Şimdi Ara

Scrabble bilen varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • scrabble online yada download edip bilgisayarda oynamak istiyorum
    link bilen varmı ??

• Anaaa! Buna da cevap yazmamışlar. Yazık lan herkese cevap yazılırken bu arkadaşımıza cevap yazmamak olur mu! Niye bu arkadaşımız kel mi?
    Gerçi sorunun cevabı bende yok ama forumun ayıbını kapatmak adına senin de mesajının cevaplar kısmında 0(sıfır) yerine 1 yazsın diye bu mesajı atıyorum.
    Yav amma rahatmış ha burası da. Kimsecikler yok. Hazır gelmişken şöyle bir uzanayım.

Ooh ne rahatmış bee!
    Biraz da şuraya yatayım.

Ooh! Valla ne iyi geldi. Yav arkadaş kusura bakma. Malum biz stratejiciyiz, haritanın boş kısımlarına yayılma misali ben de Topiğin boş kısımlarına yayılıyorum yani ister istemez Allah seni inandırsın kusura bakmıyorsundur inşallah.

• http://www.gamehouse.com/scrabble/scrabbledownload.jsp
    burdan bulabilirsin.ancak free değil ayrıca diğer bir linkte aşağıdaki
    adreste varwww.bigfishgames.net
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı

Anaaa! Buna da cevap yazmamışlar. Yazık lan herkese cevap yazılırken bu arkadaşımıza cevap yazmamak olur mu! Niye bu arkadaşımız kel mi?
    Gerçi sorunun cevabı bende yok ama forumun ayıbını kapatmak adına senin de mesajının cevaplar kısmında 0(sıfır) yerine 1 yazsın diye bu mesajı atıyorum.
    Yav amma rahatmış ha burası da. Kimsecikler yok. Hazır gelmişken şöyle bir uzanayım.

Ooh ne rahatmış bee!
    Biraz da şuraya yatayım.

Ooh! Valla ne iyi geldi. Yav arkadaş kusura bakma. Malum biz stratejiciyiz, haritanın boş kısımlarına yayılma misali ben de Topiğin boş kısımlarına yayılıyorum yani ister istemez Allah seni inandırsın kusura bakmıyorsundur inşallah.

• Scrabble ben de severim.2003 versiyonu var fakat üç dil mevcut:İngilizce-Almanca-Hollandaca (böyle mi deniyor acaba )
    Ve malesef Türkçe yok,bu yüzden pek hoş olmuyor oynamak..
  • türkçre olanına rastlamadım ama varmıki zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı

Anaaa! Buna da cevap yazmamışlar. Yazık lan herkese cevap yazılırken bu arkadaşımıza cevap yazmamak olur mu! Niye bu arkadaşımız kel mi?

Ooh ne rahatmış bee!
    Biraz da şuraya yatayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Badoo Nedir Bilen Var Mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linkleri özelden halledelim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baronofhell

türkçre olanına rastlamadım ama varmıki zaten

ben türkçe olanını gördüm ama bir dükkanın rafındaydı
  • yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.