Şimdi Ara

SC TEZGAHA KOYULMUYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bende 6 tane sc 1 tane trina var clerin sadece bir tanesi tezgaha konuluyo trina ve diger 5 sc tezgaha konulmuyo bu konuda bi bilgisi olan varmı

• Hiç kimsede bu sorun yokmu ya tek banamı oldu kardeşim zaten gokten bişey yagsa benim kafama başka bişey duser oda seker biyerine girer
  • lvl 60 ustu degilden koyamazsın sadece lvl 60 ve ustu tezgahta sc satabiliyor,power up store dan sc yi yeni aldıgındada 24 saat satamazsın 24 saat sonra tezgaha koyabilirsin ve bu arada power up storedan alısverıs yapılmıyor 1460 patch de sorun var galiba 1461 cıktımı arkadaslar cıktıysa indirelim hemen ...
  • lvl 64 ayrıca bi tanesini koyabiliyorum digerlerini koyamıyorum bunları alalıda 3 ay olucaktı herhalde bir bug var ama anlayamadım ayrıca 1461 çıktı kardeş
  • oyunu restart et bence sen sabah ben 1460 ı ındırıp pazara bıraktım adamı sc lerle ,1461 ne ara cıktı yaws ,auto update ediyormu oyun kendisi yoksa patch 1461 yazıp bizmi indirecegiz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

oyunu restart et bence sen sabah ben 1460 ı ındırıp pazara bıraktım adamı sc lerle ,1461 ne ara cıktı yaws ,auto update ediyormu oyun kendisi yoksa patch 1461 yazıp bizmi indirecegiz ?

1461 çıktı ve kendisi yüklüo en azından bende böyleydi
  • ok saol o zaman benim adamı dc etmistir oyun eve gidince acam oyunu tekrar...
    quote:

Orjinalden alıntı: iskeletbons

quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

oyunu restart et bence sen sabah ben 1460 ı ındırıp pazara bıraktım adamı sc lerle ,1461 ne ara cıktı yaws ,auto update ediyormu oyun kendisi yoksa patch 1461 yazıp bizmi indirecegiz ?

1461 çıktı ve kendisi yüklüo en azından bende böyleydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadas sanırım sen de bug var....
    Ben ve bir cok kullanıcı sc ları teezgaha koyabiliyor.
    Ayrica 1460/1461 eklentiler otomaik olarak yukleniyor.
    Modem inizi resetleyip PC nizi yeniden başlatmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.