Şimdi Ara

SE_GuRu Sony Ericsson A2 , DB3150 Platformu Paylaşım Alanı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
1
Favori
50.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uyumluluk :

W760i, C702i, C902i, W980i, W902i, W595i, T700i

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/69987415/e6dd8183/_2__Splatta.html
  • The Red Carpet flash menü ve flash standby.

Uyumluluk :

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/69987942/d167336/_2__The_red_carpet.html
  • Violis flash menü ve flash standby.

Uyumluluk :

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/69988413/57dd34e0/_2__Violis.html
  • Violis Remix flash menü ve flash standby.

Uyumluluk :

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/69988614/ca3d752d/_2__Violis_Remix.html
  • Whisper flash menü ve flash standby.

Uyumluluk :

Dosya Linki :

http://www.4shared.com/file/69988733/67ade83b/Whisper.html
  • Elimdeki tüm ikinci gruptaki temalarımı paylaştım hayırlı uğurlu olsun
    Ama birinci gruptan ekleyeceğim daha çok tema beni izlemeye devam edin
  • @SE_GuRu emeğine sağlık A2 uploader ilk çıktığında bu konu çok işimize yaradı teşekkürler... az önce saydım yarım saat içinde tam 29 flash menü eklemişsin naapıyosun guru ve bunların hiçbiri k850 uyumlu değil galiba bize göre bişeyler yokmu elinde birde şu c serisinin flash menüsünü k850 ye uyduramazmıyız bende bir program var swf menülerin bütün bilgilerine giriyo ama nasıl değiştirildiğini çözemedim programın adı sothink swf decompiler ve Quicker bununla bişeyler yapılabilirmi acaba ha birde sayfanın başında verdiğin fontlar çok güzel digital olanı denedim ama türkçe destekli değil türkçeye çevirme imkanın varmı? teşekkürler...

• Ben 4-5 tema kurdum flash tabanlı...
    Sadece Piano yu sevdim... W980 in temasıymış sanırsam :)

Peki senin favorilerin hangileri : )

ONlardan başlayalım kurmaya :)
  • üstadım temalar için çok teşekkürler ellerine emeğine sağlık lakin w760 cihazımı pc ye bağladığımda direk açılıyo yığın depolama moduna geçiyo İlk sayfada driver linkini indirdim ama içinde w760 driver i yok Birde bunu eklersen tam süper olacak yoksa bu şekilde temalardan faydalanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber-44

@SE_GuRu emeğine sağlık A2 uploader ilk çıktığında bu konu çok işimize yaradı teşekkürler... az önce saydım yarım saat içinde tam 29 flash menü eklemişsin naapıyosun guru ve bunların hiçbiri k850 uyumlu değil galiba bize göre bişeyler yokmu elinde birde şu c serisinin flash menüsünü k850 ye uyduramazmıyız bende bir program var swf menülerin bütün bilgilerine giriyo ama nasıl değiştirildiğini çözemedim programın adı sothink swf decompiler ve Quicker bununla bişeyler yapılabilirmi acaba ha birde sayfanın başında verdiğin fontlar çok güzel digital olanı denedim ama türkçe destekli değil türkçeye çevirme imkanın varmı? teşekkürler...

Yorumların için teşekkür ederim. Flash temaları iki gurupta eklemeye devam edeceğim şu an için ikinci grupta ekleyeceklerim bunlar zaman içinde elime geçenleri eklemeye devam edeceğim. En kısa zamanda yani ilk fırsatta birinci gruptan yani k850i'de çalışan elimde olan flash temaları ekleyeip bitirecem ikinci grubun durumuna getirecem ve onun içinde sonrasında elime geçtikçe eklemeye devam edeceğim.

Şimdi ben flash temaları iki grupta ekliyorum birinci grup K850i, W910i, W890i, K660i telefonlarından oluşuyor bunlar flash 2.0 destekli telefonlar ve menülerde hali ile flash 2.0, ikinci grup ise W760i, C702i, C902i, W980i, W902i, W595i, T700i telefonlarından oluşuyor bunlarda flash 2.1 destekli telefonlar ve menülerde flash 2.1. Şimdi bahsettiğin programla swf dosyası kaynak haline dönüştürülebiliyor fakat sonrasında adobe flash cs3 gibi bir programla örneğin 2.1 komutları 2.0 komutları ile değiştirilirse 2.1 menüleride 2.0 destekli telefonumuzda çalışır hale gelir yada tam tersi. Yani bununla uğraşacak adobe flash cs3 kullanmayı bilen arkadaşlar lazım

quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

Ben 4-5 tema kurdum flash tabanlı...
    Sadece Piano yu sevdim... W980 in temasıymış sanırsam :)

Peki senin favorilerin hangileri : )

ONlardan başlayalım kurmaya :)

Pastelle ve splatta temalarını deneyebilirsin kolay gelsin bence hepsini yükle

• quote:

Orjinalden alıntı: kntrli

üstadım temalar için çok teşekkürler ellerine emeğine sağlık lakin w760 cihazımı pc ye bağladığımda direk açılıyo yığın depolama moduna geçiyo İlk sayfada driver linkini indirdim ama içinde w760 driver i yok Birde bunu eklersen tam süper olacak yoksa bu şekilde temalardan faydalanamıyorum

Ben teşekkür ederim, sizlerin desteğiyle daha güzel şeyler olacak. Dosyayı aşağıdaki linkten indirebilirsin kolay gelsin.

http://www.4shared.com/file/70051446/a165ab94/w760_usb_signed_drivers.html

• üstadım teşekkür ederim ancak bu içindeki dosyaların kurulumunu nasıl yapacaz yada bunları nereye atacaz?
    pc süiti felanda yükledim ama tel kapalı c ye basarak bağlıyorum yinede depolama moduna geçiyo a2 uploader görmüyo telefonu nedendir nasıl çözülür bu durum?
    quote:

Orjinalden alıntı: SE_GuRu

quote:

üstadım temalar için çok teşekkürler ellerine emeğine sağlık lakin w760 cihazımı pc ye bağladığımda direk açılıyo yığın depolama moduna geçiyo İlk sayfada driver linkini indirdim ama içinde w760 driver i yok Birde bunu eklersen tam süper olacak yoksa bu şekilde temalardan faydalanamıyorum

Ben teşekkür ederim, sizlerin desteğiyle daha güzel şeyler olacak. Dosyayı aşağıdaki linkten indirebilirsin kolay gelsin.

• quote:

üstadım teşekkür ederim ancak bu içindeki dosyaların kurulumunu nasıl yapacaz yada bunları nereye atacaz?
    pc süiti felanda yükledim ama tel kapalı c ye basarak bağlıyorum yinede depolama moduna geçiyo a2 uploader görmüyo telefonu nedendir nasıl çözülür bu durum?
    quote:

quote:

Merhaba pili çıkarıp taktıktan sonra 5'e basarak bağlarmısın programa.

• evet üstadım 5 e basarak yapınca gördü şimdi flashları yükledim telefonu sökecem kablodan ama a2 proğramındaki quik yada stop tuşu aktif değil direk kabloyumu çıkarmak gerekiyo??
  • üstadım tamamdır emeğine sağlık ya verdiğin temaları yükledim sonunda telefon süpper oldu :)
    paylaşımlarının devamını bekliyoruz ayrıca w760 için acustic ve cam driverde beklemedeyiz Guruya tam destek hep destek
  • W980i_Acoustic_For_K850i_Mixed_Desilver Süper performans verio arkadaslar w910imde denedim kafa yapıo valla sago dinlerken süper oLuo :D Bass ve tizz çok iyi ama sesi son yapmak cesaret istiotesekkürler guru.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tanju6

peki w760i de sag alttaki turkcell-im menüsünü nasıl kaldırıcaz bunun bi yolu varmı

Telefona yeni yazılım yüklerseniz o zaman kalkar.

SE nin kendi sitesinden [W760i yazılım yüklemeleri Güncelleme Servisi bölümünden 26,4mb olan] yazılımı indirdim, programın kendı anlattıgı şekilde yaptım fakat güncelledikten sonra yine aynı şekilde turkcell-im le devam ediyoruz bu kısayol başıma bela olarkamı kalıcak yoksa yazılımı indirip kuracagım başka bi şeklimi var. Biraz çok oluyorum sanırım ama bu menü beni gıcık etti yardımın için şimdiden tekrar teşekkürler :)

• Slmlar;

W760 için hangi akustiği kullanabilirim acaba? Var mıdır böyle bir şansımız?

İyi gunler...
  • Arkadaşlar " Citybeat_blue " adlı temanın sadece animasyonlu duvar kağıdını arıyorum bi türlü bulamadım elinizde varsa yükliyebilirmisiniz

Edit : Buldum arkadaşlar gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tej90 -- 8 Kasım 2008; 13:14:51 >
  • W980i_Acoustic_For_K850i_Mixed_Desilver arkadaslar yeni farkettim bu acuostic w910ide microfondan ses gitmemesine neden oluyo.Dosyalarımın yedeğide alamadığımdan telefonumu güncellemek zorunda kaldım :( güncelleyince düzeldi. İlgilenenlere duyrulur
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.