Şimdi Ara

SAYISALIM HUKUK OKUNUR MU???????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede o kadar sayısal ders görüp tamamen sözel ve sosyal zekaya dayanan Hukuk'u tercih etmek bana mantıksız geliyor.İllahi tm yazıcam diyosan TM1 yazın en azından Matematik ağırlıklı.

Bu arada sayısal olupta TM yazan adamlara ayar oluyorum.

• Ustad sen beni cok ciddiye alma bosver.Bildigini yap.Sozum sana degil.Seni az cok taniyorum cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkınz2

Sayısldan girdim sınava matematiğim iyi geçti edebiyattan da salladıklarım tuttu sayılır sonuçta mf4 ve mf3 35k geldi.Tm ise 20 -22k arası geldi .Avukatlık savcılığa sıcak bakıyorum ama 5000 sayfalık kitabı da ezberleyecek bir karaktere sahip değilim yani çalışamıyorum çabuk sıkılıyorum öneriniz nedir?

5000sayfalik kitabi ezberlemek mi? Kardes seni fena kandirmislar sinavlarda ezber yok demek yanlis ancak o kitaplarin tamamini ezberlemek zorunda da degilsin derse girerek nerenin onemli oldugunu anlayabilirsin.sinavlar daha cok olay agirliklidir ama olayi da bazi hukuki terimleri bilmeden sokak agziyla cozumlemeye calisirsan puan alamazsin. Diyecegim o ki calismayacaksan ve hukuk ilgini cekmiyorsa yazma sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: mete.y33

quote:

Sayısldan girdim sınava matematiğim iyi geçti edebiyattan da salladıklarım tuttu sayılır sonuçta mf4 ve mf3 35k geldi.Tm ise 20 -22k arası geldi .Avukatlık savcılığa sıcak bakıyorum ama 5000 sayfalık kitabı da ezberleyecek bir karaktere sahip değilim yani çalışamıyorum çabuk sıkılıyorum öneriniz nedir?

5000sayfalik kitabi ezberlemek mi? Kardes seni fena kandirmislar sinavlarda ezber yok demek yanlis ancak o kitaplarin tamamini ezberlemek zorunda da degilsin derse girerek nerenin onemli oldugunu anlayabilirsin.sinavlar daha cok olay agirliklidir ama olayi da bazi hukuki terimleri bilmeden sokak agziyla cozumlemeye calisirsan puan alamazsin. Diyecegim o ki calismayacaksan ve hukuk ilgini cekmiyorsa yazma sakın

teşekkür ederim kafamda biraz daha netleşti

• quote:

Orijinalden alıntı: mete.y33

quote:

tavsiyeniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Benzer konulara hep yazmışımdır buraya da yazayım.Yıllarca fen çalıştıktan sonra hukuk yazanların kafasına erişemedim.Özellikle mf'de ilk 50k'da olan arkadaşların sayısal zekası ve yeteneği normal insanlara göre daha üst düzeydir.Gidip mühendislik,tıp vs.okusalar daha başarılı olabilir ki orijinal bir tmci doktor,mühendis olamayacağından ülkenin orijinal mfcilere ihtiyacı var.Zaten o kadar sayısal çalıştıktan sonra hukuk bölümü bitmez.Bir tek sayısal dersi bile yok.Benden söylemesi.İyi forumlar.

aynen katılıyorum kardeşim dibine kadar haklısın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.