Şimdi Ara

SBS için yayın önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
8.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lancetta puanin kac ve hangi okuldasin tercihlerini nerelere yapttin ve okudugun en iyi kitaplar 5 tane yazarmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, önceliği test kitaplarına vermemelisiniz. tabi ki soru çözmeniz gerekiyor ancak sınavda final, anafen, tudemdeki sorular sorulmuyor. mutlaka ve mutlaka meb'in çalışma kitabını yapmanız(en azından çoktan seçmeli sorularını) ve konuları da mebden okumanız gerekiyor. meb sadece kendi müfredatından sorar. kitapta kendisinin yazmadığını zaten sormaz. mesela fen ve teknolojide mebden iyi konu anlatımı bulamazsınız. matematikte çalışma kitabının soruları sbs için ipucu olabilir. türkçe çalışma kitabındaki dil bilgisi etkinlikleri ve ünite sonundaki değerlendirmeler de hep sbsye yönelik. bunun dışında sosyal bilgilerin ders kitabında her ünite sonundaki testlerde yorum soruları var bunları da çözmelisiniz. bu arada kaynak kitap olarak başka bir başlıkta da söylediğim ODTÜ Matematik Gezegeni'ni kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. hep zor yayınlar da çözmeyin o zaman da sbsde çıkan kolay soruları kaçırırsınız. başarılar diliyorum..:)

• ek olarak kendi denediğim ve çok memnun kaldığım bir olay da IŞIK dersanesinin sbsye 1 hafta kala art arda yaptığı 5 deneme sınavı. seneye yine yaparlar mı bilemem ama aşırı derecede benzer sorular çıktı. bu arada KESİNLİKLE geçmiş yılların sbssini çözün. bu yıl sosyalde geçen yıllarda çıkan bir sorunun neredeyse aynısı çıktı. bir de ben adanada yaşıyorum, adanadaysanız ışık dersanesinin dediğim sınavına girin. her hafta ayıracak vaktiniz varsa zaman sınavına da girebilirsiniz. gerçi ben girmedim ama tavsiye eden çok. kolay gelsin şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomniac ozge -- 31 Temmuz 2013; 19:21:26 >
  • İsterseniz her dersten 50 tane soru bankası alın bunlar sadece okul sınavlarındaki başarınızı arttıracaktır okulda gireceğiniz sınavlar sbs ye göre çok daha zordur eğer sbs nin zor bir sınav olmadığına kendinizi inandırırsanız çok yüksek puanlar almanız işten bile değil. Bunu evde haftada en fazla 5 saat çalışıp çözülebilecek en zor soruları çözüp 487 oyp alan biri söylüyor.
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Anafen Güvender iyidir
  • bir sosyal bilgiler öğretmeni olarak şu yayınlar kesinlikle diğerlerinden önde. Anafen ve Sözün Özü yayınları. Meb müfredatına parelel sorular soruluyor bir de yüzlerce öğretmen hazırladığı için sınavlarda en fazla soruyu bu yayınlar tutturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradona43

bir sosyal bilgiler öğretmeni olarak şu yayınlar kesinlikle diğerlerinden önde. Anafen ve Sözün Özü yayınları. Meb müfredatına parelel sorular soruluyor bir de yüzlerce öğretmen hazırladığı için sınavlarda en fazla soruyu bu yayınlar tutturuyor.

Not: İkisini de almayın. Yarısı diğeriyle aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Bu iki yayını yüzlerce öğretmen hazırlıyor ve kaliteleri ortada hamaset beslemenin alemi yok. Daha iyi önerin varsa buyur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradona43

Bu iki yayını yüzlerce öğretmen hazırlıyor ve kaliteleri ortada hamaset beslemenin alemi yok. Daha iyi önerin varsa buyur.

Pardon yanlış anladınız birisini alsanız yeter anlamında bazı soruları birbirinin aynı. Kesinlikle tavsiye ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayınlar güncel olmalı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradona43 -- 13 Aralık 2014; 13:57:21 >
  • Öncelikle, uzman ve deneyimli eğitim kadrosu tarafından hazırlanan, müfredat uyumluluğu olan yayınları tercih etmek gerekiyor.
    Soru bankalarında ve yaprak testlerde kazanımı ölçen ve yoruma dayalı sorular ön planda olmalı. Mümkün olduğunca farklı soru tipi çözmek açısından tek bir yayına bağlı kalınmamalı.

Konu Anlatımında Pekiştirme amaçlı Değer, Çoşku, Anafen yayınları
    Soru Bankası, Deneme ve Yaprak Test de Güvender, Anafen, Körfez, Batı Akademi, Bilfen gibi yayınlar tercih edilebilir.
  • Bilfen ve Anafen öneririm bulabilirsen İşleyen Zeka
  • Körfez. Sözün özü Maltepe anafen sınav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maltepe yayınlarının (özellikle matematik) içerikleri hakkında bilgisi olan var mı? Zorlayıcı mıdır?
  • Zorlayıcı sorusunda var orta derecede kolayda kesinlikle tavsiye ettıgım kıtaptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Fen Bilimleri ile gidiyorum, tek sıkıntı öğrenciyi zora alıştırıyorlar, MEB'in sınavı çok kolay kaçıyor. Körfezin de soru bankası var ondakiler daha MEB'e yakın. Bir de Anafen'in ağır [ kütle olarak =) ] kitabını aldım. Sizin başka tavsiyeni var mı?
  • Fen Bilimleri, Anafen, Körfez her biri tercih edilmesi gereken iyi yayınlar. İlave olarak güvender, biltest (bilfen yayınları) kullanılabilir. Böylece farklı seviye ve tarzda soru çeşidi çalışılmış olur.
  • arkadaşlar ben bu sene teog a girdim 1. teogum iyi geçti. ben Anafen yayınları ile hazırlandım ayrıca dershaneye gitmiyorum. buna paralel olarak Fenerbahçe de profesyonel basketbolcuyum ve bu nedenle her gün 4 saatim basketbolda geçiyor yani düzenli bir çalışma sistemim yok
    şehir dışına çıkmak zorunda kalıyorum turnuvalar için ama eğer gerçeten derslerinize önem veriyorsanız iyi bir derece yapabiliyorsunuz. benim asıl çalışma yöntemim bu kadar yoğunluğun arasında düzenli tekrar yapabildim ha bir de KORAY VAROL AKADEMİ yayınlarının denemeleri de çok iyi ayrıca Anafen 1. merkezi ve 2.merkezi sınavlara hazırlık denemeleri muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgiyörenti

arkadaşlar ben bu sene teog a girdim 1. teogum iyi geçti. ben Anafen yayınları ile hazırlandım ayrıca dershaneye gitmiyorum. buna paralel olarak Fenerbahçe de profesyonel basketbolcuyum ve bu nedenle her gün 4 saatim basketbolda geçiyor yani düzenli bir çalışma sistemim yok
    şehir dışına çıkmak zorunda kalıyorum turnuvalar için ama eğer gerçeten derslerinize önem veriyorsanız iyi bir derece yapabiliyorsunuz. benim asıl çalışma yöntemim bu kadar yoğunluğun arasında düzenli tekrar yapabildim ha bir de KORAY VAROL AKADEMİ yayınlarının denemeleri de çok iyi ayrıca Anafen 1. merkezi ve 2.merkezi sınavlara hazırlık denemeleri muhteşem.

kaç yanlış

• ingilizce hariçher dersten 1 yanlışım var adete nazarlık gibibütün derslerden bir yanlış yaptım. senin kaç yanlışın var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.