Şimdi Ara

SBS Korkusu Ve Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl sbs'ye gireceğim fakat çok ama çok korkuyorum başaramazsam çok kötü olacağım.Deneme puanları 400-410-420 ve çıkıyo işte korkuyorum tavsiyeniz varmı ?

Not:Dalga Geçmeyin !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 29 Kasım 2012; 21:51:34 >

• Başarıdan anladığın nedir?

Türkiye birincisi olmak mı...

7. sınıftan daha iyiysen başarılısındır...

Sürece ilişkin tek tavsiyem PC den, akıllı cep telefonundan ve varsa PS2/3 Xbox Wii gibi konsollardan uzak dur, uzaktan kastım hiç açmaman...

İnan SBS her şey demek değildir, öğrencilik düşündüğünden çok daha uzun bir süreç, henüz başındasın, umutsuz olmak için hiç bir sebep yok...
  • Aile Baskısı,Öğretmen Baskısı kardeşim 7 de takdir aldım 8 de mattan 55 aldım fen de 69 aldım puanlar düşük olunca bir karamsarlık oluştu.ailem dershaneye gönderiyor fln onların emekleri boşa gitmesin diye korkuyorum
  • Sbs sınavı çocuklarımız için gerçekten önemli bir sorun. Arda neyse ki bu sbs sınavını başarı ile atlattı. Tek çözüm bence özel ders, bizde özel ders ile sbs sorununu çözdük. Fizik dersinde çok zorlanmıştık, bu yüzden fizik dersinde özel ders aldık. İzmirde narlıdere de bir bayan öğretmenden sbs fizik dersi aldık, kendisi gazi üniversitesi fen bilimleri fakültesini 93 not ortalaması ile bitirmiş, çok başarılı ve özverili bir öğretmendi. Çocuklar ile iletişimi mükemmel dersi çocuğa sevdiriyor. Hiç fizik sorusu çözemezken arda şimdi neredeyse ful yapıyor. Sbs özel ders öğretmeni arayanlara tavsiye ederim. İsterseniz özelden mesaj atın size bilgilerini vereyim.
    Herkese Sbs de başarılar dilerim.
  • Çoh golay læ sbs boşuna kasmayın kendinizi denemelerden 50-60 puan fazla alırsınız raad olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgpds

Aile Baskısı,Öğretmen Baskısı kardeşim 7 de takdir aldım 8 de mattan 55 aldım fen de 69 aldım puanlar düşük olunca bir karamsarlık oluştu.ailem dershaneye gönderiyor fln onların emekleri boşa gitmesin diye korkuyorum

Çok iyi düşünüyorsun ailenin emekleri boşa gitmesin çalış çabala sonra yıl sonu kaç aldığını söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParmakYarası

quote:

Orijinalden alıntı: sgpds

Aile Baskısı,Öğretmen Baskısı kardeşim 7 de takdir aldım 8 de mattan 55 aldım fen de 69 aldım puanlar düşük olunca bir karamsarlık oluştu.ailem dershaneye gönderiyor fln onların emekleri boşa gitmesin diye korkuyorum

Çok iyi düşünüyorsun ailenin emekleri boşa gitmesin çalış çabala sonra yıl sonu kaç aldığını söyle.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı işsiz arkadaşlar vardır. Onlardan, kızdan ve bağımlılık yapıcı oyunlardan(m2,wolfteam) uzak dur.

İlkokuldan temelin sağlamsa, zekiysen, derslerini iyi dinlersen 470-480 civarı çekersin.(700lük sistem göre kaç oluyor bilmiyorum)

• quote:

mattan 55 aldım fen de 69 aldım

Ben de bu sene 9dayım. fiziğin ilk yazılısından 46 aldım. ikincide 90 aldım.
    Kendine ,kaygıdan kurtulacak kadar, güven.Yapacağım de.

• Kendini fazla kasma ... Bende geçen yıl çok heyecan ve stres yapıyordum... Son 1-1.5 aya kadar düzenli konu tekrarlarını yap... sonra deneme çöz bol bol... sana kolay gele hadi bbb..
  • Bence herhangi bir dersin kötüyse sbs için endişelenmenin yanında lisede bu dersler daha da ağırlaşacak ne yapacağım o zaman diye düşün.
  • beyler banada bi yardım edermisiniz

denemelerde genelde türkce 3 yanlış ingilize 4 fen 5 sosyal 1-2 oluyo

ama hic calışmıyorum 380 360 alıyorum her seferinde tek sorunum matematik

matematik 0 4 işlem bile bilmiyorum

8.sınıftayım acaba 8.sınıfın konularını yapabilmem icin hangi konuları bilmem lazım temelime bi acıklarsanız sevinirim

az zaman kaldı o süre zarfında günde 6 saatimi derslere ayırmayı planlıyıyorum yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı.adı

beyler banada bi yardım edermisiniz

denemelerde genelde türkce 3 yanlış ingilize 4 fen 5 sosyal 1-2 oluyo

ama hic calışmıyorum 380 360 alıyorum her seferinde tek sorunum matematik

matematik 0 4 işlem bile bilmiyorum

8.sınıftayım acaba 8.sınıfın konularını yapabilmem icin hangi konuları bilmem lazım temelime bi acıklarsanız sevinirim

az zaman kaldı o süre zarfında günde 6 saatimi derslere ayırmayı planlıyıyorum yardım ederseniz sevinirim

Her şey temele bağlı. Ben de Türkçe'yi yapamıyorum. Tavsiyem 6. Sınıftan itibaren Matematik konularına çalış. Bize şimdi sadece 8'den çıkacak diyorlar ama sarmal sistem olduğu için sadece 8. Sınıf çalışarak başarman zor. Benim her denemede Türkçe'de yanlışım çıkıyor ama bu aralar çok yükleniyorum. Anlamaya başladım bile. Dershaneden etüt de iste. Haydi kolay gelsin.

• Kasma kendini pek önemli bir sınav değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.