Şimdi Ara

Schaub Lorenz SLD-2006 DVD/DivX Player Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Schaub Lorenz SLD-2006 DVD/DivX Player aldım 99 ytl ye eve getirdim fakat bir türlü kuramadım 3 renki bişe var biri kırmızı biri beyaz biride turuncu Schaub Lorenz SLD-2006 arkasını çevirdim arkasına taktım turuncu yeri turuncuya taktım fakat diğer renklerde sorun yaşadım kırmızı olan yere takacam diyorum kırmızı kabloyu fakat 1 den fazla kırmızı var beyaz yere takcam diyom beyaz kabloyu birden fazla beyaz var yardımcı olun acaba neyi nereye takacam konusunda :S

Resimi

• DVD nizi doğrudan TV ye bağlayacaksanız Scart kablo kullanın derim ben.
    Saygılarımla.
  • sorunum çözüldğ sağol yinede
  • sld 2006 mi kaldıkı piyasada alasınız 50 milyona divx ler var, nasil oluyorda 99 milyona boyle scart cıkısı dahi olmayan bi cihaz aliyorsunuz. bi de pire gibi altyazilar. bu cihazı piyasaya suren firma zahmet edip de uzak doguya yazdirdigi firmware i değiştirtmedi. Ben schaub lorenz adina kanıp uzun bi zaman once bu cihazdan almistim. hayrına birisine vericem ama verdigim kisinin özlerini bozarim diye korkuyorum :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihdedecann

Arkadaşlar Schaub Lorenz SLD-2006 DVD/DivX Player aldım 99 ytl ye eve getirdim fakat bir türlü kuramadım 3 renki bişe var biri kırmızı biri beyaz biride turuncu Schaub Lorenz SLD-2006 arkasını çevirdim arkasına taktım turuncu yeri turuncuya taktım fakat diğer renklerde sorun yaşadım kırmızı olan yere takacam diyorum kırmızı kabloyu fakat 1 den fazla kırmızı var beyaz yere takcam diyom beyaz kabloyu birden fazla beyaz var yardımcı olun acaba neyi nereye takacam konusunda :S

Resimi

Kırmızı ve Beyaz sag ve sol ses çıkışı
    Sarı video çıkışı
    Bazı dvd farklı renklerde olabilir ama turuncu coaxial çıkış .Bu çıkış optik çıkışta olarak diyebiliriz
    Kırmızı ve beyaz sag ve sol hoparlor
    kırmızı ve beyaz orta center hoparlor şeklinde gider ..

• bende 2007 modeli var ve scart çıkışı yok. ama şimdiye kadar attıığım divx filmlerde problem çıkarmadı diyebilirim. altyazı da problem yok sadece biraz küçük. piyasada bi sürü 50-60 tl ye divx oynatıcı var ama iş altyazı okumaya gelince divx te bi işe yaramıyor.şu cihazın bide firmware güncellemesi olsa süper olurdu. ayrıca o cihaza o kadar para çok bence. 110-140 aralığında süper cihazlar var piyasada. en azından 15 lira fazla versen teknosadan hometech 567 alırdın.NOT.BENDEKİ HEDİYE GELDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbc -- 2 Nisan 2009; 13:50:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.