Şimdi Ara

SDÜ Tıp hakkında merak ettikleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sdü Tıp dönem 3 öğrencisiyim. tercih veya yatay geçiş yapacaklar için Isparta ve SDÜ hakkında yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.

• hiç mi düşünen yok arkadaşşş
  • Her dönem kac kişi kalıyor hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar

• Orayı kazandım

• Dr.Ünal kullanıcısına yanıt
    hocam hala burada mısınız :)
  • Alp Eren Ö. kullanıcısına yanıt
    kaç k
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13,9

• Arkadaşlar 1 haftadır giremiyordum. yeni gördüm mesajlarınızı. umarım istediğiniz yerler gelmiştir. kazanan veya seneye yazmayı düşünen varsa yardımcı olabilirim
  • Yurtlar?

• Hocam isparta uygulamali bilimler üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandim

Üniversitenin eğitimi vs nasil?

Sdü lü olmadigim için okul etkinlikleri,kulüpler,kütuphane,erasmus imkanlarinda sorun yasar miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknes000 -- 27 Ağustos 2020; 18:25:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes000

Hocam isparta uygulamali bilimler üniversitesi bilgisayar mühendisliği kazandim

Üniversitenin eğitimi vs nasil?

Sdü lü olmadigim için okul etkinlikleri,kulüpler,kütuphane,erasmus imkanlarinda sorun yasar miyim?
    selamlar öncelikle tebrik ederim. sdü kampüsünün içinde olmalı bölümünüz. Bi fark olacağını sanmıyorum etkinlikler klupler hakkında. sonuçta aynı kampüs paylaşılıyor ve sdü öğrencisi gibi imkanlarını kullanabileceğini düşünüyorum kesin bir şey diyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Eren Ö.

Yurtlar?
    kyk yurtları var batı kampüsü içinde ve kampüs dışında yeni yapılanlar var. özel yurtlar var çarşıda otogar civarında. özel yurtlar gereksiz pahalı. tek tek araştırmak lazım koç yurdu var en iyisi o erkek için özel yurtlar arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.