Şimdi Ara

Sayısalda ilk 40.000'e Girmek [Lise2]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise2 bitmek üzere 1ay kaldı şurda Sayısalda ilk 40.000egirmek için şimdiden çalışmaya başlamalımıyım başlarsam nasıl bi çalışma önerirsiniz önce neler yapmalıyım.Altyapım temelim var sıfırdan başlamalık bi durumum yok.Ama ilk 40.000 istiyorm hatta biraz daraltıladabilir. 30binlere kdar falan inmek için çok kasılmalımıdır ? Şimdilk günde 50ye yakın mat 50ye yakında geometri çözüyorm.Bu seneki sınavı çözdüm mat 29 fen 26yaptım aklımda kalanlarla kötü diil ama daha iyi olabilir diye düşünüyorm nasıl bi çalışma izlemeliyim iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 6 Mayıs 2010; 20:10:38 >

• LYS ye daha fazla çalış..................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

LYS ye daha fazla çalış..................................

hocam lise2ye dair sayısal derslerden fizik hariç kaydadeğer bişi görmedik matematik daha profosyonel bşi bekliyodm trgonemtri ezber 2.derece denklem falan zaten kolay permütasyn kombinasyon biraz zorlayıcı soruları var onun için bu yaz mat 1fen 1 şöyle bi tekrar ediyim diyorm
  • Benim amacım ilk 1000. Senenin başından beri bir tempoyla çalışmaya başladım. Hiç olmazsa bile günde 1,5 saat çalışıyorum. Yapamadığım her soruyu soruyorum. Hatta bilsem bile pekişmesi amacıyla tekrar soruyorum. Dershaneye gidiyorum vs. Ağırlık fen'e veriyorum çünkü sayısal öğrencilerinin çoğu matematiği yapacaktır Matematiğim en iyi dersim o ayrı temelim sağlam denilebilir. İnşallah tıpı kazanırım İstanbul'da. 2 yıl var bu tempoyla çalışırsam kazanacağımı düşünüyorum bende 10.sınıfım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 6 Mayıs 2010; 20:21:59 >
  • Şimdiden düzenli çalışırsan bırak 40 bini ilk 5000e girersin.Hiç çalışmayıp son sene çalışsan bile rahat 40 bine girersin.Bir de tavsiyem var kitap okumuyorsan kitap okumaya başla.Herkesten hızlı okuyup tek seferde anlarsan bir adım önde olursun.Bol bol deneme çöz zamanını iyi kullanmayı öğren.Allah yardımcın(yardımıcımız:)) olsun.
  • şimdiden hedefin ilk 40.000 ise ilk 200.000e zor girersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.