Şimdi Ara

Scarface-Gta Vice City bağlantısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakın bi yerde bi evin içine girebiliyorsunuz.daha cok otel odasına benziyor.girip banyoya baktığınızda kan izleri görebilirsiniz.hatta banyonun ucunda testere bile var.bağlantıyı kurdunuz sanırım.vice city deki gariplikler diye birşey okumuştum orada yazıyordu gittim baktım cidden böyle bişey var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intenseLight -- 9 Haziran 2013; 10:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FtnBttL

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Scarface hiç oynamadım indiriyorum bı bakayım.

Scarface film lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: intenseLight

Bakın bi yerde bi evin içine girebiliyorsunuz.daha cok otel odasına benziyor.girip banyoya baktığınızda kan izleri görebilirsiniz.hatta banyonun ucunda testere bile var.bağlantıyı kurdunuz sanırım.vice city deki gariplikler diye birşey okumuştum orada yazıyordu gittim baktım cidden böyle bişey var

Evet hatta pay'n sprayin çaprazında blok 2 miydi neydi biliyorum orayı.

Orijinalden alıntı: Maybach Music

quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Evet beyler arasında bağlantı var değil mi Gta Vice City,Scarface'ye gönderme yapan bir oyun?

çok benzerlik var tony vercetti sonra patrono lması yükselmesi aynı scarfaceeki gibi

Evet,sanırım oyunu efsane kılan da bu?

Bence oyunu efsane kılan o tarz oyunların piyasada çok fazla olmaması ve grafiklerinin dönemine göre çok iyi olması. O tarz oyunlar derken herşeyi yapabildiğin, ,gezip tozabildiğin vs. Ama şimdi bakıyorumda ciddi anlamda benzerlik var illa ki artı bi puan kazandırmıştır efsane olması adına

Olabilir ama oyun harbi efsane o Miami tadını başka hiçbir oyunda alamadım.

• Mamunda'nın kayıtlar açılmış beyler
  • film oyunlarını bile aynı senaryoda yapmıyorlar,telif haklarıyla ilgili sanırım.oyunu olabildiğince scarface' e benzetmeye çalıştılar bence ama bazı şeyleri farklı yapmak zorundaydılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 9 Haziran 2013; 13:09:03 >

OZ. The name on the street for the Oswald State Correctional Facility, Level 4.
  • tony montana-tommy vercetti

ikiside sıfırdan sokaklardan başlayıp zirveye çıkıyor ikiside zirvenin verdiği tehlike ve sorumluluk yüzünden finalde üzerlerine ordu gönderiliyor. filmde hüsran oyunda mutlu son tek fark bu.senaryo büyük ölçüde aynı hatta giydikleri t-shirtler bile aynı desenvari

Scarface-Gta Vice City bağlantısı

Scarface-Gta Vice City bağlantısı

• ne kadar cahil insanlarsınız oyun filmden esinlenerek yapılmıştı

Orijinalden alıntı: -Tony

ne kadar cahil insanlarsınız oyun filmden esinlenerek yapılmıştı

Tamam.

ama filmle ilgili bir kaç eleştirim olacak. tonynin karısına noldu en son restaurantta gördük. ginanın ölmeden önceki son sahnesi çok saçmaydı. tonynin herşeyi ortadayken bir sürü adam vurması falan o da saçmaydı ama ölüp düştüğü havuzda ''the world is your'' yazması tebessüm ettirdi
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.