Şimdi Ara

SCAMMERCIDAN SOSUMU NASIL GERİ ALACAM? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR

quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

EĞER Bİ DAHA BENİM HAKKIMDA Bİ ŞEY YAZARSAN SINIRSIZ BAN YESEM BİLE SSANA FORUMDA BÜTÜN MSN KÜFÜR SAYICIDAKİ KÜFÜRLERİ BASARIM BEN cagatay değilim fırlamafurkan benim varlığım seni dürtüklüyomu harbi beyelr kusura bakmayın ama burda altını çizerek söylüyorum bu adam bi daha benim hakkımda bi şey yazsın .....
    quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Ooo kanka hoşgeldin.Yeni yine yeniden bomba gibi konularla karşımızdasın anlaşılan.İpyi aldın oturduğu semtide biliyon telefonuda aldın tamam o zaman topluyom çağatayı big nukeri falan basmaya gidelim adamları.Neden çaldın lan benim sos GILAVYE mi diye.Tamam bekle 10dk içinde topluyom adamları kanka sen rahat ol alırız GILAVYE ni.
    Zııııttt şaka bi yana Küfür yazdıktan sonra niye özür diliyosun ? hiç yazma.+ bi glavie için haykırışlarına değmez.

bignuker avatar falan güzel adama benzemişin ama seninle yaşadığımız o mutlu günleri hatılarken gözümden yaş geliyor. ne yapayım serpetine'e yazdığın o kırmızı ve 7 puntodaki "ARTİSMİSİN OLUM SEN ARTİSMİSİN" sözlerin aklıma geliyor

@carterr
    />

Auha resmen yarıldım yapıştırın beni

KinderSurprise hesabı her konudan yeni oyuncaklar çıkıyor ben anlamış değilim,

@saygacfurkan

Abi ben de geliyorum bol cephane var...o scammerci'yi hemen bulalım ve işini bitirelim.

Malzeme listesi:

3 Adet 1 kiloluk un
    2 Paket pudra şekeri
    30 Adet yumurta
    2 Cetvel
    21 Misket
    13 Su tabancası
    2 adet maytap(malum pahalı, bütçe buna yetti)
    4 Adet Kola-Mentos

Walla daha ne biz bunlarla Beyaz Saray'a kadar gireriz...

ehehehehe makarasın yaaaaaaaaa

• Biride kalkmı Npc değil diyo lol lol lol

Biliyoruz Npc olmadığı tee allam :D
  • olum gitti milyarlık sos be
    ben alamıyacam sosumu
    telefonla arayacam ama şimdi türktelekom çıkarsa adama ne diyecem? öldüm yardım edin
  • quote:

olum gitti milyarlık sos be
    ben alamıyacam sosumu
    telefonla arayacam ama şimdi türktelekom çıkarsa adama ne diyecem? öldüm yardım edin

sos milyarlık? 32lvl sos milyar ediosa kapatayım piyasadakileri satarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

EĞER Bİ DAHA BENİM HAKKIMDA Bİ ŞEY YAZARSAN SINIRSIZ BAN YESEM BİLE SSANA FORUMDA BÜTÜN MSN KÜFÜR SAYICIDAKİ KÜFÜRLERİ BASARIM BEN cagatay değilim fırlamafurkan benim varlığım seni dürtüklüyomu harbi beyelr kusura bakmayın ama burda altını çizerek söylüyorum bu adam bi daha benim hakkımda bi şey yazsın .....
    quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Ooo kanka hoşgeldin.Yeni yine yeniden bomba gibi konularla karşımızdasın anlaşılan.İpyi aldın oturduğu semtide biliyon telefonuda aldın tamam o zaman topluyom çağatayı big nukeri falan basmaya gidelim adamları.Neden çaldın lan benim sos GILAVYE mi diye.Tamam bekle 10dk içinde topluyom adamları kanka sen rahat ol alırız GILAVYE ni.
    Zııııttt şaka bi yana Küfür yazdıktan sonra niye özür diliyosun ? hiç yazma.+ bi glavie için haykırışlarına değmez.

Ah ah Nomad görseydi şu konuyu keşke :) Neyse...
    He kanka kızma ya.Sende biraz akıllı davran bizde sana davranalım.Bak Kıdemli yardırdı gidiyo.Sende takıl kıdemliye hayatını yaşa :)
    He bide ayrıca pm den ettiğin tehditi görmemiş kabul ediyorum.Görmiyim zaten.Görürsem olmaz.Eğleniyoruz kendi çapımızda.Madara olmak isteyen bir adam böyle saçma bir konuyu devam ettirmez.Sende adam akıllı post at dalga geçilecek duruma düşme.

• bçakkk
    gliba çözdüm
    bignuker
    çağatay
    alish
    k ları bilmiyorum
  • quote:

bçakkk
    gliba çözdüm
    bignuker
    çağatay
    alish
    k ları bilmiyorum

Alish yok sadece bu ipucunu verebilirim.

Forumun eskileri bilirler.. Hani bir zamanlar maymun alıp hava atan şahsiyet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

bçakkk
    gliba çözdüm
    bignuker
    çağatay
    alish
    k ları bilmiyorum

Alish yok sadece bu ipucunu verebilirim.

Forumun eskileri bilirler.. Hani bir zamanlar maymun alıp hava atan şahsiyet..

sondaki imageye koprum freddy

• Muhabbet güzel ama tadı kaçacak gibi.
    Furkan rahat dur, big nuker sen de sinirlerine hakim ol, Furkan ın yanlış yorumlarında şikayet düğmesini kullan küfür etmek yerine.
    Neyse bu konu zaten misyonunu tamamlamış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.