Şimdi Ara

Sayısal ilk 45k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda henüz yeniyim konunun benzeri daha önce açıldıysa affola sorum şu olacak geçen sene sayısalda bu bant aralığında sıralama yapanlar son aylarını nasıl geçirdiler ya da denemelerde kaçar net yapıyordular şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsitsizKola0 -- 17 Mayıs 2020; 2:43:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son 2 3 ay kala 30 40k (90-95 tyt 55-65ayt) ya denk gelecek netler yapıyordum. sınavda da sıralamam buydu. yani son 2 ay hiçbir şey yapmadım. son 2 ay cidden neredeyse 0 çalıştım. sana keşke yapsaydım dediğim şeylerden bahsedebilirim. eğer konuların tamsa deneme çöz günde 1 tyt 1 ayt ve bunlardaki analizlerin. 2- 3 gün devam et ve tam bu konularım eksik dediğin konular üzerinde yoğunlaş her gün tyt at tabii ki. bir de biraz daha fazla bilgi verirsen daha yardımcı olurum mesela benim matematiğim çok iyidi 35 36 yapıyordum en az ama fizikten tork ve 12 konuları, biyolojiden protein ve bir iki sistem, kimyadan gazlar ve 12 konuları hariç bir şey bilmiyordum. eğer aklım olsaydı sıkıp direnip bir şekilde eksik fen konularımı tamamlardım o kadar kolay soruyorlar o kadar bedava net ki fen ben bu eksik konularla sırayla 11-11-6.75 net yaptım.

• hocam ilgilendiğin için öncelikle teşekkür ederim ikincisi ayt fen konularım manyetizma hariç bitti matta da konu eksiği yok ama tekrar gerektiriyor 1 aya yakındır deneme yapmadım kendime manyetizmayı da bitirip deneme yapacağım netleri soracak olursan en son 80.75 tyt 40 küsür de ayt yapmıştım (ama aytde konular bitmemişti henüz)

• asıl denemeye hocam benim 2 katım iyi durumdasın geçen seneme göre :) manyetizmayı mümkün olduğunca seri bitir. ama deneme analizi çok önemli çözemediklerini tekrar çözmeyi dene dikkat hatalarını ele. gerçekten bilmediğin konular 2 3 denemede aynıysa onları bir daha çalış bir de. dikkat hatasıyla çözemediklerin hariç tüm çözemediğin soruların çözümünü öğren ve kes kitapçıktan son 1 hafta onları çöz sadece kendin. gene çözemediğin soruların üstüne git. önemli olan yanlış yaptığın sorular doğru yaptıklarını zaten bu saatten sonra hep doğru yaparsın. başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 17 Mayıs 2020; 13:6:53 >
  • bu yazı nasıl bi motivasyon oldu tahmin bile edemezsin hocam çok sağolasın manyetizma bittikten sonra dediğin gibi konu tekrarı deneme analizi gitmeyi planlıyodum full o da daha erkenden de başlasam olur o zaman neyse ya tekrardan sağolasın hayırlı ramazanlar hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.