EĞER Bİ DAHA BENİM HAKKIMDA Bİ ŞEY YAZARSAN SINIRSIZ BAN YESEM BİLE SSANA FORUMDA BÜTÜN MSN KÜFÜR SAYICIDAKİ KÜFÜRLERİ BASARIM BEN cagatay değilim fırlamafurkan benim varlığım seni dürtüklüyomu harbi beyelr kusura bakmayın ama burda altını çizerek söylüyorum bu adam bi daha benim hakkımda bi şey yazsın .....
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
Ooo kanka hoşgeldin.Yeni yine yeniden bomba gibi konularla karşımızdasın anlaşılan.İpyi aldın oturduğu semtide biliyon telefonuda aldın tamam o zaman topluyom çağatayı big nukeri falan basmaya gidelim adamları.Neden çaldın lan benim sos GILAVYE mi diye.Tamam bekle 10dk içinde topluyom adamları kanka sen rahat ol alırız GILAVYE ni. Zııııttt şaka bi yana Küfür yazdıktan sonra niye özür diliyosun ? hiç yazma.+ bi glavie için haykırışlarına değmez.
bignuker avatar falan güzel adama benzemişin ama seninle yaşadığımız o mutlu günleri hatılarken gözümden yaş geliyor. ne yapayım serpetine'e yazdığın o kırmızı ve 7 puntodaki "ARTİSMİSİN OLUM SEN ARTİSMİSİN" sözlerin aklıma geliyor
@carterr
/>
Auha resmen yarıldım yapıştırın beni
KinderSurprise hesabı her konudan yeni oyuncaklar çıkıyor ben anlamış değilim,
@saygacfurkan
Abi ben de geliyorum bol cephane var...o scammerci'yi hemen bulalım ve işini bitirelim.
Malzeme listesi:
3 Adet 1 kiloluk un 2 Paket pudra şekeri 30 Adet yumurta 2 Cetvel 21 Misket 13 Su tabancası 2 adet maytap(malum pahalı, bütçe buna yetti) 4 Adet Kola-Mentos
Walla daha ne biz bunlarla Beyaz Saray'a kadar gireriz...
ehehehehe makarasın yaaaaaaaaa
Biride kalkmı Npc değil diyo lol lol lol
Biliyoruz Npc olmadığı tee allam :D
olum gitti milyarlık sos be ben alamıyacam sosumu telefonla arayacam ama şimdi türktelekom çıkarsa adama ne diyecem? öldüm yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: Kıdemli
olum gitti milyarlık sos be ben alamıyacam sosumu telefonla arayacam ama şimdi türktelekom çıkarsa adama ne diyecem? öldüm yardım edin
sos milyarlık? 32lvl sos milyar ediosa kapatayım piyasadakileri satarız
quote:
Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_
EĞER Bİ DAHA BENİM HAKKIMDA Bİ ŞEY YAZARSAN SINIRSIZ BAN YESEM BİLE SSANA FORUMDA BÜTÜN MSN KÜFÜR SAYICIDAKİ KÜFÜRLERİ BASARIM BEN cagatay değilim fırlamafurkan benim varlığım seni dürtüklüyomu harbi beyelr kusura bakmayın ama burda altını çizerek söylüyorum bu adam bi daha benim hakkımda bi şey yazsın .....
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
Ooo kanka hoşgeldin.Yeni yine yeniden bomba gibi konularla karşımızdasın anlaşılan.İpyi aldın oturduğu semtide biliyon telefonuda aldın tamam o zaman topluyom çağatayı big nukeri falan basmaya gidelim adamları.Neden çaldın lan benim sos GILAVYE mi diye.Tamam bekle 10dk içinde topluyom adamları kanka sen rahat ol alırız GILAVYE ni. Zııııttt şaka bi yana Küfür yazdıktan sonra niye özür diliyosun ? hiç yazma.+ bi glavie için haykırışlarına değmez.
Ah ah Nomad görseydi şu konuyu keşke :) Neyse... He kanka kızma ya.Sende biraz akıllı davran bizde sana davranalım.Bak Kıdemli yardırdı gidiyo.Sende takıl kıdemliye hayatını yaşa :) He bide ayrıca pm den ettiğin tehditi görmemiş kabul ediyorum.Görmiyim zaten.Görürsem olmaz.Eğleniyoruz kendi çapımızda.Madara olmak isteyen bir adam böyle saçma bir konuyu devam ettirmez.Sende adam akıllı post at dalga geçilecek duruma düşme.
bçakkk gliba çözdüm bignuker çağatay alish k ları bilmiyorum
quote:
Alish yok sadece bu ipucunu verebilirim.
Forumun eskileri bilirler.. Hani bir zamanlar maymun alıp hava atan şahsiyet..
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
quote:
Alish yok sadece bu ipucunu verebilirim.
Forumun eskileri bilirler.. Hani bir zamanlar maymun alıp hava atan şahsiyet..
sondaki imageye koprum freddy
Muhabbet güzel ama tadı kaçacak gibi. Furkan rahat dur, big nuker sen de sinirlerine hakim ol, Furkan ın yanlış yorumlarında şikayet düğmesini kullan küfür etmek yerine. Neyse bu konu zaten misyonunu tamamlamış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme