< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (54. sayfa)
-
-
tekrardan burdayız sorularınızı bekliyoruz
-
Bu sene tanıtım günleri var mı?
-
olur illa ki fakat günleri şuan belli değil diye biliyorum
-
Hocam merak ettiğim bir konu vardı, biz şimdi askeri fakulteden mezun olunca;devlet ve araştırma hastanelrinde çalışma imkanımız varmıydı? yani mezun olunca biz nerede çalışacağız?
şimdiden teşekkür ederim
-
-
Ankara Sağlık Bilimleri Üniv. ( Sivil ) akademik kadrosu eski kadro mu? Yani eski GATA kadrosu mu yoksa Sağlık Bilimleri olduğunda akademik kadrosu değişti mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıldırım Beyazıt ve Sağlık Bilimleri arasında nasıl farklar var ?
Akreditasyon mevzusu nasıl SBÜ’nün?
Okul akredite olmak için uğraş veriyor, dekan yardımcısı ile görüştüğümde bu konuyu yakından takip ettiklerini ama sürecin biraz uzun süreceğini belirtmişti. Duyduğum kadarıyla da Tepdad kurulu bu sonbahar okulu ve hastaneyi ziyaret edecekmiş. Zaten okul 2021 yılında tepdad akredite aday statüsüne alındı ve değerlendirme raporu kurul tarafından incelenmekte. Burdan takip edebilirsiniz: http://tepdad.org.tr/akreditasyon-surecindeki-programlarin-guncel-listesi
Eğer Amerika'ya gitme hedefiniz yoksa tepdad akreditesi şu an için sizi bağlamamakta. Zaten Ankara Tıp İng ya da Çapa Tıp İng gibi fakültelerin de akreditasyonu şu an için bulunmuyor. Bu yüzden okulun eğitim sistemi, hocaların kalitesi, hastanesinin durumu, sınavların zorluğu ve bulunduğu şehrin durumu gibi konulara daha çok odaklanmanızı tavsiye ederim (Eğer ABD istemiyorsanız)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yeniden tercih dönemi geldi sorunuz varsa buradan veya @gulhanetiptercih sayfasından ulaşabilirsiniz:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ve okulumuz ilk mezunlarını vermesiyle akredite oldu bilginize
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X