Şimdi Ara

schengen ile ilgili bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Orijinalden alıntı: trineux

quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Orijinalden alıntı: trineux

schengen ile ilgili bir soru

Google Maps'in cizdigi rota: Bulgaristan-Sirbistan-Hirvatistan-Slovenya(Schengen'e giris)-Avusturya-Almanya-Hollanda

Yanlisin var schengene giris bulgaristanda basliyor.Bu haritaya gore gitse hırvatistandan sonra slovenyaya giremez.

Bulgaristan ve Romanya AB uyesi olmasina ragmen, Schengen ulkesi degildir. Yanlis bilgi vermeyin lutfen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area

evet haklisin fakat schengen vizesiyle bulgaristana giremez ozaman degil mi ?
    Bulgaristan icin ayrica vize almasi gerekir.

Girebilir. Bulgaristan Schengen vizesi olanlardan vize talep etmiyor

• en iyisi sen direk hollanda ya uçakla git
  • bence de :)
    vazgeçtim ne problemli yolmuş ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsevik

Arkadaslar hollandaya tek girisli schengen vizesi aldim ucak ile gidecektim ancak son anda karayolu ile gitmeye karar verdim. Sanirim bulgaristan schengeni olanlara transit gecis hakki veriyormus. Herneyse dogal olarak ilk giris yapacagim ulke hollanda olmayacak. Yolda herhangi bir sorun ile karsilasir miyim? Hollandaya oncelikli giris yapmadigim icin tekrar schengen almak istedigimde problem cikarirlar mi? Saygilarimla...

bulgarıstana cok dıkkat etmelisin sofya cevre yolu felaket yollar delık deşik schengen oldugu ıcın sorun olmaz hırvatıstan almanya uzerınde gitmelisin hırvatıstan schengen bile olmasa türkiyeye vize yok ama tek gitmemelisin 5 euro 5 euro hazırla yolda rusvet istiyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogusekin -- 19 Ekim 2012; 18:37:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.