Şimdi Ara

SBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
45
Favori
154.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askeri tıp okuyan öğrenciler memnun mu 16bindeyim sağda solda tıp okumak yerine ankarada askeri tıp okumak mantıklı mı sizce
  • bilols B kullanıcısına yanıt
    askerliği yapabileceğine eminseniz yapacagınız en mantıklı hareket olur
  • sınavlar sivil tıpa göre daha mı zor aynı mı
    sınavlarımız kaliteli ve zor oluyor hocam arada tek tük sacma soru gelebiliyor ama
  • askeri tıptakiler memnun mu peki
    onlara sormamız lazım zorlandıklarından çok bahsediyorlardı
  • up
  • Detaylı araştırdım ve gazi türkçeden sonra sbü Gülhane tıp yazacağım. 5-10 k arasındaki üni lerden cidden daha iyi. Akreditasyonu yok diye dert ediyordum ama mezun olana kadar akredite olacaktır. En mantıklı seçim bu olacak benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Princess Leia

Detaylı araştırdım ve gazi türkçeden sonra sbü Gülhane tıp yazacağım. 5-10 k arasındaki üni lerden cidden daha iyi. Akreditasyonu yok diye dert ediyordum ama mezun olana kadar akredite olacaktır. En mantıklı seçim bu olacak benim için.
    size küçük bir şey söyleyim mi eski gata zamnında diploması abdedeki geçerli olan tek tıp fakültesi gataydı. Bu yüzden nerdeyse çoğu hocamızın abdede deneyimi vardır. Mesala anatomi abd başkanımız abdede anatomi derslerine falan girmiş ordada size verdiğimiz gibi eğitim veriyolar diyordu. (Biz biraz çok zor diye ağlıyorduk da)
    Asker sivil öğrenci tüm dersler ve sınavlar ortak

• Hocam gata hakkında farkındalık yarattığın için kendi adıma teşekkür ediyorum. Soru-Cevap olayini yapmasan tercih listeme bile koymazdim burayi.

Sorularimsa şöyle:
    1)Askeri tıp okuyanlar ile aynı amfide ders görmek nasil bir durum? Ciddiyet mi hakim oluyor yoksa herhangi bir ders gibi mi? Şu ana kadar tanık olduğun bir tartışma veyahut gerginlik yaşandı mı?

2) Kiz ve erkek dagilimi nasil?

3)Hocalarin dersteki tutumu nasil? Kadrosunun yarısı askeri tıp okumuş hocalardan oluşuyor. Bu bir dezavantaj mı? Sert ifadelere sahip despot kimselere hazırlıklı mı olmalıyız?

4)Objektif bir şekilde yaklaşırsak ankara tıp ve hacettepe tıptan zorluk olarak ne kadar farklı? Bu fakültelerden daha zor diyebilir misin?

5)Senin gözünden okulun çok kaliteli ve zor bir eğitim verdiğini eski gatadan bir farkı olmadığını teknoloji olarak çok gelişmiş olduğu ancak sosyalleşmek adına hiçbir şey olmadığını düşünmeye başladık. Tamamıyla yansız bir söylemde bulunman gerekirse bu okulun gerçekten eksik olan tarafları neler? Her okulun eksikleri var bu okulun eksiklerini ve kötü yönlerini bize dosdoğru açıklamak sizin insanlık vazifeniz gibi bir şey şu an. Her şeyini sizden öğrendiğim fakülteyi lütfen en dürüst şekilde eleştirin. Sizin bana verdiğiniz dürüst cevaplar benim tüm hayatımı etkileyecek. Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuHellYeah -- 18 Temmuz 2019; 2:18:20 >

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    siz böyle detaylı detaylı sorduysanız biz de detaylı detaylı cevaplayalım

1)bize bir etkisi yok askerler çok yorgun oldugu için genelde uyuyorlar zaten. hayır hiç görmedim
    2)sivil kontejanında yüzde 60 kız yüzde 40 erkek oluyor genelde
    3) kadrasonun yüzde 95i askeri tıp okumuş hocalar oluşturuyor. Ben de okula ilk geldigimde sert olacaklarını sanıyordum ama şu ana kadar girenlerin istisnasız hepsi çok tatlı ve şekerlerdi hepsi lise hocalarıma akademik olarak ve insanlık olarak bin basarlar. (ama iç hastalıklarında sert bi hoca varmıs duydgum kadarıyla)
    4)hacettepede olan arkadasımla kıyaslarsak 1. sınıfımız daha zor onların ise 2. sınıfı genel anlamda daha zor bizim 2. sınıftaki mikrobiyolojimiz daha zor üst sınıflar hakkında bilgim yok ankara tıpa gelirsek onların biyofizik gibi dersleri aşırı kasıntı hesaplama falan yapıyorlar biz de öyle şeyler yok ankara tıp böyle dersleri ile bizden daha zordur.
    5) eski gatadan bi farkı yok demedim eski gatanın anca yarısı var su an. sosyelleşmek eh işte okulda etkinlikler falan yapılıo. okulun eksik gördügüm tarafları sınıfta çok kişiyiz anatomi histoloji patoloji pratiklerini aksatmasa da diğer derslerin (tibbi biyoloji biyokimya gibi) pratiklerini aksattırıyor. fizyolojide hoca kalmadı atıla atıla... bAZENleri amfiler aşırı sıcak oluo bazenleri ısıtma sistemi çalışmıyor. en büyük eksiği ise sbülü olmak gülhanede zaman geçirdikçe gülhane fanatiği olmaya başlıyorsun sbü ve sbüye ait olan her şeyden nefret ediyorsun

• 1- Siviller için yurt var mı? Bölümdekiler genelde nerede konaklıyor ?
    2- Çok mu zor? Yaklaşık ne kadar çalışıyorsun ?
    3- Ünideki beğenmediğin şeyler ne?
  • masky451 M kullanıcısına yanıt
    1- var, okulun içindeki yurtta
    2- çok zor degil zor sadece boş zamanlarımınız tamamını çalışarak geçirmeye çalışıyorum
    3- bir üstteki mesajda yazdım
  • Yükseldi

• up
  • İnternette fakültenin sadece beyaz hastane binası hakkında fikir sahibi olabiliyoruz. Amfilerin bulunduğu taraflar nasıl? İnsan doğal olarak gideceği yerin nasıl bir yer olduğunu kestirebilmek istiyor. Yeşil alan bakımından nasıl vs. Genel bir yerleşke tarifinda bulunabilir misin?(bu burada, xle y arasında şu kadar var gibi)

• BatuHellYeah B kullanıcısına yanıt
    Değisken ayyoutube
    Askeri tip universitesi
    https://www.youtube.com/watch?v=UvDTXPLlMpQ
    bu msbnin tanıtım filmiSBÜ GÜLHANE TIP/GATA (sivil Ankara 4k-7.8k) tanıtım günleri 5-20 Ağustos'

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.