullanılıyor ya
Ayrıca setool box dediğiniz sadece bir kablomu.
@SE_GuRu setool box setinle sana mutluluklar diliyorum.
ayrıca iki kulaklık arasından kesinlikle DS980'i tercih ederdim...
DB3150 için setool yada xs++ dan hala ses seda yok mu?
sıkıldım artık.
k660 ın sesi çok az ama kaliteli ve berrak ses.Yükseltmek istiyorum. Flash menü atmak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sedces
DB3150 için setool yada xs++ dan hala ses seda yok mu?
sıkıldım artık.
k660 ın sesi çok az ama kaliteli ve berrak ses.Yükseltmek istiyorum. Flash menü atmak istiyorum
BİR GELİŞME HENÜZ YOK MALESEF
quote:
Orjinalden alıntı: _extreme_
@SE_GuRu setool box setinle sana mutluluklar diliyorum.
ayrıca iki kulaklık arasından kesinlikle DS980'i tercih ederdim...
eyvallah mutluyuz biz, kardeş kardeş geçiniyoruz.
DS980 diyorsun tamam bendende kabul ama kablolarının korumasız olması biraz düşündürüyor beni
@hardcrss içlerinden birisi sony ericsson için diğerleri konumuz dışı, hem illa box'ın kendi kablosunuda kullanmak gerekmiyor. Standart usb kablosuylada oluyor box olduktan sonra.
@SE_GuRu bende de k850i var. Linteki SE Tool 3 platinum'u alsam modlayabilirmiyim.
Link açılmıyor ama elinizde resmini verdiğim gibi bir set olduğu zaman yapabilirsiniz.
@SE_guru güzel paylaşım eline sağlık devamını bekliyoruz...
@tolyo Teşekkürler, devamı tabiiki gelecek :)
Eğer elinizdeki cihazı donanım olarak modlamaya niyetlenirseniz ve içerisini açmanız gerekirse nasıl açıldığı ile ilgili aşağıdaki pdf dökümanını inceleyebilirsiniz.