Şimdi Ara

Scourge invasion?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yani eskiden Scourge WoW da yoktuda Sonradanmı geldiler Şehirlere falanmı saldırdılar..

Bi aydınlatabilirmisiniz Eastren Plague Eskiden undeadların değilmiydi...(WOW da)

• arthas'ın özet hikayesini okumanda fayda var diye düşünüyorum.
  • Arthasın Hikayesinide Scourgenin Nasıl geldiğinide iyi biliyorum ama Sanırım bunu WoW a yansıtmışlar Stormwindin önünde Undead Binaları falan gördüm izlediğim videoda... Yani resmen Saldırmışlar Ana şehirlere

Edit Bakınızhttp://www.youtube.com/watch?v=C65pQRSZh6A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 12 Şubat 2008; 11:50:23 >
  • bu ne yaw her yerdeler arthasın hikayesi değil olay başka
  • Videoya istinaden konuşacak olursam, scourge invasion Naxxramas açılışı ile bir nevi event şeklinde oluştu. Azeroth'un bir çok yerinde videodaki piramitlere benzer binalar yerleştirildi yada geldi.

Aklımda kalan, naxxramas attunement'ını min. gider ile yapabilmek adına günlerce EPL'de scourge ile kapışmıştık. Hatta moblardan düşen ve undeadlere karşı extra dmg veren yanlış hatırlamıyorsam 3 parçalık rare setler hazırlamışlardı. T1 ve T2 yanısıra bu seti de TBC ile DELETE etmiştim. keşke atmasaydım.
  • (Hatam Varsa Düzeltin ) scourge Burning legion tarafından yaratılmış bir birlik, Asıl Amaç azerotha Veba salgını dagıtıp herkesi öldürmek ve Ölenleri İse Undead olarak diriltmek.. Bu Undead birlikleri Nerzhul tarafından (Sonra Ruhu arthasla birleşti ve Lich king oldu) yönetilip tüm azertohu undeada çevirmekti. Ki işler ters gidip Nerzhul buzdan küreden kendi benligini kurdugunda Burning legiondan ayrıldı ve tek başında saldırmaya karar verdi, Birde Üstünde Arthası gibi güçlü bir paladini kendi benligine katar.Pek can alıcı bişey oldu.. ESPLG deki undeadlar Kel'thuzadı kontrolünde. Tabi Yeni ek pakette kel'Thuzad efendisinin yanına kaçıcak. Bkalım herşey iyice karıştı. Sunweel Isleden Kiljaden Gelmeye Çabalar. Northreandda Lich King Güçlenir.. Herolar(Bizim Karakterlerin Yani ) İşi çok zor...

• Biraz olsun bilgi edindim çok iyi olmuş Hikayeyi önemseyen playerler için keşke Tekrar olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.