Şimdi Ara

Schecter Jeff Loomis Solak ve Boss GT 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu sıralar araba alma heyecanı nedeniyle 3 ay önce aldığım Schecter Jeff Loomis 7 telli solak elektro gitarımı ve yıllardır adam gibi kullanamadığım ve yine de satmaya kıyamadığım Boss GT 8 gitar prosesörümü satıyorum. Özelliklere gelirsek. Gitarın ben ikinci sahibiyim. açıkçası benden önceki sahibi gitara gerçekten gözü gibi bakmış. Bırakın çiziği vuruğu nokta kadar bir iz bile yok. Fabrikadan çıktığı halde duruyor. Açıkçası ben 7 telli hevesiyle almıştım fakat iş güç felan toplam 10 saat ya çalmışımdır ya çalmamışımdır. Klişe tabiriyle gerçekten sıfırdan farksızdır.

Boss gt 8 ise bilen bilir türünün en iyilerinden biridir. Bu cihazıda ben ikinci el almıştım 4-5 sene önce. Yine aynı şekilde benden önceki sahibi yine çok iyi bakmış. Üst kısmında herhangi bir vuruk çizik çalışmayan tuşu vb sorunlar yok. Sadece alt kısmında 4-5 çizik var oda herhangi bir sorun yaratmıyor zaten. Ayrıca aldığım arkadasın cihaza özel yaptırdığı kılıfı da veriyorum. Bir de ton atmanızı sağlayacak midi kablosu da hediyedir.

Gitar 1500 tl arkadaşlar yanında runner marka gigbag hediye.
    Boss gt8 - 500 tl Çanta ve midi kablo hediye.

Ürünlerde pazarlık payı sünnet kabilinden tabiki vardır. İsteyene detaylı fotoları gönderebilirim. Çeşitli sitelerde get vb satış alternatifleri açabilirim.

Alanlara hayırlı olması dileğiyle.

Tel : 555 700 06 22
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     Schecter Jeff Loomis Solak ve Boss GT 8 Schecter Jeff Loomis Solak ve Boss GT 8

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilan günceldir

• Arkadaşlar gitar 1300 tl olmuştur. Satılmazsa kullanacağım. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.