Şimdi Ara

SBot-SoftMod? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20liraya Sm acc. bulursam alayım bari...
  • bırak sm yi yaw gel sende sbot kullancıları kervanına katıl,bol bol sp kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 19 Ocak 2009; 1:18:52 >
  • Yarın satışlar açık olursa alıyorum zaten , 2char stalla, 1 char bota, 5 charda ong farma^^
  • iyi de şu an açık zaten ^^

hayde iyi geceler alamazsan Pm me
  • Ben bunu alsam hemen kullanmak zorunda mıyım yani şimdi alsam da 1 ay sonra kullansam olur mu?
    Kusura bakmayın hiç bot kullanmadım pek bir bilgim yok, ondan soruyorum.
  • :=)

Ugur Satısı Hızlandırıyorsun Msn ye bi Gelsene
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

iyi de şu an açık zaten ^^

hayde iyi geceler alamazsan Pm me

Uzun hikaye,ama yine de anlatıyım. :)
    Benim kredi kartım yok, o yüzden silk,bot alırken tanıdık bir cafe var oradan alıyorum.Parayı verdim, satışlar açılınca hemen alırsın diye, o yüzden yani... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Sbot tan Hacklenenlerin Sebebini Söyle Söyluyeyim

Gerekli Acıklama

http://www.bot-cave.net/main/

Dear customers,

we have been notified of a malicious 3rd party tool called "SBot helper" containing a keylogger. It was temporarily also linked in our forum in a thread under "General Discussion". All links to this tool have been removed.
    We were supplied with a list containing data of all affected accounts. We will notify each of the affected users by mail.

All users that downloaded and used the tool "SBot helper" are requested to IMMEDIATELY change their Silkroad AND Botaccount password!!

We will take legal steps against the provider of this tool.

For the future: Never download any 3rd party tool that are not directly approved by the Admins: Shiva or Shen. Links to non-approved programs without prior asking an admin prior will result in a ban from forum to protect our customers.

Sbot forum sitesinde yer alan SRO Helper programını indirip kurmuş arkadaşlar Sbot tarafından silkroad şifrelerinizi değiştirmeniz için uyarılıyorsunuz bilginize sunarız

Sbot kullananlar için bir sorun yok sadece sbot forumlarından sro helper programını kullanlara bu uyarı

AÇIKLAMA ;

Sbotun Resmi Sitesinden SBOT-HELPER Adında Bir Program Yayınlanmıstır.Bu Program Tamamen S-BOT dan Bagımsuzdır.Bu Programı İndireblerin Bilgisayarlarına Format Atması Attıktan sonrada Sifrelerini Değiştirmeleri Gerekmekterdir...

Sro Helper dosyasını oraya upload eden bir Türk'tür...
    hatta bir üye yazmıştı,bu dosyanın içinden virüs yakaladım diye..sonra baya uzunca bir tartışma oldu falan..tabi o sırada accountu gidenler gitti...

• Satılık 1 Ay Yüklü Sbot Accountları

24 Mart 2009 Tarihinde Yüklemesi Yapılmış Olan 65 Adet Sbot Accountu, Adedi 50 TL Bedelle Verilecektir.

irtibat msn: ilhansulun@mynet.com veya bot155@windowslive.com

Ödeme posta çeki hesabı veya banka havalesi şeklinde olacaktır.
  • Sroking rulezz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Satılık 1 Ay Yüklü Sbot Accountları

24 Mart 2009 Tarihinde Yüklemesi Yapılmış Olan 65 Adet Sbot Accountu, Adedi 50 TL Bedelle Verilecektir.

yeni üyelere Sbot satışı şuan açık üstelik hala 5 euro, kimse yüzde 400-500 lük oranında bi kazık yemesin diye uyarayım dedim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: engse

quote:

yeni üyelere Sbot satışı şuan açık üstelik hala 5 euro, kimse yüzde 400-500 lük oranında bi kazık yemesin diye uyarayım dedim :)

şu an açık fakat adamların ellerinde bot yok. bulabilirsen al

• quote:

Orjinalden alıntı: engse

quote:

hayir su anda satislar bitmis durumda
    isterseniz deneyin
    orda sadece acik yaziyor

25 tl den satiyorum bende elimde 8 tane var :)

• Emin misin ? Bir daha bak sen bence. Ben şu an baktım ve paypal ile para gönderme aktif. Satış yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkhon -- 26 Mart 2009; 18:21:08 >
  • AUTO SELECT + KEY HELPER +GIRGIR

BEDAVA
  • peki sb0tta stall charını clientless yapsak banlanırmı ?
  • isro power bottan şaşmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

isro power bottan şaşmam

sbotun tadına baktın mı
  • Bu konuyu açtığımdan beri kullanıyorum.
    İsrobota verdiğim para haram olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

Bu konuyu açtığımdan beri kullanıyorum.
    İsrobota verdiğim para haram olsun.

isrobot bencede cok cok pahali
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.