Şimdi Ara

Sayısala geçeceğim yetişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar eşit ağırlık öğrencisiyim. Sayısala geçmeyi düşünüyorum 10.sınıfta cahilliğimden ve hocaların sayısal zor vs. gibi korkutucu ifadeleri yüzünden bu bölümdeyim. Artık elimi taşın altına koyma vaktiginin geldiğini düşünüyorum.1 yıldır içimde ukteydi bu keşke geçseydim diyordum yine arkadaşlarımın korkutması ile geçmedim (sadece ayakbağısınız aw) şu an tyt mat çalışıyorum . Zaten ea 11 yok bende sözeller. Yorumlarınızı bekliyorum.

• yetişir yetişmez muhabbetinden 2 yılımı kaybettim sakın bunları düşünme 3 ay kalsa bile güzel sıralama yaparsınki daha çok çok var sıkı bir calısma ile güzel bir sıralama elde edebilirisin arkadaslarınıda dinleme ağzı olan konusuyor bu dünyada sen işine bak kolay gelsin başarılar

• Doğru çalışırsan başarabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetişmez değil ama sıkı çalışman lazım. Çalışacağına eminsen geç, tmye göre karşılığını garanti alırsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yetişme sorunu olabilir,Tm geçersen rahat olabilirsin.Karar senin

• Bence dene baktın şubat ayı geldi hala olmuyor o zaman TMden devam edersin tarihle edb çok rahat yetişiyor

• yetişir yetişmez muhabbetinden 2 yılımı kaybettim sakın bunları düşünme 3 ay kalsa bile güzel sıralama yaparsınki daha çok çok var sıkı bir calısma ile güzel bir sıralama elde edebilirisin arkadaslarınıda dinleme ağzı olan konusuyor bu dünyada sen işine bak kolay gelsin başarılar

• FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

evet bende öyle düşünüyorum şahsen düşüncem şu tm de derece yapamazsan bir işe yaramıyor sıralama ilk 10 k şart. Ama say da 20 50 k arası gelse çok iyi bölümlere gidebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte bu yüzden geçmek istiyoırum eacı oldugum için çok rahatım sözelleri sona attım yarıım yamalak çalışıyorum zaten yapılır diye. Ama işte meslek sınırlı ea da o yüzden kararımı verdim geçeceğim saydan hazırlanacagım

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt

rahatlık zayıflık getirirmiş. Ben şu anki rehavetimden kurtulmak için saya geçeceğim şu an ayagım yaralı fazla yürüyemiyorum haftaya ilk iş okula gidip sayısala geçmek olacak

• Coals kullanıcısına yanıt

okul sınavları sıkıntı olur öyle de karmakarışık bir sistemim olur bence en iyisi saya geçmek olmazsa da mezuna bırakırım çok çok ea da cidden istedigim bir şey yok psikolojiye gitsem napcam diyorum içimden vs.

• Şu an ki sayısalcı arkadaşlarım ile konularımız aynı onlar da tyt çalışıyor bende tyt çalışıyorum ayt ye de beraber başlayacagız yani genele baktıgımda ise millet eylül de başlıyor okulla beraber sınava çalışmaya o yüzden bu sorunu dert etmeyeceğim elimden geleni yapacagım

• Geçme

• iyi çalışırsan yetişmekle ilgili bir sorun olacağını sanmam. ben de ea'dan say'a geçtim, ayt fende zorlanacağımı tahmin ediyorum, kafama takılan tek şey bu aslında. onun için de konuları mümkün olduğunca erken bitirip bol tekrar + soru çözümü yapmak lazım. bence yapılır ama iyi çalışacaksın, temponu yakala ve kaybetme.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

geçtim bile :)

• -memento mori kullanıcısına yanıt

aynı şekilde bende böyle düşünüyorum korkanın çocugu olmazmış boş ver. bu süreçte kulagımızı kapatmamız lazım her şeye yoksa ruh emiciler çok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.