Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Scarshield Legion- Guild

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Scarshield Legion'da kurduğumuz yeni guilde gelmek isteyenleri bekleriz. Her türlü yardımlaşma olacaktır. Türk tabanlı bir guild olmasını istediğimizden sizleri de bekleriz. Guildimizin adı : Aquarium . Yeni kurulduğumuz için guild levelımız düşük ama umarız kısa sürede yükseliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsequious -- 9 Temmuz 2012; 22:56:58 >

Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • serverın adını ilk defa duydum.umarım beklediğiniz kadar türk bulabilirsiniz
    başarılar

Orijinalden alıntı: obsequious

Scarshield Legion'da kurduğumuz yeni guilde gelmek isteyenleri bekleriz. Her türlü yardımlaşma olacaktır. Türk tabanlı bir guild olmasını istediğimizden sizleri de bekleriz. Guildimizin adı : Aquarium . Yeni kurulduğumuz için guild levelımız düşük ama umarız kısa sürede yükseliriz :)

Ana benim eski server o server ölü dostum orda oynamak zaman kaybı olur sizin icin. pop yok bütün gün ogrmmarda 50kişiden fazla adam yok sabah ve gece saatlerinde 5kişi oluyorlar. 6-7 ay oynadım 1 tane 85 dudu 1 tane 85 dk 65 pala 76 priest 45 wariror var

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Hocam gözü bozuk olanları almıyor musunuz?

Alıyoruz hocam :)

Şimdilik idare ediyoruz kişi sayısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsequious -- 9 Temmuz 2012; 23:31:37 >

Ne alaka diye düşündüm alttaki alıntıyı görene kadar.
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

Ne alaka diye düşündüm alttaki alıntıyı görene kadar.

Evet sonradan değiştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 10 Temmuz 2012; 15:50:51 >
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.