Şimdi Ara

Sayısaliniz iyi ise tıp yazmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bence cok onemli bi husus.
    Tip yazip 6 sene boyunca surekli ezber yapmanin anlami yok ki 6 sene sonunda sadece pretisyen olabiliyosun dedeme pratisyenim desem kucumser oyle bi konum.
    Eger sayisaliniz iyi ise odtu de itu de muhendislik yazin. Odtu ee bolumundeyim ve sadece matematik fizik goruyoruz denilebilir. Sayisal yetenegini cok gelistiren bir durum ve matematiginiz cok ust konumlara geliyor kendinize guven geliyor.
    4 5 yil sonunda da pretisyen muhendis degil normal muhendis olarak ise giriyosunuz. Ozellikle odtu mezunlari (Daha cok ee) saygin savunma sanayi sirketlerinde ise girer.
    Yani tıp hamallıktır. Muhendislik candir
    Herhangi bir tipcinin hicbir zaman ulasamayacagi sayısal altyapiyi verir iyi universitelerin muhendislik fakulteleri.

edit: Seven adama zaten bir sey demiyorum arkadaslar benim lafım ilk 5kya giren sayısalı guclu ama sadece para ve toplumsal saygınlık icin tıp yazanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnoway -- 29 Haziran 2016; 14:27:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rakip eleme vol123456

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞANAP CEHABETTİN

Rakip eleme vol123456

Hocam ben universitede 3. sinifa gectim ne rakibi

• Hala insanların neden böyle ayrim yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Odtu ee diyorsun kardesim ilk 2 K ya mi giriyor herkes bir bak bakalım ?

Mühendislik hicbir zaman kotuledigim bir meslek olmadı, seninde tıp kotuledigin bir meslek olmamalı. Hammallik deyip , kendini yücelterek diğerini ezmeye çalışıyorsun yanı bunun sebebi ne Allah aşkına. O adam senin zorluğunu bilmiyor sen onunkini bilmiyorsun nedir bu bol keseden atma laflar

• quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Hala insanların neden böyle ayrim yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Odtu ee diyorsun kardesim ilk 2 K ya mi giriyor herkes bir bak bakalım ?

Mühendislik hicbir zaman kotuledigim bir meslek olmadı, seninde tıp kotuledigin bir meslek olmamalı. Hammallik deyip , kendini yücelterek diğerini ezmeye çalışıyorsun yanı bunun sebebi ne Allah aşkına. O adam senin zorluğunu bilmiyor sen onunkini bilmiyorsun nedir bu bol keseden atma laflar

ben hamallık demiyorum. 20 tane tipci arkadasim vardir, onlar surekli ezber yapmaktan sikayetciler bu yazdiklarim arkadaslarimin laflari aslında
    tıpın ezber olmadigini soyleyen var midir?

• thereisnoway kullanıcısına yanıt
    Ben söylüyorum ezber değil bence , neyse dostum lafı uzatmaya gerek yok umarım başarılı bir mühendis olursun

• Eger ezber yapiyorsan hamalliktir sevdigin icin biliyorsan hamallik felan degildir ornegin futbolu seven biri takimlarin kadrosunu bi cogunu ezbere bilir ama ezberlememistir futbolu sevdigi icin biljyodur ve bu ona hamallik olarak gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah bu millete kalitesiz troll nasip etmesin dedirtti be.....

• Pratisyen = Mühendis
    Uzman Hekim = Yüksek Mühendis

• DrScully kullanıcısına yanıt
    hahahahh
    çok doğru hocam
  • Ezber yapıyorsan hamallıktır ne demek? O bilgileri nasıl aklımda tutmamı bekliyorsunuz, ilahi bir güç bana vahiy yoluyla mı bildirsin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum, varoş bir mahallede oturuyorum insanların %90 ı ilkokul mezunu ancak mühendis olupta ne yapıcan herkes mühendis herkes işsiz diyorlar. haklılarda. bence çok yüksek puanlar alıpta mühendislik seçenler yüksek idealist insanlar, hedefi yurtdışı olan adamlar. ben pratisyen hekimi küçümseyende görmedim, sağlık ocağı doktoru bile halkın gözünde üst düzey bir insan.
  • yazdıklarınıza bende katilamayacagım.6 yıl ezber diyerek olayi baska boyuta taşımissin.bir seyi ogrenmek ezberlemek degildir.mezuna kalip bir yil hazirlik okuyan bir muhendis adayida 6 yilda bitiriyor.bunlar ayirt edici seyler degil.idealin hedefin neyse onu okursun.mesela ben de şu yasima kadar hep tıp istedim ve kendimi fizikte hep yetersiz gördum.lise mufredatinda bile boyle dusunurken hala muhendis olmam gerektigini dusunuyormusunuz :)

• İlk 3-5k isen kesinlikle mühendislik 10k iken mühendisliğe gidip ileride 2bin liraya özel sektörde mi çalışalım gider 6 yıl paşa paşa okurum üstüne bir de uzmanlık oh mis

• Ya şu mesele almış başını gidiyor zaten tıp ezberdir arkadaşım mantığını oturtmadığın ve isteyerek yapmadığın bir şeyi sen bin ezberle yine anlamı yok şu ezber muhabbeti çok baydı mesleği eleştirecek başka şeyler bulmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

yazdıklarınıza kesinlikle katılmıyorum, varoş bir mahallede oturuyorum insanların %90 ı ilkokul mezunu ancak mühendis olupta ne yapıcan herkes mühendis herkes işsiz diyorlar. haklılarda. bence çok yüksek puanlar alıpta mühendislik seçenler yüksek idealist insanlar, hedefi yurtdışı olan adamlar. ben pratisyen hekimi küçümseyende görmedim, sağlık ocağı doktoru bile halkın gözünde üst düzey bir insan.

hocam hakkari universitesinde okursan issiz kalirsin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

Evet arkadaslar bence cok onemli bi husus.
    Tip yazip 6 sene boyunca surekli ezber yapmanin anlami yok ki 6 sene sonunda sadece pretisyen olabiliyosun dedeme pratisyenim desem kucumser oyle bi konum.
    Eger sayisaliniz iyi ise odtu de itu de muhendislik yazin. Odtu ee bolumundeyim ve sadece matematik fizik goruyoruz denilebilir. Sayisal yetenegini cok gelistiren bir durum ve matematiginiz cok ust konumlara geliyor kendinize guven geliyor.
    4 5 yil sonunda da pretisyen muhendis degil normal muhendis olarak ise giriyosunuz. Ozellikle odtu mezunlari (Daha cok ee) saygin savunma sanayi sirketlerinde ise girer.
    Herhangi bir tipcinin hicbir zaman ulasamayacagi sayısal altyapiyi verir iyi universitelerin muhendislik fakulteleri.

edit: Seven adama zaten bir sey demiyorum arkadaslar benim lafım ilk 5kya giren sayısalı guclu ama sadece para ve toplumsal saygınlık icin tıp yazanlara.

Mühendislik bir sürü farklı alan var niye oyle diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

Evet arkadaslar bence cok onemli bi husus.

tıp hamallık derken?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.