Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ulecan

Tolyo kardeş Tolyo_Mix Yükledim ama görüşmelerde sesim karşıya gitmiyor demekki W910i için uyumlu deil ama ses kalitesi süper Ona lafım yok yinede teşekkürler.

şimdi kontrol ettim K850i de de görüşme sırasında hoparlörü açınca karşıya ses gitmiyo! yani W910i ye uyumlu olmamasından değil sorun. bu sorunu çözmeye çalışacam inşallah çözerim.
  • Teşekkürler umarım en yakın zamanda fixlersin her akşam eve gelince ilk işim foruma bakmak olacak umarım burdan duyurursun başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

ulecan

Tolyo kardeş Tolyo_Mix Yükledim ama görüşmelerde sesim karşıya gitmiyor demekki W910i için uyumlu deil ama ses kalitesi süper Ona lafım yok yinede teşekkürler.

şimdi kontrol ettim K850i de de görüşme sırasında hoparlörü açınca karşıya ses gitmiyo! yani W910i ye uyumlu olmamasından değil sorun. bu sorunu çözmeye çalışacam inşallah çözerim.

evet arkadaşım gitmiyor bende geçen gün çekmediğini düşünmüştüm ama ondan değilmiş yazınca anladım bende orj acoustic indirip ona hoparlör dosyasını atacağım sanırım en stabil öyle olur hop adı neydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 21 Ocak 2009; 0:12:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

quote:

quote:

ulecan

evet arkadaşım gitmiyor bende geçen gün çekmediğini düşünmüştüm ama ondan değilmiş yazınca anladım bende orj acoustic indirip ona hoparlör dosyasını atacağım sanırım en stabil öyle olur hop adı neydi

hoparlör ile ilgili dosya hangisi acaba?

• arkadaşlar hoparlör dosyasının adı: farfield_play
  • tolyo_mix_acoustic_K850i de ki karşı tarafa ses gitmeme sorunu çözülmüştür. buyrun sorunsuz ve kulaklıkta ve hoparlörde en iyi acoustic.

http://www.4shared.com/file/81745401/8b3d6c74/tolyo_mix_acoustic_K850i.html
  • quote:

tolyo_mix_acoustic_K850i de ki karşı tarafa ses gitmeme sorunu çözülmüştür. buyrun sorunsuz ve kulaklıkta ve hoparlörde en iyi acoustic.

http://www.4shared.com/file/81745401/8b3d6c74/tolyo_mix_acoustic_K850i.html

Kardeş k850i bilmem ama w910i de yine karşıya ses gitmiyor neyse ben bir tane buldum aynı ses kalitesi ve ses karşıya gidiyo teşekkürler uğraştığın için emeğine sağlık.

• quote:

ulecan

Kardeş k850i bilmem ama w910i de yine karşıya ses gitmiyor neyse ben bir tane buldum aynı ses kalitesi ve ses karşıya gidiyo teşekkürler uğraştığın için emeğine sağlık.

nasıl gitmez karşıya ses anlamadım! o kadar deneme yaptım arızalı dosyayı buldum ve değiştirdim artık gidiyordu karşıya ses!
  • quote:

quote:

ulecan

nasıl gitmez karşıya ses anlamadım! o kadar deneme yaptım arızalı dosyayı buldum ve değiştirdim artık gidiyordu karşıya ses!

Bilemeyecem W910i kullanan başka biride denerse iyi olur bende gitmedi
  • s.a üstadlar peki bu ana ekrandaki sinyal batarya simgelerini değiştirme imkanımız varmı acaba
  • Flash Standby kenar çubuğumu acaba?
  • w910 için flash tema arıyorum arkadaşlar varsa link koyarmısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

Flash Standby kenar çubuğumu acaba?

o isimli dosyalar duvar kağıdıdır adı üzerinde Standby

quote:

Orjinalden alıntı: ax

w910 için flash tema arıyorum arkadaşlar varsa link koyarmısınız.

www.topse.ru/files
    ve google a2 flash tema olarak aratırsan diğer türk siteleride çıkar ...
  • ilk sayfada ki fontlar ı indirdim ama w910i ye olmuyo snrm yada hangi dosyaya atıcaz ???
  • quote:

deeja

Arkadaşlar a2uploader i indirirken %99 da eset smart security virüs olarak algılıyor kaydetmiyor pc ye eset i kapattım sezgisel taramaları felan herşeyi iptal ettim ama olmadı nasıl kaydedicem bunu pc ye sinir oldum eset i silip yüklemeyi de istemiyorum

virüs programını durdurunca sorun çıkmaması lazım. tamamen kapattığından emin ol yinede olmuyorsa mecburen eseti silip öyle indireceksin.
  • Hocam benim telefon c510i
    A2 uploder programı ile flash menüleri atabiliyorum
    ama bu Sony Sketch yazı fontunu atabiliyormuyum bilmiyorum.
    programla baktığımda tpa/preset/system/fonts dizininde
    böyle bi manzara çıkıyor burada nereyi değiştiricem ve nasıl değiştiricem bi yardımcı olabilirmisiniz.

• @yakamoz40

C510 ,DB3210 platformda bir model.Bu platformdakilerde (G705,W715,C905 vs..) fontlar bu şekilde .
    Şunu dene bii,çalıştırır mı bilmem..

ilk önce hepsinin yedeğini al...(sağ tuş read)

Hepsini sil ve bulduğun fontları at.

Eğer çalıştırmassa yedeklediğini tekrar at...
  • EVET ARKADAŞLAR SONUNDA ÇÖZMÜŞ BULUNUYORUM C510 FONT OLAYINI:

@se(dd)at çok sağol senin verdiğin fikirden yola çıkarak yaptım.

öncelikle 1. sayfada verilen ve A2 V1 DB3150 uyumlu cihazların font dosyalarının uzantısı ttf,
    c510 ve c905 gibi A2 v2/DB3210 uymlu cihazların orjinal fontlarının dosya uzantısı ltt.

ttf font dosyalarını çalıştıran font.xml dosyasını not defterinde açtığımızda böyle bir dizin çıkıyor.:

quote:

<xml>
    <engine cache_size="131072" default="yes">
    <font style="sans-serif" weight="normal">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_205.ttf</font>
    </engine>
    <engine cache_size="262144" default="no">
    <font style="sans-serif" weight="bold">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_205.ttf</font>
    <font style="sans-serif" weight="italic" s01="20">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_Italic_205.ttf</font>
    <font style="sans-serif" weight="bold-italic" s01="20">/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_Italic_205.ttf</font>
    </engine>
    </xml>

ama A2 v2/DB3210 (C510 ,C901, C903, C905, G705 W705, W715) gibi cihazlarda
    çalışan font dosyalarını çalıştıran font.xml ve fontengine.xml dosyalarını not defterinde açtığımızda şöyle dizinler çıkyor:

font.xml :

quote:

<fonts>
    <fontfamily name="sans-serif">
    <font source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_205.ttf" />
    <font style="bold" source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_205.ttf" />
    <font style="italic" source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_EF_Italic_205.ttf" />
    <font style="bold;italic" source="/tpa/preset/system/fonts/Sony_Sketch_Bold_Italic_205.ttf" />
    </fontfamily>
    <dictionary usage="icons" source="/tpa/preset/system/fonts/icons.wsd" />
    <dictionary usage="emoticons" source="/tpa/preset/system/fonts/emoticons.wsd" />
    </fonts>

fontengine.xml :

quote:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <fontengine cachesize="720896" defaultfontgroup="Sony_Sketch_EF_205">
    <defaultsizes small="18" medium="22" large="24" />
    </fontengine>

Burada DB3210 cihazlarda da ttf uzantılı font dosyalarını çalıştırmak için font.xml ve fontengine.xml dizinlerinde ttf li font dosyalarının isimlerini doğru yazıp değiştirmek ve
    A2 uploder programı ile tpa/preset/system/fonts dizininin içindeki herşeyi silip ttf li font dosyalarımızı ve font.xml ve fontengine.xml dosyalarımızı atmak.
    tabi bu işleri yapmadan önce mutlaka tpa/preset/system/fonts klasörünün yedeğini A2uploader la read diyerek yedeğini alın ki fontunuzun orjinaline geri dönmek isterseniz elinizin altında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 23 Mayıs 2009; 13:04:27 >

• mrb tolyo...Arkadaşım en son telefonu garantiye gnderdiğim günden 5 ay geçti tlfu yeni elime aldım:D:D ama tam gaz moda devam yine bi hata yaptım video kamerası sürücüsünü sildim:D şimdilk sorun deil ama ilerde gerekirse die nerden bulablirm?? özlemişim burayı yaw......:))
  • tolyo cevaplasın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.