Şimdi Ara

Sayısal derslerde başarılı olmak için neler yapabilirim ? öneriler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoneyTalks

    quote:

    Orijinalden alıntı: caneker


    quote:

    Orijinalden alıntı: MoneyTalks


    quote:

    Orijinalden alıntı: Céltics


    quote:

    Orijinalden alıntı: MoneyTalks

    MF-4 puan türünde ne yapıp edip ilk 70.000 e girmem lazım Biliyorum bazıları için komik bir hedef ama 10 12 puanım katsayı yüzünde kırılıcak ve mat-2 fen-2 den pek birşey bildiğimde söylenemez.


    MAT-2 için çözümlü konuyu tam anlamıyla anlatan kitap-yayın evide önerirseniz makbule geçer.

    Şimdi burada bizden mat-2,Geo-2 ve fen-2 temeli sıfır olan birinin 70k girebilir dememizimi bekliyorsun? Yapamazsın demiyorum ama fen-2 nin içeriğini biliyorundur (Fizik-2, Kimya,2, Biyoloji,2) bunlar öyle her babayiğidin yapabileceği dersler değil normalde bu konuları önceden görmüş olanlar bile yapmaya zorlanırken siz nasıl yapacaksınız sizcede bu bir paradoks değilmidir?

    Gerçekçi hedefler belirleyin bu forumda fen lisesi çıkışlı bir arkadaşımız bile ilk girişinde 40k olmuştu, umarım bu seni aydınlatmıştır.


    Gerçekci yorumun için teşekkürler
    Yani hedefim memleketim samsunda yada trabzonda makine yada inşaat okumak. Bunun içinde ilk 70.000 e girmem lazım. Katsayıdan 10 12 puanım gidicek okul puanımda 65. Biliyorum bazıları içinde kek bir hedef ama benim için hedef işte. Açıkcası Biyolojiye fazla vakit ayırmayı düşünmüyorum lysde. Öncelik Matematik.
    Gerçekcilikde işin içine girince sanırım en düşük Bayburt filan orayada gidebilrim. MTOK benim için ikinci planda hedefim değil. Geleceği belirsiz cunku.

    Memlekette okumak istememenin sebebi orda ev var arabada var. Tek yaşıycam 5 sene boyunca. İkinc öğretim olursa dahi samsunu kazanabilirsem rahat bi 5 sene geçirebilirim bu yuzden istemiştim 19 mayıs üni.yi. Ama kısmet


    Sınava girdin ve kazanamadın galiba :D, daha erken dur hele, otur çalış, olmaz diye birşey yok. Gözünde büyüten adam hiçbir zaman yapamaz. Ayrıca atomu parçala demiyorlar sana, herşey kitaplarda yazıyor, allah sana beyin de vermiş, tek yapman gereken sabredip azmedip çalışmak. Günde 3-4 çalışmayı ders çalışmaktan sayma, başka hiçbirşeye vakit ayırma zaten şurada kaç ay kaldı...



    Veee hort

    Birçok kişide benim durumumda takip ettiğim kadarı ile. İstediklerimi verimi alamıyorlar Evet bu sene ikinci senem dershaneye gidiyorum. Hedefim samsun makine müh. Ama yapabilirmyiim bilmiyorum. Keza okul puanım düşük katsayı farkı filan fişman sebebi ile ham puanıma 38 puan eklenmiş gecen sene bu senede o kadar eklenir sanrm. Yani mf4 puan türünde 370-380 arası bir puan yapmalıyım

    Aslında çalışmıyor değilim. Konuyu anlıyorum önemde veriyorum ama soru bankasındaki sorular ya cok zor yada bende sorun var. Bazı sorular cıkıyor yapamıyorum o anda moral bitiyor istek mistek kalmıyor. Ve takılıyorum o konuda o sorular yapılmazsa sonraki konuya geçemiyorum ve bu yuzdende geri kaldım biraz.

    Fizik iyi gidiyor sanırım lys dende iyi birşeyler yaparım fizikte. Kimya fena değil. Biyolojiye pek başlamadım. Türkçe çok iyi. Sosyal orta. Matematik ise gelişme kat edemedi Özellikle mat 2 0. Mat 1 ide 4 ay var sınava toplarım o sürede. Allahım sabır ver güç ver

    2 yıl geçti hocam aradan şimdi neler yapıyorsun?




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.